69-apo-180-gia-oristiki-apotrixosi-me-laser-aleksandriti-4is-genias-arion-gia-6-sinedries-se-mia-mikri-perioxi-i-119-apo-300-gia-6-sinedries-se-mia-mesaia-perioxi-i-189-apo-480-gia-6-sinedries-se-mia-megali-perioxi-i-299-apo-1020-gia-6-sinedries-se-mia-po
Αποτρίχωση με Laser Αλεξανδρίτη 4ης Γενιάς Arion, σε περιοχή της επιλογής σας!

69€ από 180€ για Οριστική Αποτρίχωση με Laser Αλεξανδρίτη 4ης Γενιάς (Arion) για 6 Συνεδρίες σε μία Μικρή Περιοχή ή 119€ από 300€ για 6 Συνεδρίες σε μία Μεσαία Περιοχή ή 189€ από 480€ για 6 Συνεδρίες σε μία Μεγάλη Περιοχή ή 299€ από 1020€ για 6 Συνεδρίες σε μία Πολύ Μεγάλη Περιοχή ή 649€ από 1600€ για 6 Συνεδρίες Full Body Μόνο για Γυναίκες, από το Laser Masterplus, στο Μαρούσι. Έκπτωση 62%.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 31/05/2019

 

Το κάθε κουπόνι είναι ατομικό και περιλαμβάνει επιλογή από τα παρακάτω:

69€ από 180€ για 6 Συνεδρίες σε 1 Μικρή Περιοχή


119€ από 300€ για 6 Συνεδρίες σε 1 Μεσαία Περιοχή


189€ από 480€ για 6 Συνεδρίες σε 1 Μεγάλη Περιοχή


299€ από 1020€ για 6 Συνεδρίες σε 1 Πολύ Μεγάλη Περιοχή


649€ από 1600€ για 6 Συνεδρίες Full Body Μόνο για Γυναίκες


Περιοχές Αποτρίχωσης

Μικρές Περιοχές: Μεσόφρυο / Άνω Χείλος / Παρειές / Πηγούνι / Ακροδάχτυλα / Θηλές / Γραμμή Μπικίνι / Γραμμή Κοιλιάς / Γραμμή Γλουτών / Πέλμα


Μεσαίες Περιοχές: Λαιμός / Μασχάλες / Full Face / Full Μπικίνι / Μέση / Άνω Χείλος & Θηλές / Γραμμή Κοιλιάς & Άνω Χείλος / Γραμμή Κοιλιάς & Θηλές


Μεγάλες Περιοχές: Στήθος Ανδρικό / Κοιλιά / Πλάτη / Κολάρο & Ώμους (Ανδρικό) / Γάμπες / Γλουτοί, 1/2 χέρι (αντιβράχια, απο αγκώνες έως καρπούς)


Πολύ Μεγάλες Περιοχές: Full Πόδια / Πλάτη & Ώμο-Κολλάρο (Ανδρικά) / Πλάτη & Μέση / Στήθος & Κοιλιά


Full Body (περιλαμβάνονται όλες οι περιοχές): Αντιβράχεια, Στηθος, Κοιλιά, Full Bikini, Γραμμή Γλουτών, Full Πόδια, Μασχάλες, Μέση


Στις φωτοευαίσθητες περιοχές όπως π.χ τα χέρια, ενδέχεται οι συνεδρίες να πραγματοποιούνται βραχυπρόθεσμα κατόπιν πάντα συνεννόησης με τη δερματολόγο.


Το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί μεταξύ των συνεδριών είναι περίπου 40-60 μέρες.

 


Στο Laser Masterplus εφαρμόζουμε το Laser Alexandrite Arion (755nm, wavelight), που αποτελεί ένα από τα πιο ασφαλή και αποτελεσματικά ιατρικά laser αποτρίχωσης καθώς δρα με ασφάλεια απομακρύνοντας την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, χωρίς να βλάπτει τη δομή του δέρματος. Είναι κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες καθώς ο μηχανισμός του laser Αλεξανδρίτη βασίζεται στη λειτουργία laser μονοχρωματικού φωτός (στα 755nm), το οποίο χρησιμοποιεί τη μελανίνη της τρίχας για να φτάσει στη ρίζα της τρίχας και να την καταστρέψει οριστικά. Είναι η μοναδική μέθοδος που είναι απόλυτα αποτελεσματική ακόμα και στις ορμονοεξαρτώμενες περιοχές. Οι εφαρμογές πραγματοποιούνται με την επίβλεψη ιατρού δερματολόγου, που μαζί με το εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη.


Για ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 3 ημέρες πριν στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο κουπόνι αγοράς σας δίνοντας τον κωδικό του κουπονιού (όχι τον κωδικό εξαργύρωσης).

 
Σε περίπτωση ακύρωσης ή αλλαγής του ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική ενημέρωση τουλάχιστον 1 ημέρα πριν.

 
Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού. Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Special Deal η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση! Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με 8 τρόπους πληρωμής. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ. Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο 210 3617102,103 ώρες 09:00 - 17:00.

 
Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κάρτα, paypal, viva payments το κουπόνι σας ενεργοποιείται άμεσα και θα σας αποσταλεί στο προσωπικό σας email ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κατάθεση (ebanking), την ίδια ημέρα έως τις 13:30 μμ σας το κουπόνι σας θα σας αποσταλεί στο προσωπικό σας email ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. (η αιτιολογία του καταθέτη να ταυτίζεται με το όνομα με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή στο specialdeal.gr).


Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει ένα κουπόνι για προσωπική χρήση και απεριόριστα για φίλους & συγγενείς.


Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή.

€69.00

Έληξε !!!
Αρχική €180.00
Έκπτωση 62%
Κέρδος €111.00
13 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης


Το πρότυπο πολυδύναμο κέντρο laser, αισθητικής και διατροφής LASER Masterplus παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες καθώς το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό (Ιατρός-Δερματολόγος,Αισθητικός και Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος) είναι κοντά σας για να παρέχουν τις πιο αξιόπιστες λύσεις σε κάθε σας ανάγκη.


Ο εξοπλισμός του πρότυπου κέντρου μας αποτελείται απο τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα (Laser αποτρίχωσης Alexandrite Arion 755nm WaveLight,EXIMIA body concept, Dermabration κ.α), προκειμένου να παρέχεται ασφάλεια και αποτελεσματικότητα στις εφαρμογές.


Η φιλοσοφία του πρότυπου κέντρου μας βασίζεται στη κατάλληλη ενημέρωση για τις υπηρεσίες μας καθώς επίσης και στις σχέσεις εμπιστοσύνης που διαμορφώνουν μαζί σας οι επιστημονικοί μας συνεργάτες. Το ζεστό και φιλικό περιβάλλον του χώρου, σας προδιαθέτει να εμπιστευθείτε τους ειδικούς κάθε τομέα για να αντιμετωπίσουμε μαζί κάθε σας πρόβλημα.

Διεύθυνση

Βασιλίσσης Σοφίας 15 Μαρούσι, 15124
Πατήστε εδώ
για να δείτε το χάρτη.

MAP