Συμμετοχή 1 Ατόμου σε Παιχνίδι Απόδρασης, στα Elude Adventure Rooms στο Περιστέρι!

7,50€ από 15€ για Συμμετοχή 1 Ατόμου σε Παιχνίδι Απόδρασης, στα Elude Adventure Rooms στο Περιστέρι. Έκπτωση 50%.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 31/05/2018


Η προσφορά ισχύει Αποκλειστικά και Μόνο με την αγορά κουπονιού από τo SpecialDeal.gr. Η επιχείρηση δεν θα δέχεται κανένα πελάτη με αυτή την τιμή χωρίς να έχει κάνει αγορά του κουπονιού. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, παρακαλώ καλέστε στο 211-8006465 (Ώρες επικοινωνίας 09:00-18:00). Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ.


Το κουπόνι είναι ΑΜΕΣΑ διαθέσιμο στο λογαριασμό σας μετά την αγορά.


Κάθε κουπόνι ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει:

Συμμετοχή σε Παιχνίδι Απόδρασης, στα Elude Adventure Rooms στο Περιστέρι.

 

Επιλογή Δωματίου από: Levitha Street (70 λεπτά) / The Cave (60 λεπτά)

Αριθμός Παικτών: 3-6 ατόμων


 Η προσφορά ισχύει από Δευτέρα έως Κυριακή (Τετάρτη κλειστά). Για κρατήσεις Σάββατο-Κυριακή απαιτείται μίνιμουμ συμμετοχή 4 ατόμων

 

The Cave

Φοβισμένος ο Σαγίντ Μουραντί έκλεψε τα πολυτιμότερα αντικείμενα του Χαϊρεντίν Μπαρμπαρόσα και έφυγε κρυφά από την Αστυπάλαια. Η κατάσταση που δημιούργησαν οι πειρατές στο νησί ήταν χαοτική. Ο Σαγίντ δεν μπορούσε πια να εμπιστευτεί ούτε το σινάφι του και φοβόταν όχι μόνο για το μερτικό του αλλά και για την ίδια του τη ζωή.

Η ανακάλυψη του εξερευνητή Peter Halar ότι ο Μουραντί βρήκε καταφύγιο στο νησί Λέβιθα και ότι έκρυψε τον θησαυρό του σε μια σπηλιά έξω από τον μοναδικό οικισμό του νησιού τον χαροποίησε ιδιαίτερα και αφιέρωσε την ζωή του για να βρει αυτόν τον θησαυρό. Ο πολυμήχανος και ευφυής πειρατής φρόντισε να εμποδίσει όποιον θελήσει να ακουμπήσει τον πολύτιμο θησαυρό του. Φήμες λένε ότι αυτή ήταν και η αιτία της εξαφάνισης του εξερευνητή Halar η οποία μαθεύτηκε σε όλο τον κόσμο και από τότε προσελκύει επίδοξους εξερευνητές που έχουν σκοπό να βγάλουν στην επιφάνεια τον μυθικό θησαυρό του Μουραντί.Αν οποιοδήποτε άτομο της ομάδας πάσχει απο καρδιακά, αναπνευστικά ή άλλα προβλήματα υγείας παρακαλώ ενημερώστε το προσωπικό του ELUDE Adventure Escape Rooms.

 

Levitha Street

Παθιασμένος ο εξερευνητής Peter Halar έβαλε σκοπό της ζωής του να ανακαλύψει τον θησαυρό του πειρατή Σαγίντ Μουραντί. Το πάθος του ήταν τόσο μεγάλο με αποτέλεσμα να αποφασίσει να γίνει έναν από του λίγους μόνιμους κάτοικους του νησιού Λέβιθα  στο οποίο οδηγήθηκε ο εξερευνητής μετά από δεκαετίες ερευνών για την ζωή και το τέλος τους πειρατή Μουραντί. Το αποκορύφωμα των ερευνών ήταν η αποκάλυψη της ακριβούς τοποθεσίας της σπηλιάς έξω από τον οικισμό του νησιού, στην οποία ο Μουραντί έκρυψε τον θησαυρό του που αποτελείται από πολλά πολύτιμα αντικείμενα. Μετά την εξαφάνιση του εξερευνητή οι λιγοστοί κάτοικοι του νησιού άρχισαν να μιλάνε για μια άγνωστη κατάρα η οποία εμφανίστηκε μετά το άνοιγμα της, κρυφής μέχρι τότε σπηλιάς.

Τι ανακάλυψε ο εξερευνητής στην σπηλιά και ποια η αιτία εμφάνισης της κατάρας στο νησί;

Ήταν η κατάρα ο λόγος της εξαφάνισης του εξερευνητή Halar;

Ερωτήματα που προκαλούν κάθε εξερευνητή για να δώσει απαντήσεις.

Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο οι κάτοικοι του νησιού απαιτούν την λύτρωση τους από την κατάρα και κοιτούν με τρόμο το ακατοίκητο σπίτι του εξερευνητή Peter Halar.


Απαιτείται τηλεφωνική κράτηση στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο κουπόνι.


Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού. Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Special Deal η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση! Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με 8 τρόπους πληρωμής. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ.


Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει πολλαπλά κουπόνια για προσωπική χρήση ή υπό μορφή δώρου για φίλους και συγγενείς.


Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή.


€7.50

Έληξε !!!
Αρχική €15.00
Έκπτωση 50%
Κέρδος €7.50
19 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

ELUDE Adventure Escape Rooms

Ραβινέ 14, Περιστέρι, Αθήνα
Πατήστε εδώ
για να δείτε το χάρτη.

MAP