(3) μήνες συνδρομή στο New York Club Power Gym στους Αμπελόκηπους!

59€ για τρείς (3) μήνες συνδρομή με απεριόριστη χρήση του γυμναστηρίου και ομαδικά προγράμματα, στο New York Club Power Gym στους Αμπελόκηπους. (πλησίον μετρό) Αρχική αξία 150€. Έκπτωση 61%.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 31/01/2019


Το κουπόνι είναι ΑΜΕΣΑ διαθέσιμο στο λογαριασμό σας μετά την αγορά.


Κάθε κουπόνι είναι ατομικό και περιλαμβάνει: 

 

- Απεριόριστη χρήση κλασικού γυμναστηρίου(αίθουσα Fitness & Ομαδικά Προγράμματα στο Studio 1)

Δείτε ΕΔΩ τα ομαδικά προγράμματα του γυμναστηρίου

 

Τα ομαδικά προγράμματα του New York Club Power Gym γίνονται σε απόσταση λίγων μέτρων, στο Palestra Active.


Μπορούν να αγοραστούν 1 κουπόνι για προσωπική χρήση και απεριόριστα υπό μορφή δώρου (1 σε κάθε όνομα).


Η προσφορά ΔΕΝ ισχύει για τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη του γυμναστηρίου & ΔΕΝ λειτουργούν αθροιστικά.


Η προσφορά δεν μπορεί να ανανεωθεί για δεύτερη φορά για τον ίδιο κωδικό μέλους.


Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού.Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού) σε συνεργασία με το gymnastirio. Χωρίς κουπόνι του Special Deal η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση! Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με 8 τρόπους πληρωμής. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ. Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο 210 3617102,103 ώρες 09:00 - 17:00.


Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κάρτα, paypal, viva payments το κουπόνι σας ενεργοποιείται άμεσα και θα σας αποσταλεί στο email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κατάθεση, την ίδια ημέρα έως τις 13:30 μμ σας το κουπόνι σας θα σας αποσταλεί στο email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. (η αιτιολογία του καταθέτη να ταυτίζεται με το όνομα με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή στο specialdeal.gr).


Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή.


€59.00

Έληξε !!!
Αρχική €150.00
Έκπτωση 60%
Κέρδος €91.00
13 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

Τον χειμώνα του 2016, στους Αμπελόκηπους άνοιξε ένας χώρος που μέσα σε λίγα λεπτά σε κάνει να νιώθεις ότι βρίσκεσαι στη Νέα Υόρκη. Ο λόγος για το New York Club Power Gym, που σε τρεις ορόφους έχει καταφέρει να φέρει τον αέρα της Αμερικής μόλις λίγα μέτρα από τον Πύργο Αθηνών.

Το New York Club Power Gym είναι το πρώτο Power Gym της Ελλάδας σε αμερικάνικα πρότυπα. με έναν χώρο που καλύπτει τις ανάγκες απλών αθλούμενων μέχρι επαγγελματιών αθλητών. Πάντα υπό το βλέμμα έμπειρων επαγγελματιών προπονητών και ειδικών διατροφολόγων που αναλαμβάνουν την προσωπική αξιολόγηση των αθλούμενων. Μαθήματα pilates, yoga και ομαδικά προγράμματα είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που έχει κανείς στη διάθεσή του στο New York Club Power Gym.

Το κίτρινο χρώμα είναι αυτό που επικρατεί, ενώ και η διακόσμησή του όπως και όλα στο γυμναστήριο παραπέμπουν σε Νέα Υόρκη. Στον δεύτερο όρο θα βρείτε τη ρεσεψιόν, καθώς και τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για Pilates Active.

Στον τρίτο όροφο είναι αυτό που θα λέγαμε η «καρδιά» του γυμναστηρίου. Εκεί θα βρείτε όλα τα όργανα, με τον εξοπλισμό του New York Club Power Gym να είναι υπερσύγχρονος και να θυμίζει τα μεγάλα γυμναστήρια του Μανχάταν και της Νέας Υόρκης.

New York Club Power Gym

Φαραντάτων 4, Αθήνα 115 27