75-apo-150-gia-afairesi-spiloi-i-ipomatos-xoris-viopsia-99-apo-200-gia-afairesi-spiloi-i-ipomatos-me-viopsia-129-apo-450-gia-afairesi-eos-3-spilon-i-ipomaton-xoris-viopsia-me-efarmogi-apo-ekseidikeimeno-giatro-sto-kentro-plastikis-xeiroirgikis-stin-athina
Αφαίρεση Σπίλου ή Λιπώματος με ή χωρίς Βιοψία, στο Κέντρο Πλαστικής Χειρουργικής στην Αθήνα!

75€ από 150€ για Αφαίρεση Σπίλου ή Λιπώματος Χωρίς Βιοψία, 99€ από 200€ για Αφαίρεση Σπίλου ή Λιπώματος με Βιοψία, 129€ από 450€ για Αφαίρεση έως 3 Σπίλων ή Λιπωμάτων Χωρίς Βιοψία, με εφαρμογή από εξειδικευμένο γιατρό, στο Κέντρο Πλαστικής Χειρουργικής στην Αθήνα (πλησίον σταθμός μετρό Μέγαρο Μουσικής). Έκπτωση 50%.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 31/07/2018

 

Η προσφορά ισχύει Αποκλειστικά και Μόνο με την αγορά κουπονιού από τo SpecialDeal.gr. Η επιχείρηση δεν θα δέχεται κανένα πελάτη με αυτή την τιμή χωρίς να έχει κάνει αγορά του κουπονιού. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, παρακαλώ καλέστε στο 2103617102,103/ 211-8006465 (Ώρες επικοινωνίας 09:00-18:00). Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ.


Το κουπόνι είναι ΑΜΕΣΑ διαθέσιμο στο λογαριασμό σας μετά την αγορά.


Κάθε κουπόνι είναι ατομικό και η προσφορά περιλαμβάνει: 

 

75€ από 150€ για Αφαίρεση Σπίλου ή Λιπώματος Χωρίς Βιοψία,

99€ από 200€ για Αφαίρεση Σπίλου ή Λιπώματος με Βιοψία,

129€ από 450€ για Αφαίρεση έως 3 Σπίλων ή Λιπωμάτων Χωρίς Βιοψία,

με εφαρμογή από εξειδικευμένο γιατρό, στο Κέντρο Πλαστικής Χειρουργικής στην Αθήνα


Για ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 2 ημέρες πριν στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο κουπόνι αγοράς σας δίνοντας τον κωδικό του κουπονιού (όχι τον κωδικό εξαργύρωσης).


Σε περίπτωση ακύρωσης ή αλλαγής του ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική ενημέρωση τουλάχιστον 1 ημέρα πριν.


Το κουπόνι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλη προσφορά.


Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την επιχείρηση παρακαλείσθε να επικοινωνείτε με το specialdeal στα τηλέφωνα 2103617102,103 εντός 15 ημερών από την ημερομηνία αγοράς.


Μπορούν να αγοραστούν ένα κουπόνι για προσωπική χρήση και απεριόριστα με τη μορφή δώρου, σε συγγενείς ή φίλους. Αν επιθυμείτε να αγοράσετε πάνω από δύο κουπόνια (ένα κουπόνι για προσωπική χρήση) η αγορά θα πρέπει να γίνει είτε με αντικαταβολή με χρέωση του specialdeal.gr είτε με πληρωμή στα γραφεία μας (κάρτα ή μετρητά)


Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή.


Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κάρτα, paypal, viva payments το κουπόνι σας ενεργοποιείται άμεσα και θα σας αποσταλεί στο προσωπικό σας email ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κατάθεση (ebanking), την ίδια ημέρα έως τις 13:30 μμ σας το κουπόνι σας θα σας αποσταλεί στο προσωπικό σας email ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. (η αιτιολογία του καταθέτη να ταυτίζεται με το όνομα με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή στο specialdeal.gr).


Λίγα Λόγια


Πρόκειται για μικρού μεγέθους επεμβάσεις που πραγματοποιούνται με τοπική αναισθησία και δεν απαιτούν νοσηλεία. Συμπεριλαμβάνουν την αφαίρεση ή καυτηριασμό σπίλων, την εκτομή λιπωμάτων, κύστεων, αιμαγγειωμάτων, κηλίδων, υπερκερατώσεων, χηλοειδών, ξανθελασμάτων, αποκατάσταση του ρινοφύμματος, και γενικά όλων των καλοηθών βλαβών του δέρματος.

Η διαδικασία είναι απλή και γρήγορη ο πόνος απόλυτα ελεγχόμενος και οι επιπλοκές σπάνιες. Γίνεται τοπική αναισθησία στην περιοχή και η επέμβαση πραγματοποιείται υπό άσηπτες συνθήκες. Για αυτόν τον λόγο συνήθως δεν είναι απαραίτητη η μετεγχειρητική λήψη αντιβίωσης. Αν κριθεί απαραίτητο, το χειρουργικό παρασκεύασμα θα αποσταλεί για βιοψία, έτσι ώστε να βεβαιωθεί ο ιατρός ότι πρόκειται πράγματι για καλοήθη βλάβη.

Θα λάβετε οδηγίες για την περιποίηση του τραύματος, το οποίο θα μπορείτε να πλύνετε άμεσα. Η κοπή των ραμμάτων πραγματοποιείται πέντε με επτά ημέρες αργότερα, ανάλογα με την περιοχή της επέμβασης. Μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας εργασίες αμέσως.

Οι επεμβάσεις αυτές πρέπει να γίνονται από ειδικό Πλαστικό Χειρουργό αφενός για να είναι βέβαιο ότι η εξαίρεση θα είναι πλήρης, και αφετέρου για να μπορέσει να αναγνωρίσει στοιχεία που θα τον οδηγήσουν στη σκέψη ότι η βλάβη αυτή μπορεί να υποκρύπτει στοιχεία κακοήθειας

Τέλος και για αισθητικούς λόγους, μιας και αυτές οι βλάβες πολύ συχνά βρίσκονται στο πρόσωπο ή σε άλλα εμφανή σημεία. Η επούλωση των τραυμάτων στο πρόσωπο είναι πάρα πολύ καλή και σπάνια δημιουργούνται δύσμορφες ουλές. Άλλες περιοχές όπως οι ώμοι, το στέρνο, και η οπισθοωτιαία περιοχή, είναι πιο επιρρεπείς. Στην περίπτωση που το δέρμα του ασθενούς αντιδράσει στην εκτομή με υπερτροφική ουλή, υπάρχουν λύσεις για την βελτίωσή τους.
 


€75.00

Έληξε !!!
Αρχική €150.00
Έκπτωση 50%
Κέρδος €75.00
13 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

Το κέντρο παρέχει υπηρεσίες κοσμητικής – αισθητικής ιατρικής και εφαρμογές Laser με υψηλή αποτελεσματικότητα, χάρη στη γνώση και την εμπειρία των εξειδικευμένων ιατρών / συνεργατών της, αλλά και την τεχνολογία αιχμής που διαθέτουν, προσφέροντάς σε γυναίκες και άντρες το αισθητικό αποτέλεσμα που επιθυμούν.

Κέντρο Πλαστικής ΧειρουργικήςΆλλες Προσφορές