61.90-gia-tin-krema-meperfect-youth-elixir-gia-ameso-liftingk-ena-kainotomo-eliksirio-gia-to-prosopo-poi-meionei-grigora-kai-apotelesmatika-ta-orata-simadia-giransis-toi-dermatos.-agoraste-tin-prin-eksantlithei
Κρέμα MePerfect YOUTH ELIXIR για άμεσο λίφτινγκ! Εξαλείφει τις ρυτίδες μέσα σε λίγα λεπτά!

61.90€ για την Κρέμα MePerfect YOUTH ELIXIR για άμεσο λίφτινγκ! Ένα καινοτόμο ελιξίριο για το πρόσωπο, που μειώνει γρήγορα και αποτελεσματικά τα ορατά σημάδια γήρανσης του δέρματος. Αγοράστε την πριν εξαντληθεί!

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 31/12/2018

Το κουπόνι είναι ΑΜΕΣΑ διαθέσιμο στο λογαριασμό σας μετά την αγορά.


Η προσφορά αφορά:

61.90€ για την Καταπληκτική Κρέμα MePerfect YOUTH ELIXIR για άμεσο λίφτινγκ (40 φακελάκια)! Ένα καινοτόμο ελιξίριο για το πρόσωπο, που  μειώνει γρήγορα και αποτελεσματικά τα ορατά σημάδια γήρανσης του δέρματος. Εξαλείφει τις ρυτίδες μέσα σε λίγα λεπτά! Προλάβετε την πριν εξαντληθεί!

Μην αφήσεις τον χρόνο να φανεί!

Ένα καινοτόμο ελιξίριο για το πρόσωπο, που μειώνει γρήγορα και αποτελεσματικά τα ορατα σημάδια γήρανσης του δέρματος.

Περιέχει:

-ΑΡΓΙΡΕΛΙΝΗ, μια ουσία που μειώνει τις ρυτίδες έκφρασης (γραμμές έκφρασης του προσώπου)
-TRYLAGEN, μια ουσία που διεγείρει την ανάπτυξη των ινών κολλαγόνου
-SNAP-8, μια εξελιγμένη, παρόμοιου τύπου με τον Μπότοξ ουσία, η οποία λειαίνει αποτελεσματικά το δέρμα και κάνει τις ρυτίδες πολύ πιο δύσκολα ανιχνεύσιμες.

Η MePerfect είναι ένα προϊόν μεγάλης περιεκτικότητας, κατάλληλο για την άμεση βελτίωση της συνολικής εμφάνισης του δέρματος.

Ενεργά συστατικά

ΑΡΓΙΡΕΛΙΝΗ (ένα νευροπεπτίδιο) είναι μια από τις πιο μοντέρνες χημικές ουσίες που θεωρείται η πιο ήπια εναλλακτική της Αλαντικής Τοξίνης (Botulinum toxin), ενώ παρουσιάζει σημαντικά μικρότερη οξύτητα και μπορεί να εφαρμοστεί απευθείας πάνω στο δέρμα. Μικρά μόρια αυτού του πεπτιδίου, διεισδύοντας στο επιδερμικό φράγμα, αποδεικνύονται εξαιρετικά αποτελεσματικά.

Λειτουργία
Αναστέλλει την απελευθέρωση της ακετυλοχολίνης (ένας νευροδιαβιβαστής), που είναι υπεύθυνη για την μετάδοση των ερεθισμάτων από τα νεύρα στους μύες, προκαλώντας έτσι τη σύσπασή τους.
Αυτό συνεπώς βοηθάει στη μείωση των ρυτίδων έκφρασης.

Ιδιότητες:
-Χαλαρώνει την ένταση των μυών
-Αντιγηραντική δράση
-Λειαίνει και εξισορροπεί τη δομή του δέρματος
-Διεγείρει τα κύτταρα του δέρματος έτσι ώστε να παράγουν ίνες κολλαγόνου
-Συσφικτική δράση
-Υποαλλεργική: μη αλλεργική, μη ερεθιστική, χωρίς ανεπιθύμητες παρενέργειες

SNAP – 8 (ένα οκταπεπτίδιο) είναι μια πιο ασφαλής και πολύ πιο ήπια εναλλακτική της Αλαντικής Τοξίνης (Botulinum toxin).
Λειτουργία
Το SNAP – 8 αφορά τον αποκλεισμό των μυϊκών συσπάσεων του προσώπου. Επιπλέον, είναι καθοριστικής σημασίας για την αποσταθεροποίηση και τη διατάραξη της λειτουργίας του συμπλόκου της πρωτεΐνης SNARE, απαραίτητη για την απελευθέρωση του νευροδιαβιβαστή που είναι υπεύθυνος για την συστολή των μυών. Η τροποποίηση του μηχανισμού συστολής των μυών μειώνει την εμφάνιση και το βάθος των ρυτίδων έκφρασης (γραμμές έκφρασης του προσώπου). Ως αποτέλεσμα, οι ρυτίδες γίνονται πιο επιφανειακές και το δέρμα πιο λείο.

Ιδιότητες:
-Εξαλείφει τη συστολή των μυών, μειώνοντας έτσι το βάθος των ρυτίδων και των αυλακώσεων
-Αφήνει το δέρμα εξαιρετικά μαλακό
-Εμποδίζει τον σχηματισμό των ρυτίδων έκφρασης (γραμμές έκφρασης του προσώπου), ειδικά στην περιοχή γύρω από τα μάτια
-Μια παρόμοια με το Μπότοξ ουσία, που θεωρείται πολύ λιγότερο επικίνδυνη όσον αφορά τις δυσμενείς παρενέργειές της σε σχέση με την Αλαντική Τοξίνη (Botulinum toxin)

TRYLAGEN
μια ουσία υψηλής συγκέντρωσης που προκύπτει από τη σύνθεση δραστικών πεπτιδίων και πρωτεϊνών, διεγείρει τις ίνες κολλαγόνου οι οποίες είναι υπεύθυνες για την γενικη ελαστικότητα του δέρματος.
Λειτουργία
Μια ουσία εξαιρετικά αποτελεσματική στην απομάκρυνση τόσο των επιφανειακών όσο και των πιον βαθιών ρυτίδων. Επιπλέον, παίζει ουσιαστικό ρόλο και στις τρεις φάσεις του κολλαγόνου, π.χ. ενεργοποιεί τη σύνθεση του κολλαγόνου, ελέγχει τα ινίδια του κολλαγόνου, και αναστέλλει την ενζυματική καταστροφή, αποτρέποντας έτσι την υπερβολική βλάβη των ινών του κολλαγόνου στο γερασμένο δέρμα.

Ιδιότητες:
-Βοηθά στη διατήρηση επαρκούς περιεκτικότητας σε κολλαγόνο μέσα στο δέρμα, προωθώντας έτσι την πιο υγιή και νεανική εμφάνιση του
-Αντιγηραντική δράση
-Αποκαθιστά την φυσική απαλότητα του δέρματος
-Συσφίγγει το δέρμα και γεμίζει (λειαίνει) όλες τις ρυτίδες
-Καθυστερεί ορατά τη φυσική διαδικασία γήρανσης του δέρματος


Δείτε το βίντεο

https://www.facebook.com/My.LivioonGreece/videos/542481276107179/


 Μετά την αγορά μπορείτε να παραλάβετε το προϊόν με τους εξής τρόπους:


- Απευθείας από τα γραφεία του SpecialDealΣόλωνος 60 Κολωνάκι, Αθήνα κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.


- Δυνατότητα Αποστολής Πανελλαδικά με επιπλέον επιβάρυνση κατόπιν συνεννόησης.


Για αποστολή στο χώρο σας απαιτείται αποστολή email στο info@specialdeal.gr αναφέροντας όνομα, κωδικό κουπονιού, αριθμό προϊόντων, τηλέφωνο επικοινωνίας και διεύθυνση.


Το προϊόν θα παραδοθεί σε 5-6 εργάσιμες ήμερες από την ημερομηνία παραγγελίας.


Για διευκρινήσεις και οτιδήποτε πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο: 211-8006465, 2103617102 (ώρες επικοινωνίας 09:00-17:30).


Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο ή με τη μορφή δώρου, από συγγενείς ή φίλους. (κατόπιν διαθεσιμότητας).


 


€61.90

Έληξε !!!
17 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

SpecialDeal

Σόλωνος 60, Αθήνα