Ολοκληρωμένο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Περιποίησης Άκρων, διάρκειας 10 ωρών από την σχολή του Nail point Academy στο κέντρο της Αθήνας.

75€ από 320€ για ένα Ολοκληρωμένο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Περιποίησης Άκρων, διάρκειας 10 ωρών! Περιλαμβάνει Manicure με Ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών χρώμα ή γαλλικό, χορήγηση βεβαίωσης σπουδών και Δωρεάν υλικά στην σχολή Nail point Academy στο κέντρο της Αθήνας. Έκπτωση 77%.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 31/10/2018


Το κουπόνι είναι ΑΜΕΣΑ διαθέσιμο στο λογαριασμό σας μετά την αγορά.


Κάθε κουπόνι είναι ατομικό και περιλαμβάνει:

75€ από 320€ για ένα Ολοκληρωμένο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Περιποίησης Άκρων, διάρκειας 10 ωρών!

Περιλαμβάνει Manicure με Ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών χρώμα ή γαλλικό,

χορήγηση βεβαίωσης σπουδών και Δωρεάν υλικά

 

Αναλυτικά

Σωστή προετοιμασία νυχιού

Βαφή με Gel polish

Perfect smile line French manicure

Ασφαλή χρήση τροχού

Αφαίρεση

Πρακτική άσκηση σε φυσικά μοντέλα Δωρεάν Υλικά Χορήγηση Βεβαίωσης Σπουδών ισάξια με όλων των ιδιωτικών σχολών


Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Specialdeal.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με 8 τρόπους πληρωμής. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ. Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο specialdeal.gr 210 3617102, 2103617103 ώρες 10:00 - 17:00.

 

Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού 5 ημέρες πρίν στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο κουπόνι αγοράς. Για αλλαγή ή ακύρωση ραντεβού απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία 1 - 2 ημέρες πριν.


Ευέλικτο ωράριο με πρωινά και απογευματινά τμήματα. Ολιγομελή τμήματα έως 6 άτομα.


Το Nail Point Academy λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:30-20:30 και Σάββατο 10:30-17:30.


Μπορούν να αγοραστούν πολλαπλά κουπόνια για προσωπική χρήση ή για δώρο. Αν επιθυμείτε να αγοράσετε πάνω από δύο κουπόνια η αγορά θα πρέπει να γίνει είτε με αντικαταβολή με χρέωση του specialdeal.gr είτε με πληρωμή στα γραφεία μας (κάρτα ή μετρητά)


Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομιστούν σε έντυπη μορφή.


€75.00

Έληξε !!!
Αρχική €320.00
Έκπτωση 77%
Κέρδος €245.00
5 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

Nail Point

Η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών και των προϊόντων μας, η προσωπική φροντίδα και οι άριστες συνθήκες υγιεινής είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της εργασίας και του χώρου μας. Εμπιστευθείτε την εικόνα σας στο NP Professional Nail Care και απολαύστε μια μοναδική περιποίηση όπως σας αξίζει!

Η NP Professional Nail Care μετά από 12ετή εμπειρία στον χώρο δημιούργησε Εκπαιδευτικά σεμινάρια που δραστηριοποιούνται στην περιποίηση αισθητικής άκρων. Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο διεξάγουμε σεμινάρια για αρχάριους καθώς και για ήδη επαγγελματίες που θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις τους . Σε εμάς μπορείτε να παρακολουθήσετε τις εξής ενότητες:

  • Manicure
  • Pedicure
  • Ονυχοπλαστική
  • Νail art and design

Κατανοώντας τους δύσκολους καιρούς τις εποχής μας δημιουργήσαμε τα οικονομικότερα πακέτα τις αγοράς έτσι ώστε να είναι προσιτά σε όλους. Στους σπουδαστές μας προσφέρουμε:

  • Ολιγομελή τμήματα από 2 έως 6 άτομα maximum, πετυχαίνοντας έτσι καλύτερη παρακολούθηση των σπουδαστών και περισσότερη προσοχή από τους καθηγητές.
  • Πρακτική εξάσκηση και μετά το τέλος των μαθημάτων.
  • Βεβαίωση παρακολούθησης των σεμιναρίων ανοίγοντας έτσι τις πόρτες στις μεγαλύτερες εκθέσεις καθώς και επαγγελματικούς προσανατολισμούς.
  • Δωρεάν υλικά εκπαίδευσης.
  • Τα οικονομικότερα πακέτα της αγοράς.

Είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε σε ένα όμορφο και φιλόξενο χώρο καθώς επίσης και να σας βοηθήσουμε να εκπαιδευτείτε σε αυτό που πραγματικά θέλετε.

Nail Point

Πανεπιστημιου 61 (6ος όροφος), Αθήνα
Πατήστε εδώ
για να δείτε το χάρτη.

MAP

Άλλες Προσφορές