79-apo-158-gia-to-protoporiako-test-pap-mastoi-halo-kai-ena-iperixografima-maston-sto-viopathologiko-mikroviologiko-ergastirio-aimodiagnosi-sti-n.kifisia.-ekptosi-50
Πρωτοποριακό Τεστ ΠΑΠ Μαστού HALO και Υπερηχογράφημα Μαστών!

79€ από 158€ για το Πρωτοποριακό Τεστ ΠΑΠ Μαστού HALO και ένα Υπερηχογράφημα Μαστών, στο βιοπαθολογικό, μικροβιολογικό Εργαστήριο Αιμοδιάγνωση στη Ν.Κηφισιά. Έκπτωση 50%.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 31/10/2018


Κάθε κουπόνι είναι ατομικό και περιλαμβάνει:


Ένα Πρωτοποριακό Τεστ ΠΑΠ Μαστού HALO και Υπερηχογράφημα Μαστών.


Για ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 2 ημέρες πριν στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο κουπόνι αγοράς σας δίνοντας τον κωδικό του κουπονιού (όχι τον κωδικό εξαργύρωσης).


Σε περίπτωση ακύρωσης ή αλλαγής του ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική ενημέρωση τουλάχιστον 1 ημέρα πριν.


Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την επιχείρηση παρακαλείσθε να επικοινωνείτε με το specialdeal στα τηλέφωνα 2103617102,103 εντός 15 ημερών από την ημερομηνία αγοράς.


Μπορείτε να αγοράσετε έως 2 κουπόνια για προσωπική σας χρήση ή έως 5 για δώρα σε συγγενείς και φίλους.


Το βιοπαθολογικό - μικροβιολογικό Εργαστήριο Αιμοδιάγνωση λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 07:30-14:00 & 17:30-20:00 και Σάββατο 09:00-13:00.


Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού και δεν συνδυάζεται με άλλες προσφορές του καταστήματος.

 
Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομιστούν σε έντυπη μορφή.


TIPS


Σύμφωνα με έρευνες, 1 στις 8 γυναίκες θα εμφανίσει καρκίνο του μαστού κάποια στιγμή στη ζωή της. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε, ότι αν ανιχνευθεί στα πρώιμα στάδια, είναι πλέον πλήρως ιάσιμος. Γι' αυτό πρέπει εκτός από την αυτοεξέταση, να υποβάλλεστε ετησίως σε εξετάσεις που μπορούν να σας σώσουν στην κυριολεξία τη ζωή. Στα διαγνωστικά κέντρα της Αιμοδιάγνωσης, υπάρχει μία πρωτοποριακή εξέταση, για όλες τις γυναίκες.

Η εξέταση «HALO» είναι γνωστή στην ιατρική κοινότητα ως «Τεστ Παπ του μαστού» αφού οι βασικές αρχές της εξέτασης είναι κοινές με εκείνες του Τεστ Παπ. Η εξέταση είναι πολύ απλή, γρήγορη και ανώδυνη, και γίνεται με μια συσκευή συλλογής, που συνδυάζει θερμότητα, μασάζ και αναρρόφηση για να αποσπάσει υγρό από τους γαλακτοφόρους πόρους του μαστού. Στο υγρό αυτό γίνεται κυτταρολογική ανάλυση και σε 5 έως 8 ημέρες βγαίνει το αποτέλεσμα. Στην ουσία πρόκειται για ένα τεστ πρόβλεψης και αξιολόγησης κινδύνου ανάπτυξης καρκίνου του μαστού στο μέλλον.

Κατά τη διάρκεια της εξέτασης, περίπου οι μισές γυναίκες θα παράγουν υγρό από τη θηλή, το οποίο θα ελεγχθεί για τυχόν άτυπα κύτταρα πριν αυτά μετατραπούν σε καρκινικά. Αν δεν παραχθεί υγρό, θεωρείται φυσιολογικό, αλλά δεν σημαίνει ότι οι γυναίκες αυτές δεν θα έχουν υγρό μετά από ένα χρόνο, αφού τα κύτταρα του σώματος αλλάζουν συνεχώς. Η εξέταση πρέπει να γίνεται σε ετήσια βάση από γυναίκες άνω των 25 ετών (εκτός από όσες θηλάζουν και για 6 μήνες μετά τη διακοπή), γυναίκες άνω των 55 που έχουν παραγωγή υγρού από τη θηλή, γυναίκες που βρίσκονται σε ομάδες υψηλού κινδύνου (οικογενειακό ιστορικό, κάπνισμα, καθυστερημένη εμμηνόπαυση, ατεκνία, χρήση ορμονών κ.α.)

Η ανίχνευση άτυπων κυττάρων δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η γυναίκα έχει καρκίνο του μαστού, απλά έχει μεγαλύτερη πιθανότητα σε σύγκριση με κάποια άλλη γυναίκα χωρίς ατυπία, να αναπτύξει μελλοντικά καρκίνο του μαστού. Σε αυτή την περίπτωση η γυναίκα πρέπει να επισκεφθεί ειδικό μαστολόγο για αξιολόγηση κινδύνου και λήψη προληπτικών μέτρων που θα μειώσουν την πιθανότητα εμφάνισης της νόσου.

€79.00

Έληξε !!!
Αρχική €158.00
Έκπτωση 50%
Κέρδος €79.00
14 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

Αιμοδιάγνωση


Το βιοπαθολογικό - μικροβιολογικό Εργαστήριο ιδρύθηκε το 1979 στην περιοχή της Νέας Κηφισιάς από την ιατρό - μικροβιολόγο Ευαγγελία Βογιατζή-Νικοτιάν. Με υψηλές αξιώσεις στον χώρο της υγείας και έχοντας πάντα κύριο γνώμονα τον άνθρωπο και την υγεία του, παρέχει ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου διαφυλάσσοντας την ακρίβεια, την αξιοπιστία, την εχεμύθεια και την εγκυρότητα στην διεκπεραίωση των εργαστηριακών εξετάσεων. Αποτέλεσε και συνεχίζει να αποτελεί κόμβικό σημείο στην αληθή και έγκαιρη διάγνωση του κλινικού ιατρού, συμβάλλοντας έτσι στην αποτελεσματική και ορθή θεραπεία - ίαση του ασθενή.


Το 2012 μεταφέρεται σε νέες ιδιόκτητες εργαστηριακές εγκαταστάσεις με ακόμη πιο σύγχρονο υλικοτεχνικό εξοπλισμό και τελευταίας τεχνολογίας αναλυτές, προσφέροντας πλήρες εύρος εξετάσεων σε όλα τα τμήματα του ιατρείου (Αιματολογικό-Βιοχημικό-Ορμονολογικό-Ανοσολογικό-Μοριακής Βιολογίας-Προγεννητικού Ελέγχου). Η ιατρός Ευαγγελία Βογιατζή-Νικοτιάν μεταλαμπαδεύει την γνώση , την οργάνωση και την εμπειρία 35 ετών στον υιό της, ιατρό Τζώρτζ Νικοτιάν διατηρώντας τον πήχη υψηλά στο θέμα της ποιότητας και της αξιοπιστίας του ιατρείου αλλά και εκσυγχρονίζοντάς το, βάσει των τελευταίων εξελίξεων στον χώρο της υγείας. Το ανανεωμένο εργαστήριο πλαισιώνεται απο το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, ενημερωμένο με τις νέες τεχνικές διάγνωσης και αναλύσεων και  απο τον εσωτερικό και εξωτερικό έλεγχο ποιότητας των οργάνων και των αντιδραστηρίων. 

Τέλος, οι νέες σύγχρονες κτιριακές υποδομές φιλοξενούν κλινικούς ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων ώστε να δίνουν την δυνατότητα και την ευχέρεια στον ασθενή να έχει άμεση πρόσβαση και εξυπηρέτηση.

Διεύθυνση

Χαρίλαου Τρικούπη 197 14564 Νέα Κηφισιά
Πατήστε εδώ
για να δείτε το χάρτη.

MAP

Άλλες Προσφορές