Προσφορές για άψογα και περιποιημένα άκρα, από το Κομμωτήριο Μαριάννα στα Σεπόλια!

7€ για ένα Manicure (απλό ή γαλλικό), ή 10€ για ένα Ημιμόνιμο Manicure, ή 10€ για ένα Pedicure (απλό ή γαλλικό), ή 13€ για ένα Ημιμόνιμο pedicure (απλό ή γαλλικό), ή 22€ για μία Tοποθέτηση Τεχνητών Νυχιών με τζελ και ακρυλικό (χρώμα ή γαλλικό), από το Κομμωτήριο Μαριάννα στα Σεπόλια!

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 30/04/2019

Η εταιρεία θα είναι κλειστή λόγω διακοπών από 11/08 - 28/08


Κάθε κουπόνι ισχύει για ένα άτομο και η προσφορά περιλαμβάνει:

7€ για ένα Manicure (απλό ή γαλλικό), ή 10€ για ένα Ημιμόνιμο Manicure, ή 10€ για ένα Pedicure (απλό ή γαλλικό), ή 13€ για ένα Ημιμόνιμο pedicure (απλό ή γαλλικό), ή 22€ για μία Tοποθέτηση Τεχνητών Νυχιών με τζελ και ακρυλικό (χρώμα ή γαλλικό), στο Κομμωτήριο Μαριάννα στα Σεπόλια!


Η προσφορά είναι προωθητική ενέργεια του κομμωτηρίου και δεν δέχεται κανέναν πελάτη χωρίς κουπόνι. Το κομμωτήριο προσφέρει την τελική τιμή της προσφοράς μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού).


Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού 2 ημέρες νωρίτερα στα τηλέφωνα που θα βρείτε στο κουπόνι αγοράς δίνοντας τον κωδικό του κουπονιού (όχι τον κωδικό εξαργύρωσης).


Για αλλαγή-ακύρωση τουλάχιστον 1 μέρα πριν.


Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού.Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Special Deal η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση! Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με 8 τρόπους πληρωμής. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ. Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο 210 3617102 ώρες 09:00 - 17:00.


Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κάρτα, paypal, viva payments το κουπόνι σας ενεργοποιείται άμεσα και θα σας αποσταλεί στο email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε.Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κατάθεση, την ίδια ημέρα έως τις 13:30 μμ σας το κουπόνι σας θα σας αποσταλεί στο email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. (η αιτιολογία του καταθέτη να ταυτίζεται με το όνομα με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή στο specialdeal.gr).


Μπορούν να αγορασθούν πολλαπλά κουπόνια για προσωπική χρήση ή για δώρο σε συγγενείς ή φίλους.


Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα-Σάββατο 09.00 έως 20.30.


Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή.

€7.00

Έληξε !!!
8 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

Κομμωτήριο Μαριάννα

Αγίας Σοφίας 152, Αθήνα