Αυτόλογη Μεσοθεραπεία Προσώπου αυξητικών παραγόντων PRP για ανόρθωση επιδερμίδας και εξάλειψη ρυτίδων!

79€ από 300€ για μία Αυτόλογη μεσοθεραπεία προσώπου (PRP) με εφαρμογή από Πλαστικό Χειρουργό, σε Πρόσωπο, Λαιμό και Ντεκολτέ, στο πρότυπο πολυιατρείο Dharma Aesthetics στον Πειραιά. Έκπτωση 75%.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 31/01/2018

Το ιατρείο θα είναι κλειστό από 19/12 έως 01/01/2018

Το κουπόνι είναι ΑΜΕΣΑ διαθέσιμο στο λογαριασμό σας μετά την αγορά.


Κάθε κουπόνι είναι ατομικό, ισχύει για  γυναίκες και άνδρες και περιλαμβάνει τις παρακάτω επιλογές:

79€ από 300€ για μία Αυτόλογη μεσοθεραπεία προσώπου (PRP) με εφαρμογή από Πλαστικό Χειρουργό, σε Πρόσωπο, Λαιμό και Ντεκολτέ, στο πρότυπο πολυιατρείο Dharma Aesthetics στον Πειραιά. Έκπτωση 75%.


- Η διάρκεια της συνεδρίας είναι 30-45 λεπτά.


- Μεταξύ των συνεδριών της Αυτόλογης Μεσοθεραπείας πρέπει να μεσολαβούν τουλάχιστον 20 ημέρες.


Ιατρείο Περαιά: Ηρώων Πολυτεχνείου 69-71 ΤΚ 18536, Πειραιάς


Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού 2 ημέρες νωρίτερα στα τηλέφωνα που θα βρείτε στο κουπόνι αγοράς δίνοντας τον κωδικό του κουπονιού (όχι τον κωδικό εξαργύρωσης).


Η προσφορά ισχύει Αποκλειστικά και Μόνο με την αγορά κουπονιού από τo SpecialDeal.gr. Η επιχείρηση δεν θα δέχεται κανένα πελάτη με αυτή την τιμή χωρίς να έχει κάνει αγορά του κουπονιού. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, παρακαλώ καλέστε στο 2103617102,103/ 211-8006465 (Ώρες επικοινωνίας 09:00-18:00). Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ.


Ωράριο λειτουργίας:Δευτέρα-Παρασκευή 7.00-21.00 & Σάββατο 7.30-14.00.


Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την επιχείρηση παρακαλείσθε να επικοινωνείτε με το specialdeal στα τηλέφωνα 2103617102,103 εντός 15 ημερών από την ημερομηνία αγοράς.


Μπορούν να αγοραστούν πολλαπλά κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο ή με τη μορφή δώρου για συγγενείς και φίλους.


Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή.


Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κάρτα, paypal, viva payments το κουπόνι σας ενεργοποιείται άμεσα και θα σας αποσταλεί στο email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κατάθεση, την ίδια ημέρα έως τις 13:30 μμ σας το κουπόνι σας θα σας αποσταλεί στο email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. (η αιτιολογία του καταθέτη να ταυτίζεται με το όνομα με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή στο specialdeal.gr). 


Μεσοθεραπεία

Μία πρωτοποριακή θεραπεία ανάπλασης του δέρματος, που χρησιμοποιεί συστατικά του αίματος του ασθενούς, τα αιμοπετάλια. Αυτά, περιέχουν αυξητικούς παράγοντες, ουσίες οι οποίες ενεργοποιούν και αναζωογονούν τα κύτταρα του σώματος. Οι παράγοντες ανάπτυξης επάγουν την παραγωγή κολλαγόνου και νέων τριχοειδών, με αποτέλεσμα την πλήρη αναζωογόνηση του δέρματος. Το αυτόλογο gel αιμοπεταλίων παράγεται από PRP και έχει δύο ως τέσσερις φορές περισσότερη συγκέντρωση αιμοπεταλίων. Η τεχνική βασίζεται στη διαδικασία επούλωσης της πληγής από τον οργανισμό και γίνεται με την έγχυση συστατικών που συλλέγονται από το αίμα του ιδίου ασθενούς, χωρίς κίνδυνο αλλεργίας ή λοιμώξεων.

 

Διαδικασία

Πρόκειται για μία μη χειρουργική, αισθητική ιατρική θεραπεία, που είναι απόλυτα ασφαλής, ανώδυνη και μη χρονοβόρα. Η διαδικασία περιλαμβάνει πολλαπλές μικρο-ενέσεις των αιμοπεταλίων στο μεσοδερμικό στρώμα του δέρματος και ολοκληρώνεται σε 5 βήματα.
1.
Γίνεται λήψη αίματος (30- 50ml) από τον ασθενή .
2 .
Το αίμα τοποθετείται σε ένα αποστειρωμένο δοχείο και χρησιμοποιείται μία φυγόκεντρος για την παρασκευή πλούσιου σε αιμοπετάλια πλάσματος (PRP) που περιέχει αυτόλογα λευκά αιμοσφαίρια.
3 .
Τα αιμοπετάλια μεταφέρονται στη σύριγγα και είναι έτοιμα για την ένεση .
4.
Αποστειρώνεται η προς θεραπεία περιοχή πριν γίνει η ένεση.
5.
Γίνεται η έγχυση και ολοκληρώνεται η θεραπεία.

 

Αποτελέσματα

Η συγκεκριμένη θεραπεία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εξάλειψη των ρυτίδων, την αναζωογόνηση του δέρματος του προσώπου, του λαιμού, του ντεκολτέ και των χεριών, αλλά και τη μείωση των ανωμαλιών από σημάδια ακμής.

Πιθανές παρενέργειες

Αυτό το είδος μεσοθεραπείας είναι μοναδικό γιατί δεν προκαλεί αλλεργία λόγω του ότι λαμβάνεται από το ίδιο το άτομο.

Μπορεί να προκαλέσει ήπιο οίδημα στην προς θεραπεία περιοχή, που συνήθως υποχωρεί σε λίγες ώρες. Ευαισθησία, που μπορεί να διαρκέσει μια ή δύο ημέρες. Ορισμένες περιοχές μπορεί να εμφανίσουν μώλωπες, που εξαφανίζονται το πολύ σε μία εβδομάδα.


Διάρκεια θεραπείας
Ο χρόνος θεραπείας ποικίλλει από άτομο σε άτομο, ανάλογα με το μέγεθος της υπό θεραπείας περιοχής και μπορεί να κυμαίνεται από 30 λεπτά ως μία ώρα.Δείτε άλλες προσφορές της ίδιας επιχείρησης:

€79.00

Έληξε !!!
Αρχική €300.00
Έκπτωση 75%
Κέρδος €221.00
18 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

Η Dharma Aesthetcs δημιουργήθηκε από τον Πλαστικό Χειρουργό dr. Θεοδόσιο Ρούσσο MD MPH, ο οποίος έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και συνεδρίων στην Ελλάδα.

Ο Χειρουργός Κεφαλής και Τραχήλου – Πλαστικός Χειρουργός dr. Θεοδόσιος Ρούσσος  παρακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις στην ιατρική εστιάζει στις ανάγκες του κάθε ασθενή ξεχωριστά. Ο φιλικός άνετος χώρος τόσο του ιατρείου στον Πειραιά όσο και του ιατρείου στην Γλυφάδα, διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό για τη διεξαγωγή εξετάσεων ωτομικροσκόπησης, ενδοσκοπήσεων ρινός, φάρυγγα και λάρυγγα, ακοολογικού ελέγχου, καθώς και για διορθωτικές μικροεπεμβάσεις. Επίσης πραγματοποιεί χειρουργικές επεμβάσεις, όπως  βλεφαροπλαστική, ρινοπλαστική, ωτοπλαστική και face & neck lift.

Ο σύγχρονος ιατρικός εξοπλισμός δίνει στο γιατρό τη δυνατότητα, σε συνδυασμό με τη γνώση και την εμπειρία του, να εντοπίζει τις αιτίες τυχόν προβλημάτων, ώστε να αποφεύγονται άσκοπες φαρμακευτικές ή χειρουργικές θεραπείες.

Στο ιατρείο λειτουργούν τα παρακάτω τμήματα:

ΩΤΟΛΟΓΙΚΟ, ΝΕΥΡΟΩΤΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΚΟΗ, ΙΛΙΓΓΟΣ, ΕΜΒΟΕΣ

ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΡΙΝΟΛΟΓΙΚΟ, ΦΑΡΥΓΓΟΛΟΓΙΚΟ, ΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΙΚΟ

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΦΑΡΥΓΓΑ, ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΛΑΡΥΓΓΑ & ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ ΑΔΕΝΟΣ

Ο χειρουργός παρέχουν υπηρεσίες κοσμητικής – αισθητικής ιατρικής και εφαρμογές Laser με υψηλή αποτελεσματικότητα, χάρη στη γνώση και την εμπειρία των εξειδικευμένων ιατρών / συνεργατών της, αλλά και την τεχνολογία αιχμής που διαθέτουν, προσφέροντάς σε γυναίκες και άντρες το αισθητικό αποτέλεσμα που επιθυμούν.

Επίσης είμαστε οι μοναδικοί στην Ελλάδα που παρέχουμε την επαναστατική μέθοδο Scalp Micropigmentation (απομίμηση θυλάκων τρίχας) που μπορεί να κάνει ακόμη και ένα εντελώς φαλακρό κεφάλι να μοιάζει σαν να έχει καλλωπισμένα μαλλιά. Είναι μία νέα μέθοδος αποκατάστασης των μαλλιών, που ενδείκνυται σε περιπτώσεις αυξημένης απώλειας και αραίωσης μαλλιών.

Στόχος μας είναι η ολοκληρωμένη κάλυψη κάθε αισθητικής ανάγκης. Συνδυάζουμε τις βέλτιστες λύσεις σε συνδυασμό με τον εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας εφαρμόζοντας τις πλέον καινοτόμες μη επεμβατικές μεθόδους, με απόλυτη υπευθυνότητα και συνέπεια. Διασφαλίζουμε ένα τέλειο και εγγυημένο αποτέλεσμα για νεανική εμφάνιση, διατροφή και λιπόλυση.

Ανάμεσα στις θεραπείες που παρέχουμε είναι οι ακόλουθες:

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ

(Βλεφαροπλαστική, Ρινοπλαστική, Ωτοπλαστική, Face & Neck Lift)


ΚΟΣΜΗΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

(Αυτόλογη Μεσοθεραπεία, Ετερόλογη Μεσοθεραπεία, Botox Προσώπου, Υαλουρονικό, Carboxytherapy,Νήματα, Περισσότερα…)

Εφαρμογές Laser για Αποτρίχωση & Ανάπλαση Προσώπου & Σώματος.

Scalp Dynamic Simulation (Απομίμηση θυλάκων τρίχας)

Dharma Aesthetics

Λεωφ. Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά & Φοίβης 11 ΤΚ 16674, Γλυφάδα
Πατήστε εδώ
για να δείτε το χάρτη.

MAP

Άλλες Προσφορές