Συνεδρία Αυτόλογης Ενέσιμης Θεραπείας Dracula FaceLift PRP και μία Εφαρμογή Allergan σε Πόδι Χήνας ή Μεσόφρυο!

79€ από 250€ για μία Συνεδρία Αυτόλογης Ενέσιμης Θεραπείας Dracula FaceLift PRP και μία Εφαρμογή Allergan σε Πόδι Χήνας ή Μεσόφρυο, ή 199€ από 750€ για 3 Συνεδρίες Αυτόλογης Ενέσιμης Θεραπείας Dracula FaceLift PRP και μία Εφαρμογή Allergan σε Πόδι Χήνας ή Μεσόφρυο, για αποτελεσματική ανανέωση, ανάπλαση, αναζωογόνηση και λάμψη του δέρματος, με εφαρμογή από Πλαστικό Χειρουργό, στο πρότυπο πολυιατρείο Dharma Aesthetics στην Γλυφάδα και στον Πειραιά. Έκπτωση 68%.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 31/05/2018

 

Το κουπόνι είναι ΑΜΕΣΑ διαθέσιμο στο λογαριασμό σας μετά την αγορά.


Κάθε κουπόνι είναι ατομικό, ισχύει για  γυναίκες και άνδρες και περιλαμβάνει τις παρακάτω επιλογές

79€ από 250€ για μία Συνεδρία Αυτόλογης Ενέσιμης Θεραπείας Dracula FaceLift PRP και μία Εφαρμογή Allergan σε Πόδι Χήνας ή Μεσόφρυο,

ή

199€ από 750€ για 3 Συνεδρίες Αυτόλογης Ενέσιμης Θεραπείας Dracula FaceLift PRP και μία Εφαρμογή Allergan σε Πόδι Χήνας ή Μεσόφρυο,

για αποτελεσματική ανανέωση, ανάπλαση, αναζωογόνηση και λάμψη του δέρματος,

με εφαρμογή από Πλαστικό Χειρουργό, στο πρότυπο πολυιατρείο Dharma Aesthetics στην Γλυφάδα και στον Πειραιά. Έκπτωση 68%.

 

Κάθε συνεδρία διαρκεί 60 λεπτά και πραγματοποιείται μία συνεδρία ανά μήνα


Λαμβάνεται ιατρικό ιστορικό πριν την εφαρμογή


Ιατρείο Πειραιά: Ηρώων Πολυτεχνείου 69-71 ΤΚ 18536, Πειραιάς
Ιατρείο Γλυφάδας: Λεωφ. Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά & Φοίβης 11 ΤΚ 16674, Γλυφάδα


Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού 2 ημέρες νωρίτερα στα τηλέφωνα που θα βρείτε στο κουπόνι αγοράς δίνοντας τον κωδικό του κουπονιού (όχι τον κωδικό εξαργύρωσης).


Η προσφορά ισχύει Αποκλειστικά και Μόνο με την αγορά κουπονιού από τo SpecialDeal.gr. Η επιχείρηση δεν θα δέχεται κανένα πελάτη με αυτή την τιμή χωρίς να έχει κάνει αγορά του κουπονιού. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, παρακαλώ καλέστε στο 2103617102,103/ 211-8006465 (Ώρες επικοινωνίας 09:00-18:00). Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ.


Ωράριο λειτουργίας:Δευτέρα-Παρασκευή 7.00-21.00 & Σάββατο 7.30-14.00.


Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την επιχείρηση παρακαλείσθε να επικοινωνείτε με το specialdeal στα τηλέφωνα 2103617102,103 εντός 15 ημερών από την ημερομηνία αγοράς.


Μπορούν να αγοραστούν πολλαπλά κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο ή με τη μορφή δώρου, από συγγενείς ή φίλους. Αν επιθυμείτε να αγοράσετε πάνω από δύο κουπόνια η αγορά θα πρέπει να γίνει είτε με αντικαταβολή με χρέωση του specialdeal.gr είτε με πληρωμή στα γραφεία μας (κάρτα ή μετρητά)


 Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή.


Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κάρτα, paypal, viva payments το κουπόνι σας ενεργοποιείται άμεσα και θα σας αποσταλεί στο email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κατάθεση, την ίδια ημέρα έως τις 13:30 μμ σας το κουπόνι σας θα σας αποσταλεί στο email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. (η αιτιολογία του καταθέτη να ταυτίζεται με το όνομα με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή στο specialdeal.gr). 

 

Vampire Facelift ή Dracula therapy ή αυτόλογη μεσοθεραπεία

Είναι μία νέα θεραπεία, που έχει γίνει πολύ δημοφιλής χάρη στις διασημότητες που έχουν προβεί σε αυτή. Ουσιαστικά περιλαμβάνει τη χρήση του αίματος του ασθενή ως ενέσιμη θεραπεία αντιγήρανσης.


Διαδικασία

Η διαδικασία που ακολουθείται είναι η εξής: λαμβάνεται μικρό δείγμα αίματος, όπως σε μία γενική εξέταση αίματος, το οποίο διαχωρίζετε στα ερυθρά αιμοσφαίρια, τον ορό και τα αιμοπετάλια, μέσα από τη διαδικασία φυγοκέντρησης. Στο αυτόλογο πλάσμα, πλούσιο σε αιμοπετάλια και αυξητικούς παράγοντες, προστίθενται υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, αμινοξέα και αντιοξειδωτικά συστατικά, ώστε να δημιουργηθεί ένας πρότυπος ορός, ο οποίος με ανώδυνες μικροενέσεις που γίνονται στο πρόσωπο ή στο λαιμό, διεγείρει τις μεταβολικές διαδικασίες ανανέωσης του δέρματος.


Αποτελέσματα

Η θεραπεία είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στην ανανέωση και αναζωογόνηση του δέρματος, την εξάλειψη ρυτίδων και δυσχρωμιών, τη φθορά που προκαλεί η ηλιακή ακτινοβολία, καθώς και την αντιμετώπιση ουλών και σημαδιών από ακμή. Λειτουργεί ιδιαίτερα καλά στο μέτωπο, τα μάγουλα, την περιοχή γύρω και κάτω από τα μάτια, το λαιμό, το ντεκολτέ και τα χέρια. Τα αποτελέσματα είναι ορατά μέσα στις επόμενες τρεις-τέσσερις εβδομάδες.


Πιθανές παρενέργειες

Το πλεονέκτημα της μεθόδου αυτής, είναι ότι δεν προκαλεί αλλεργία και δεν εμπεριέχει κίνδυνο λοίμωξης, καθώς το υλικό προέρχεται από τον ίδιο τον οργανισμό κάθε ασθενή. Συνήθως εμφανίζεται ελαφριά ερυθρότητα στο δέρμα, για περίπου μία-δύο μέρες, που όμως καλύπτεται εύκολα από το μακιγιάζ και άρα μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις δραστηριότητές σας.


Διάρκεια θεραπείας

Η θεραπεία διαρκεί περίπου 30 λεπτά και μπορεί να επαναλαμβάνεται κάθε μήνα.€79.00

Έληξε !!!
Αρχική €250.00
Έκπτωση 68%
Κέρδος €171.00
16 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

Η Dharma Aesthetcs δημιουργήθηκε από τον Πλαστικό Χειρουργό dr. Θεοδόσιο Ρούσσο MD MPH, ο οποίος έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και συνεδρίων στην Ελλάδα.

Ο Χειρουργός Κεφαλής και Τραχήλου – Πλαστικός Χειρουργός dr. Θεοδόσιος Ρούσσος  παρακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις στην ιατρική εστιάζει στις ανάγκες του κάθε ασθενή ξεχωριστά. Ο φιλικός άνετος χώρος τόσο του ιατρείου στον Πειραιά όσο και του ιατρείου στην Γλυφάδα, διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό για τη διεξαγωγή εξετάσεων ωτομικροσκόπησης, ενδοσκοπήσεων ρινός, φάρυγγα και λάρυγγα, ακοολογικού ελέγχου, καθώς και για διορθωτικές μικροεπεμβάσεις. Επίσης πραγματοποιεί χειρουργικές επεμβάσεις, όπως  βλεφαροπλαστική, ρινοπλαστική, ωτοπλαστική και face & neck lift.

Ο σύγχρονος ιατρικός εξοπλισμός δίνει στο γιατρό τη δυνατότητα, σε συνδυασμό με τη γνώση και την εμπειρία του, να εντοπίζει τις αιτίες τυχόν προβλημάτων, ώστε να αποφεύγονται άσκοπες φαρμακευτικές ή χειρουργικές θεραπείες.

Στο ιατρείο λειτουργούν τα παρακάτω τμήματα:

ΩΤΟΛΟΓΙΚΟ, ΝΕΥΡΟΩΤΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΚΟΗ, ΙΛΙΓΓΟΣ, ΕΜΒΟΕΣ

ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΡΙΝΟΛΟΓΙΚΟ, ΦΑΡΥΓΓΟΛΟΓΙΚΟ, ΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΙΚΟ

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΦΑΡΥΓΓΑ, ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΛΑΡΥΓΓΑ & ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ ΑΔΕΝΟΣ

Ο χειρουργός παρέχουν υπηρεσίες κοσμητικής – αισθητικής ιατρικής και εφαρμογές Laser με υψηλή αποτελεσματικότητα, χάρη στη γνώση και την εμπειρία των εξειδικευμένων ιατρών / συνεργατών της, αλλά και την τεχνολογία αιχμής που διαθέτουν, προσφέροντάς σε γυναίκες και άντρες το αισθητικό αποτέλεσμα που επιθυμούν.

Επίσης είμαστε οι μοναδικοί στην Ελλάδα που παρέχουμε την επαναστατική μέθοδο Scalp Micropigmentation (απομίμηση θυλάκων τρίχας) που μπορεί να κάνει ακόμη και ένα εντελώς φαλακρό κεφάλι να μοιάζει σαν να έχει καλλωπισμένα μαλλιά. Είναι μία νέα μέθοδος αποκατάστασης των μαλλιών, που ενδείκνυται σε περιπτώσεις αυξημένης απώλειας και αραίωσης μαλλιών.

Στόχος μας είναι η ολοκληρωμένη κάλυψη κάθε αισθητικής ανάγκης. Συνδυάζουμε τις βέλτιστες λύσεις σε συνδυασμό με τον εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας εφαρμόζοντας τις πλέον καινοτόμες μη επεμβατικές μεθόδους, με απόλυτη υπευθυνότητα και συνέπεια. Διασφαλίζουμε ένα τέλειο και εγγυημένο αποτέλεσμα για νεανική εμφάνιση, διατροφή και λιπόλυση.

Ανάμεσα στις θεραπείες που παρέχουμε είναι οι ακόλουθες:

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ

(Βλεφαροπλαστική, Ρινοπλαστική, Ωτοπλαστική, Face & Neck Lift)


ΚΟΣΜΗΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

(Αυτόλογη Μεσοθεραπεία, Ετερόλογη Μεσοθεραπεία, Botox Προσώπου, Υαλουρονικό, Carboxytherapy,Νήματα, Περισσότερα…)

Εφαρμογές Laser για Αποτρίχωση & Ανάπλαση Προσώπου & Σώματος.

Scalp Dynamic Simulation (Απομίμηση θυλάκων τρίχας)

Dharma Aesthetics

Λεωφ. Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά & Φοίβης 11 ΤΚ 16674, Γλυφάδα
Πατήστε εδώ
για να δείτε το χάρτη.

MAP

Άλλες Προσφορές