69-apo-480-gia-8-sinedries-katapolemisis-topikoi-paxois-se-koilia-plana-gia-andres-me-to-slim-up-ultra-poi-sindiazei-iperithres-aktinovolies-cavitation-rf-ems-i-99-apo-720-gia-12-sinedries-katapolemisis-topikoi-paxois-se-koilia-plana-gia-andres-me-to-slim
Πρόγραμμα Αδυνατίσματος αποκλειστικά για Άνδρες με Θεραπείες Lipolaser, Ραδιοσυχνότητες, Θεραπείες Vacuum και Θεραπεία Κρυολιπόλυσης!

69€ από 480€ για 8 Συνεδρίες Καταπολέμησης Τοπικού Πάχους σε Κοιλιά & Πλαϊνά, για Άνδρες με το Slim Up Ultra που συνδυάζει Υπέρυθρες Ακτινοβολίες, Cavitation, RF EMS ή 99€ από 720€ για 12 Συνεδρίες Καταπολέμησης Τοπικού Πάχους σε Κοιλιά & Πλαϊνά, για Άνδρες με το Slim Up Ultra που συνδυάζει Υπέρυθρες Ακτινοβολίες, Cavitation, RF EMS, στο Κέντρο Αισθητικής Cest Moi Beauty στους Αμπελόκηπους (πλησίον σταθμός μετρό Πανόρμου). Έκπτωση 86%.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 30/04/2019

 

Η προσφορά ισχύει Αποκλειστικά και Μόνο με την αγορά κουπονιού από τo SpecialDeal.gr. Η επιχείρηση δεν θα δέχεται κανένα πελάτη με αυτή την τιμή χωρίς να έχει κάνει αγορά του κουπονιού. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, παρακαλώ καλέστε στο 2103617102 (Ώρες επικοινωνίας 09:00-17:00). Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ.


Το κουπόνι είναι ΑΜΕΣΑ διαθέσιμο στο λογαριασμό σας μετά την αγορά.


Kάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο και περιλαμβάνει:


Πρόγραμμα Αδυνατίσματος αποκλειστικά για Άνδρες

69€ από 480€ για 8 Συνεδρίες Καταπολέμησης Τοπικού Πάχους σε Κοιλιά & Πλαϊνά, για Άνδρες με το Slim Up Ultra που συνδυάζει Υπέρυθρες Ακτινοβολίες, Cavitation, RF EMS

ή

99€ από 720€ για 12 Συνεδρίες Καταπολέμησης Τοπικού Πάχους σε Κοιλιά & Πλαϊνά, για Άνδρες με το Slim Up Ultra που συνδυάζει Υπέρυθρες Ακτινοβολίες, Cavitation, RF EMS


Για ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο κουπόνι αγοράς σας.


Σε περίπτωση ακύρωσης ή αλλαγής του ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική ενημέρωση τουλάχιστον 1 ημέρα πριν.


Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-20:00


Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού. Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Special Deal η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση! Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με 8 τρόπους πληρωμής. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ.

 

Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο η από συγγενείς ή φίλους.

Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή.


Αναλυτικά


Προτείνονται 2 επισκέψεις την εβδομάδα

Η κάθε επίσκεψη διαρκεί 50-60' λεπτά ανάλογα το πρόβλημα

Εφαρμόζεται σε όλη την περιοχή της κοιλιάς (κοιλιά, στομάχι και πλαϊνά)

Για τις θεραπείες χρησιμοποιούνται γνήσια υλικά τα οποία ανοίγονται μπροστά στον πελάτη

Απαλλαγείτε από το γνωστό "σωσίβιο" μια για πάντα. Εξαφανίστε το περιττό λίπος από κοιλιά, στομάχι και πλαϊνά μέσα από την συνδυαστική χρήση κορυφαίων τεχνολογιών, με το
μηχάνημα Slim Up Ultra. Πρόκειται για ένα σύγχρονο μηχάνημα, με διαφορετικές λειτουργίες που συμβάλλουν στο αδυνάτισμα και τη σμίλευση του σώματος, με δυνατότητα επιλογής και συνδυασμού διαφορετικών προγραμμάτων, ανάλογα με την κάθε περίπτωση.

Υπέρυθρες Ακτινοβολίες
Επιταχύνουν το μεταβολισμό των λιποκυττάρων και αυξάνουν τον μεταβολισμό. Συμβάλλουν στη διέγερση του κολλαγόνου και βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος, με αποτέλεσμα τη λιποδιάλυση στην περιοχή εφαρμογής.

Cavitation
Η τεχνολογία του Cavitation χρησιμοποιεί ηχητικά κύματα που προκαλούν λύση της κυτταρικής μεμβράνης του λιποκυττάρου. Έτσι τα λιποκύτταρα αδειάζουν, με αποτέλεσμα να προκαλείται άμεσο και εμφανές αδυνάτισμα.

Ραδιοσυχνότητες RF
Οι ραδιοσυχνότητες εκπέμπουν συχνότητες μικρορευμάτων οι οποίες διεγείρουν τους μυς και μεταβάλουν το διασπασμένο λίπος σε ενέργεια και ταυτόχρονα προκαλούν μυϊκή σύσφιξη

LipoLaser
Η μη επεμβατική Laser λιπόλυση με το σύστημα Lipo Laser εφαρμόζεται σε προβληματικές περιοχές και επιτυγχάνει αποτελεσματικά τη μείωση του λιπώδους ιστού (το επιφανειακό λίπος της κυτταρίτιδας και το εν τω βάθει, ανάλογα με την περίπτωση) ενώ δεν επηρεάζονται οι υποκείμενοι ιστοί. Μάλιστα, η θερμότητα που εκλύεται, διοχετεύεται με ασφάλεια και στο δέρμα προκαλώντας ταυτόχρονα και σύσφιξη με τη διαδικασία της κολλαγονογένεσης.

Προσφέρει: Λιποδιάλυση σε βάθος, μείωση πόντων, ανάπλαση και σύσφιξη επιδερμίδας, μείωση κυτταρίτιδας
Ο συνδυασμός του Lipo Laser με τις RF ραδιοσυχνότητες προσφέρει καλύτερα αποτελέσματα ανά συνεδρία ανάλογα με το πρόβλημα. Το Lipo Laser είναι ανώδυνο και σε αντίθεση με την παραδοσιακή λιποαναρρόφηση δεν αφήνει σημάδια ή τομές.

Κρυολιπόλυση
Πρόκειται για μη επεμβατική θεραπεία απώλειας τοπικού πάχου, που χρησιμοποιεί τις χαμηλές θερμοκρασίες για να οδηγήσει τα λιποκύτταρα στην κρυσταλλοποίηση και στην συνέχεια στην απόπτωσή τους, δηλαδή στον θάνατο. Με ειδικό μηχάνημα, εφαρμόζεται στην προβληματική περιοχή μια κεφαλή που οδηγεί στη μείωση της θερμοκρασίας κάτω από το δέρμα. Η χαμηλή θερμοκρασία στοχεύει στον λιπώδη ιστό και δεν επιδρά επιφανειακά στο δέρμα, τα αγγεία και τους γειτονικούς ιστούς. Μετά τη θεραπεία ίσως παρουσιαστεί προσωρινά μούδιασμα ή κοκκινίλα που θα υποχωρήσει λίγη ώρα μετά. Μπορείτε μετά να επιστρέψετε αμέσως στο σπίτι σας και στις δραστηριότητές σας.

Vacuum με Eximia Body Concept
Ένα σύγχρονο μηχάνημα για καταπολέμηση κυτταρίτιδας και τοπικού πάχους, με συνδυασμό 2 κεφαλών με τεχνολογία κρουστικών υπερήχων και θεραπειών vacuum. Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία της, η μέθοδος αυτή εντοπίζει με ακρίβεια την κυτταρίτιδα και το συσσωρευμένο λίπος.

Ως αποτέλεσμα της θεραπείας:
Ελαχιστοποιείται η κυτταρίτιδα
Μειώνεται το τοπικό λίπος
Βελτιώνεται η κυκλοφορία αίματος και η οξυγόνωση της περιοχής
Τονώνονται οι μύες και οι ιστοί
Ανανεώνεται και βελτιώνεται η λειτουργία του λεμφικού συστήματος

 

€69.00

Έληξε !!!
Αρχική €480.00
Έκπτωση 86%
Κέρδος €411.00
4 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

C'est Moi, Art Beauty
 
Το C'est Moi, Art Beauty είναι ένας νέος χώρος αισθητικής ειδικά διαμορφωμένος για να προσφέρει ηρεμία και ζεστασιά.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνουν:

- Ενέσιμες θεραπείες προσώπου και σώματος
- Ανάπλαση Προσώπου
- Αντιγήρανση Προσώπου
- Καθαρισμό, θεραπεία, ακμής, ουλών, πανάδων
- Αποτρίχωση
- Laser
- Αδυνάτισμα, Κυτταρίτιδα, Σύσφιξη
- Εναλλακτικές θεραπείες

Διεύθυνση

Λ. Κηφισίας 93, Αμπελόκηποι (πλησίον μετρό, στάση Πανόρμου)
Πατήστε εδώ
για να δείτε το χάρτη.

MAP

Άλλες Προσφορές