Συμμετοχή 1 Ατόμου σε ένα από τα μεγαλύτερα δωμάτια απόδρασης στην Ελλάδα, στο Escape Your Mind στο Περιστέρι!

6,50€ από 13€ για Συμμετοχή 1 Ατόμου σε ένα από τα μεγαλύτερα δωμάτια απόδρασης στην Ελλάδα, στο Escape Your Mind στο Περιστέρι! Έκπτωση 50%. Αγόρασε τώρα την προσφορά για το δωμάτιο απόδρασης Κ42... Έχεις 75 λεπτά να λύσεις το μυστήριο της τηλεμεταφοράς του Ιπτάμενου Ολλανδού ή θα χαθείς στα γρανάζια του χρόνου;

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 31/07/2018


Η προσφορά ισχύει Αποκλειστικά και Μόνο με την αγορά κουπονιού από τo SpecialDeal.gr. Η επιχείρηση δεν θα δέχεται κανένα πελάτη με αυτή την τιμή χωρίς να έχει κάνει αγορά του κουπονιού. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, παρακαλώ καλέστε στο 211-8006465 (Ώρες επικοινωνίας 09:00-18:00). Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ.


Το κουπόνι είναι ΑΜΕΣΑ διαθέσιμο στο λογαριασμό σας μετά την αγορά.


Κάθε κουπόνι ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει:

6,50€ από 13€ για Συμμετοχή 1 Ατόμου σε ένα από τα μεγαλύτερα δωμάτια απόδρασης στην Ελλάδα, στο Escape Your Mind στο Περιστέρι! Έκπτωση 50%.

Διάρκεια παιχνιδιού: 75'

Min. αριθμός ατόμων: 6

Max. αριθμός ατόμων: 25


Η προσφορά ισχύει Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-23:00


Αγόρασε τώρα την προσφορά για το δωμάτιο απόδρασης Κ42... Έχεις 75 λεπτά να λύσεις το μυστήριο της τηλεμεταφοράς του Ιπτάμενου Ολλανδού ή θα χαθείς στα γρανάζια του χρόνου;


15 Μαρτίου 1717, ώρα 06:46. Η Πειρατική γαλέρα «Ιπτάμενος Ολλανδός», ενώ πλέει στα γαλήνια νερά της Καραϊβικής, ανοιχτά της Κούβας…ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ.
8 Απριλίου 2002, ώρα 03:01. ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ Κ42, Ανταρκτική. Το πείραμα του ερευνητή Φυσικής, Γιούρι Σπαρκόφ, ολοκληρώθηκε. Η τηλεμεταφορά πλέον είναι πραγματικότητα.
Η Γαλέρα όμως δεν ήρθε μόνη της… 

 

Απαιτείται τηλεφωνική κράτηση στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο κουπόνι.


Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού. Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Special Deal η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση! Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με 8 τρόπους πληρωμής. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ.


Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει πολλαπλά κουπόνια για προσωπική χρήση ή υπό μορφή δώρου για φίλους και συγγενείς.


Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή.


€6.50

Έληξε !!!
Αρχική €13.00
Έκπτωση 50%
Κέρδος €6.50
15 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

Escape your mind

Φιλικών 86 & Βάμβα, Περιστέρι
Πατήστε εδώ
για να δείτε το χάρτη.

MAP