75-apo-385-gia-1-pliri-kardiologiko-prosimptomatiko-elegxo-check-up-poi-perilamvanei-dokimasia-koposis-triplex-kardias-ilektrokardiografima-hdl-ldl-athiromatikos-deiktis-geniki-aimatos-olika-lipidia-t.k.e.-triglikeridia-xolisterini-apolipoproteni-a-apo-a-
Πλήρης καρδιολογικός προσυμπτωματικός έλεγχος (check-up), για άνδρες και γυναίκες!

75€ από 385€ για (1) Πλήρη καρδιολογικό προσυμπτωματικό έλεγχο (check-up) που περιλαμβάνει (δοκιμασία κόπωσης, triplex καρδιάς, ηλεκτροκαρδιογράφημα, hdl, ldl, αθηρωματικός δείκτης, γενική αίματος, ολικά λιπίδια, Τ.Κ.Ε., τριγλυκερίδια, χοληστερίνη, απολιποπρωτεϊνη Α (Apo A), απολιποπρωτεϊνη B (Apo B), λιποπρωτεϊνη Lp (a)! Ισχύει για άνδρες και γυναίκες, από τα σύγχρονα εργαστήρια της Γενικής Κλινικής του Πειραϊκού Θεραπευτηρίου στον Πειραιά. Έκπτωση 81%.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 30/04/2019


Το κουπόνι είναι ΑΜΕΣΑ διαθέσιμο στο λογαριασμό σας μετά την αγορά.


Κάθε κουπόνι είναι ατομικό.


Το ΠΕΙΡΑΙΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ προσφέρει σε ανταγωνιστική τιμή ένα πλήρη καρδιολογικό προσυμπτωματικός έλεγχος (check-up) για εσάς, την οικογένεια σας και τα φιλικά σας πρόσωπα, ο οποίος περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

Triplex καρδιάς

Δοκιμασία Κοπώσεως

Ηλεκτροκαρδιογράφημα ΗΚΓ

Γενική αίματος

Χοληστερίνη

HDL (καλή χοληστερίνη)

LDL (κακή χοληστερίνη)

Αθηρωματικός Δείκτης

Ολικά Λιπίδια

Τριγλυκερίδια

Απολιποπρωτεΐνη Α (Apo-A)

Απολιποπρωτεΐνη Β (Apo-Β)

Λιποπρωτεΐνη - Lp (a)

Τ.Κ.Ε. (ταχύτητα καθίζησης ερυθρών)


Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και για να σας δοθούν και σχετικές οδηγίες παρακαλούμε να κλείσετε ραντεβού 2-3 ημέρες νωρίτερα στα τηλέφωνα που θα βρείτε στο κουπόνι αγοράς.

 

Παρέχεται η δυνατότητα αποστολής των αποτελεσμάτων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) μετά από υπόδειξή σας.


Η κλινική λειτουργεί και εφημερεύει όλο το 24ωρο.


Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού 2 ημέρες νωρίτερα στα τηλέφωνα που θα βρείτε στο κουπόνι αγοράς δίνοντας τον κωδικό του κουπονιού (όχι τον κωδικό εξαργύρωσης).


Για αλλαγή-ακύρωση τουλάχιστον 1 μέρα πριν.


Η επιχείρηση Δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού. Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Special Deal η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση! Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με 8 τρόπους πληρωμής. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ. Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο 210 3617102,103 ώρες 09:00 - 17:00.


Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κάρτα, paypal, viva payments το κουπόνι σας ενεργοποιείται άμεσα και θα σας αποσταλεί στο email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κατάθεση, την ίδια ημέρα έως τις 13:30 μμ σας το κουπόνι σας θα σας αποσταλεί στο email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. (η αιτιολογία του καταθέτη να ταυτίζεται με το όνομα με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή στο specialdeal.gr).


Μπορούν να αγοραστούν πολλαπλά κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο ή με τη μορφή δώρου για συγγενείς και φίλους.


Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή.


Λίγα Λόγια

Όλοι αναγνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να διαγνωστεί ένα πρόβλημα υγείας πρώιμα. Ο καρδιολογικός προσυμπτωματικός έλεγχος (check-up) αποτελεί αναμφισβήτητα την πιο χρήσιμη καρδιολογική διερεύνηση, μέσω κλινικών και ειδικών καρδιολογικών εξετάσεων, προκειμένου να προλάβει και να αναδείξει σοβαρές παθήσεις ακόμα και σε ασθενείς που μπορεί να είναι τελείως ασυμπτωματικοί.

Ειδικότερα ο καρδιολογικός έλεγχος πρέπει να γίνεται από πληθυσμιακές ομάδες οι οποίες έχουν:

Καρδιολογικό ιστορικό ή κληρονομικότητα (καρδιοπάθεια, υπέρταση, σακχαρώδη διαβήτη, φύσημα, αρτηριακή υπέρταση, υπερχοληστερολαιμία, παθήσεις θυρεοειδούς),

Σχετική συμπτωματολογία (δύσπνοια, αρρυθμίες, εύκολη κόπωση, υπόταση, λιποθυμικά επεισόδια ή επεισόδια ζάλης, θωρακικό πόνο, κυάνωση-μελάνιασμα χειλέων-δακτύλων χεριών, οίδημα-πρήξιμο στα πόδια),

Συνήθειες όπως κάπνισμα, παχυσαρκία, καθιστική ζωή,

Επιθυμία για έλεγχο και πρόληψη καρδιολογικών προβλημάτων


€75.00

Έληξε !!!
Αρχική €385.00
Έκπτωση 81%
Κέρδος €310.00
10 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

 

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ Η ΥΓΕΙΑ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ


Η Γενική Κλινική ΠΕΙΡΑΪΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ Α.Ε. είναι μια νέα υπερσύγχρονη νοσηλευτική μονάδα που βρίσκεται στην Ακτή Κουντουριώτου 7Α (Καστέλλα) με συνολική επιφάνεια 5,500 τ.μ.


Η 10όροφη μοντέρνα γυάλινη κατασκευή με θέα στο απέραντο γαλάζιο ολόκληρου του Σαρωνικού κόλπου, δημιουργεί μια ευχάριστη και χαρούμενη διάθεση στους ασθενείς, κατά την παραμονή τους.

 piraiko-therapeutirio3.jpg


Η 25ετής εμπειρία μας στο χώρο της υγείας, η στελέχωση με έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και ο σύγχρονος ιατρικός εξοπλισμός, εξασφαλίζει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Η Κλινική μας διαθέτει συνολική δύναμη 85 κλινών, εκ των οποίων τέσσερις στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και τέσσερις στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, με άνετα και λειτουργικά δωμάτια.


Δημιουργήσαμε ένα σύγχρονο ερευνητικό και θεραπευτικό Κέντρο στον Πειραιά με νοσηλευτικό, ιατρικό και διοικητικό προσωπικό υψηλής κατάρτισης με συνεχή επιμόρφωση με γνώμονα την ανθρώπινη υγεία.


piraiko-therapeutirio2.jpg


Στο Πειραϊκό Θεραπευτήριο έχουμε σύγχρονη αντίληψη για την υγεία. Καλύπτουμε ένα ευρύ φάσμα θεραπευτικών και διαγνωστικών υπηρεσιών με στόχο να διευρύνουμε τις υπηρεσίες αυτές, προκειμένου να ικανοποιούμε όλο και περισσότερες από τις ανάγκες των ασθενών μας, με την παροχή καινοτόμων υπηρεσιών με υπερσύγχρονα νοσηλευτικά μέσα καθώς και με την υποστήριξη άριστα εκπαιδευμένα ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού.


Στο ΠΕΙΡΑΪΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ θα βρείτε γιατρούς όλων των ειδικοτήτων οι οποίοι με ιδιαίτερη αίσθηση της ευθύνης τους είναι πάντα πρόθυμοι να αναλάβουν την αποκατάσταση και την διατήρηση της υγείας σας.


piraiko-therapeutirio1.jpg


Το ΠΕΙΡΑΪΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ εξυπηρετεί το σύνολο των αναγκών σας μέσω των ακόλουθων ειδικοτήτων και τμημάτων της κλινικής.

 

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

 

 • Γενική Χειρουργική

 • Ουρολογικό

 • Ορθοπεδικό

 • ΩΡΛ

 • Πλαστική Χειρουργική

 • Νευροχειρουργικό

 • Κλινική Μαστού

 • Αγγειοχειρουργικό

 

ΙΑΤΡΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

 

 • Παθολογικό

 • Καρδιολογικό

 • Πνευμονολογικό

 • Δερματολογικό/ Αλλεργιολογικό

 • Νεφρολογικό

 • Νευρολογικό

 • Γαστρεντερολογικό/ Ενδοσκοπικό

 • Ηπατολογικό

 • Φυσικής Ιατρικής & Αποκατάστασης

 

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

 

 • Αξονικός

 • Ακτινοδιαγνωστικό

 • Υπέρηχοι

 • Ψηφιακή Μαστογραφία

 • Κεντρικά Εργαστήρια (Μικροβιολογικό, Αιματολογικό, Βιοχημικό, Ανοσολογικό, Ορμονολογικό, Ουροχημικό, Οροδιαγνωστικό)

 • Καρδιολογικό (Triplex / Test Κοπώσης)ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΟΜΕΙΣ

 

 • ΜΕΘ

 • ΜΑΦΔιεύθυνση

Ακτή Κουντουριώτου 7, Πειραιάς
Πατήστε εδώ
για να δείτε το χάρτη.

MAP