70-apo-140-gia-mia-efarmogi-botox-se-ena-simeio-toi-prosopoi-i-140-apo-280-gia-mia-efarmogi-botox-se-full-face-gia-eksaleipsi-ton-ritidon-ekfrasis-toi-prosopoi-kai-diarkeia-apo-4-eos-6-mines-me-efarmogi-apo-ekseidikeimeno-giatro-sto-dermatologiko-iatreio-
Εφαρμογή Botox σε Full face για εξάλειψη των ρυτίδων έκφρασης του προσώπου και διάρκεια από 4 έως 6 μήνες!

70€ από 140€ για μία εφαρμογή Botox σε ένα σημείο του προσώπου ή 140€ από 280€ για μία εφαρμογή Botox σε Full face για εξάλειψη των ρυτίδων έκφρασης του προσώπου και διάρκεια από 4 έως 6 μήνες, με εφαρμογή από εξειδικευμένο γιατρό, στο δερματολογικό ιατρείο Derma Medical στην Καλλιθέα. Έκπτωση 50%.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 30/04/2018

 

Κάθε κουπόνι είναι ατομικό και περιλαμβάνει τις παρακάτω επιλογές:

70€ από 140€ για εφαρμογή Botox σε ένα σημείο του προσώπου

ή

140€ από 280€ για μία εφαρμογή Botox σε Full face για εξάλειψη των ρυτίδων έκφρασης του προσώπου και διάρκεια από 4 έως 6 μήνες


Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται από εξειδικευμένο ιατρό. 


Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στα τηλέφωνα που θα βρείτε στο κουπόνι αγοράς.


Για κλείσιμο ραντεβού τηλεφωνείτε 3 μέρες νωρίτερα και για αλλαγή-ακύρωση τουλάχιστον 1 μέρα πριν.


Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού.

 
Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Special Deal η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση! Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με 8 τρόπους πληρωμής. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ.

 
Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κάρτα (πιστωτική,χρεωστική), με paypal, με viva payments το κουπόνι σας ενεργοποιείται άμεσα και θα σας αποσταλεί στο προσωπικό σας email ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε.

 
Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κατάθεση (ebanking), την ίδια ημέρα έως τις 13:30 μμ σας το κουπόνι σας θα σας αποσταλεί στο προσωπικό σας email ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. (η αιτιολογία του καταθέτη να ταυτίζεται με το όνομα με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή στο specialdeal.gr).


Μπορούν να αγοραστούν πολλαπλά κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο ή με τη μορφή δώρου, από συγγενείς ή φίλους.


Ωράριο: Δεύτερα - Σάββατο 12:00 - 20:00


Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή.


TIPS

 Ο χρόνος και οι επαναλαμβανόμενες συσπάσεις των μυών του προσώπου έχουν σαν αποτέλεσμα την σταδιακή εμφάνιση ρυτίδων. To botox αποτελεί τη πιο γνωστή και διαδεδομένη θεραπεία αντιγήρανσης στην αισθητική δερματολογία. Χρησιμοποιείται για την εξάλειψη των ρυτίδων έκφρασης του προσώπου. Είναι μια εφαρμογή ελάχιστα επεμβατική, μικρής διάρκειας, ασφαλής και με πολύ καλά αποτελέσματα. Η εφαρμογή του botox δεν περιορίζεται μόνο στη αισθητική δερματολογία, αλλά επεκτείνεται και σε άλλες παθήσεις όπως πχ η υπεριδρωσία.


Τι είναι το botox;

Το botox είναι μια πρωτεΐνη η οποία παράγεται από τον μικροοργανισμό Clostridium botulinum. Είναι μια ουσία η οποία έχει την ιδιότητα να χαλαρώνει τους μυς του προσώπου. Ακριβώς αυτή την ιδιότητα του botox εκμεταλλευόμαστε στην αισθητική δερματολογία. Η τοπική ένεση μικρών ποσοτήτων botox σε συγκεκριμένους μυς του προσώπου προκαλεί την χαλάρωσή τους. Η χαλάρωση αυτή έχει σαν αποτέλεσμα ο μυς να μην συσπάται, με αποτέλεσμα να μην δημιουργεί ρυτίδες έκφρασης. Η απουσία δημιουργίας ρυτίδων έχει σαν αποτέλεσμα τη λείανση και τη προοδευτική εξαφάνιση τους και έτσι το πρόσωπο να φαίνεται ανανεωμένο και ξεκούραστο.


Πού εφαρμόζεται το botox;

Το botox μπορεί να εφαρμοσθεί στο πρόσωπο και στο λαιμό. Πιο συγκεκριμένα:

Στο μέτωπο

Στα μάτια

Στο μεσόφρυο

Σε περιοχές του λαιμού


Πώς γίνεται η εφαρμογή;


Με τη βοήθεια μιας λεπτής βελόνας ενίεται μικρή ποσότητα από το botox σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου ή του λαιμού. Η όλη διαδικασία κρατάει περίπου 10 λεπτά και είναι πρακτικά ανώδυνη. Δεν έχει περίοδο αποθεραπείας και το άτομο επιστρέφει κατευθείαν στις δραστηριότητές του.


Τι διάρκεια έχουν τα αποτελέσματά του;


Η δράση του botox πάνω στους μυς αρχίζει και γίνεται αντιληπτή μετά από μία εβδομάδα περίπου. Η δράση αυτή διαρκεί 4-6 μήνες. Μετά το διάστημα αυτό και εάν δεν επαναληφθεί η θεραπεία, η κινητικότητα των μυών επανέρχεται προοδευτικά στα πριν από τη θεραπεία επίπεδα. Τις περισσότερες φορές, μετά από 3-4 θεραπείες το μεσοδιάστημα μεταξύ των θεραπειών αυξάνεται, καθώς «ξεχνάμε» να κάνουμε τις κινήσεις που προκαλούν τις ρυτίδες.


Τι πρέπει να προσέχει ο ασθενής;

Σκοπός μας είναι το υλικό να παραμείνει στη θέση που εγχύθηκε για να δράσει τοπικά και να μην διαχυθεί σε άλλα σημεία που δεν θέλουμε. Γι αυτό και μετά τη θεραπεία για 4-5 ώρες καλό είναι να μην σκύβουμε, να μην ξαπλώνουμε, να μην πλένουμε το πρόσωπο μας με ζεστό νερό και να μην το τρίβουμε έντονα.

Να αποφεύγεται επίσης για ένα 24ωρο η λήψη ασπιρίνης και η κατανάλωση αλκοόλ.

Επειδή η υψηλή θερμοκρασία μπορεί να επιφέρει μερική αδρανοποίηση του υλικού, συνεχίζουμε την αποφυγή έκθεσης σε υψηλή θερμοκρασία (σεσουάρ, πολύ ζεστό νερό, έντονη άσκηση), για τις επόμενες 2 ημέρες.

 

Έχει επιπλοκές η θεραπεία με botox;

Η δράση του botox πάνω στους μυς δεν είναι μόνιμη, αλλά εξασθενεί με το χρόνο, με αποτέλεσμα μετά από ένα διάστημα 4-6 μηνών οι μύες επανέρχονται στη πρότερη κατάστασή τους. Στα σημεία των ενέσεων μπορεί να δημιουργηθούν μικρές κοκκινίλες οι οποίες εξαφανίζονται ταχύτατα. Αν η θεραπεία γίνει σωστά, από εξειδικευμένο γιατρό, δεν υπάρχει καμιά παρενέργεια. Μετά από περίπου μία εβδομάδα το πρόσωπο αρχίζει και φαίνεται νεώτερο, πιο φρέσκο και ξεκούραστο, χωρίς ρυτίδες. Σαν αποτέλεσμα , το πρόσωπο φαίνεται πολύ φυσικό, χωρίς να χάσει την εκφραστικότητά του.

 

Βaby botox

Σε ορισμένες περιπτώσεις όπου η διατήρηση ακόμα μεγαλύτερης εκφραστικότητας μετά τη θεραπεία με botox είναι επιθυμητή, χρησιμοποιούνται τροποποιημένες, μικρότερες δόσεις του φαρμάκου. Η μέθοδος αυτή λέγεται baby botox ή micro botox. Το baby botox προέκυψε βασικά από τις ανάγκες των ηθοποιών του Hollywood, οι οποίοι απαιτούν να έχουν το μέγιστο της εκφραστικής τους ικανότητας στους ρόλους τους. Γιαυτό και μια άλλη ονομασία του baby botox είναι το actor’s botox. Η διαφορά από το κλασικό botox βρίσκεται μόνο στις δόσεις του φαρμάκου που χρησιμοποιούνται, οι οποίες είναι μικρότερες. Η θεραπεία απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες και γίνεται στα ίδια σημεία του προσώπου όπως και στη κλασική θεραπεία. Η διαδικασία στερείται επίσης παρενεργειών όταν γίνεται από εξειδικευμένο γιατρό.

 

Χαρακτηριστικό της θεραπείας είναι η διατήρηση της φυσικότητας και της έκφρασης του προσώπου, ενώ οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες είναι λιγότερο βαθιές, κάνοντας το πρόσωπο να δείχνει ξεκούραστο και ανανεωμένο.

€70.00

Έληξε !!!
Αρχική €140.00
Έκπτωση 50%
Κέρδος €70.00
16 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

Η δερματολόγος αφροδισιολόγος Όρνα Μάνγκουτ MD είναι πτυχιούχος Ιατρικής από το 2000. Ολοκλήρωσε με επιτυχία την ιατρική της ειδικότητα στο Νοσοκομείο Αφροδισίων και Δερματικών Νόσων “Ανδρέας Συγγρός».

Από το 2017 διατηρεί ιδιωτικό Ιατρείο (Derma Medical) σε εύκολα προσβάσιμο, κεντρικό σημείο στην Καλλιθέα. Το ιατρείο προσφέρει υπηρεσίες αισθητικής και κλινικής δερματολογίας, εφαρμογές LASER, και δερματοχειρουργικής. Το σύστημα Laser που χρησιμοποιείται είναι το Soprano Ice, Laser αποτρίχωσης τελευταίας τεχνολογίας (πρώτη τεχνολογία solid state alex), το οποίο βραβεύθηκε σαν το καλύτερο σύστημα αποτρίχωσης για το 2015.

Derma Medical

Ιφιγενείας 73, Καλλιθέα
Πατήστε εδώ
για να δείτε το χάρτη.

MAP

Άλλες Προσφορές