79-gia-enan-olokliromeno-viologiko-katharismo-xoroi-eos-150-t.m-simperilamvanomenon-ton-mpalkonion-perilamvanei-apo-leptomeres-skoipisma-kai-sfoiggarisma-mexri-apallagi-ton-stromaton-sas-apo-vaktiria-me-eksipiretisi-sto-lekanopedio-attikis-apo-tin-etairei
Ολοκληρωμένος Bιολογικός καθαρισμός χώρου έως 150 τ.μ (συμπεριλαμβανομένων των μπαλκονιών)!

79€ για έναν Ολοκληρωμένο βιολογικό καθαρισμό χώρου έως 150 τ.μ (συμπεριλαμβανομένων των μπαλκονιών)! Περιλαμβάνει από λεπτομερές σκούπισμα και σφουγγάρισμα μέχρι απαλλαγή των στρωμάτων σας από βακτήρια, με εξυπηρέτηση στο λεκανοπέδιο Αττικής, από την εταιρεία GDS Cleaning Services!!! Aρχικής αξίας 150€. Έκπτωση 47%.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 30/04/2019


Το κουπόνι είναι ΑΜΕΣΑ διαθέσιμο στο λογαριασμό σας μετά την αγορά.


Η προσφορά περιλαμβάνει:


Έναν ολοκληρωμένο βιολογικό καθαρισμό χώρου έως 150 τ.μ (συμπεριλαμβανομένων των μπαλκονιών).


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

- Καθαρισμός μπαλκονιών (κάγκελα, πατζούρια, σίτες, τζάμια, δάπεδο).

 

- Καθαρισμός παραθύρων.

 

- Καθαρισμός πορτών και κασωμάτων.

 

- Ξεσκόνισμα επίπλων και φωτιστικών.

 

- Καθαρισμός μοκετών και χαλιών με ηλεκτρική σκούπα.

 

- Καθαρισμός καλοριφέρ,και διακοπτών.

 

- Καθαρισμός πλακιδίων κουζίνας και μπάνιου.

 

- Καθαρισμός νεροχύτη και ηλεκτρικών συσκευών εξωτερικά, της κουζίνας.

 

- Καθαρισμός λεκάνης, μπανιέρας, νιπτήρα και καθρεπτών μπάνιου. (Τα πλακιδια κουζίνας & μπάνιου,ο πάγκος της κουζίνας, και γενικότερα το μπάνιο γίνεται με ατμοκαθαριστή).

 

- Καθαρισμό τζαμιών - καθρεπτών σε όλους τους χώρους (εξαιρούνται τζάμια που θέλουν γερανό ή δεν υπάρχει εύκολη πρόσβαση)

 

- Σκούπισμα - Σφουγγάρισμα σ' όλη την επιφάνεια του χώρου, εφόσον έχουν μετακινήσει τα αντικείμενα καθαρίζοντας κάτω και περιμετρικά αυτών.

 

- Φρεσκάρισμα για την απαλλαγή των στρωμάτων σας από το 99,99% των βακτηρίων, που γίνεται με την χρήση ατμοκαθαριστή της Karcher για 2 στρώματα (μονά ή διπλά).

 

- Πλύσιμο καναπέ 5 θέσεων η πλύσιμο χαλιών έως 20 τ.μ.

Για τον καθαρισμό έρχονται στο χώρο σας 1-2 άτομα και επόπτης. 

Ο Γενικός καθαρισμός γίνεται από Δευτέρα έως και Σάββατο. Τα απορρυπαντικά, τα καθαριστικά και ο εξοπλισμός που χρειάζεται ο κάθε χώρος, συμπεριλαμβάνονται στη τιμή.

Στα 150 τ.μ συμπεριλαμβάνονται τα μπαλκόνια.

Με κέντρο την περιοχή της Ομόνοιας σε ακτίνα 15 χιλιομέτρων δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση.

Για άλλες περιπτώσεις π.χ χώροι από οικοδομή ή μετά από ανακαίνιση δεν καλύπτονται από το Deal. Σ' αυτή την περίπτωση το κουπόνι θα λειτουργήσει εκπτωτικά 50% στην αρχική τιμή των εργασιών.

Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού 3 μέρες νωρίτερα στα τηλέφωνα που θα βρείτε στο κουπόνι αγοράς. για το κλείσιμο του ραντεβού να δίνετε τον κωδικό (π.χ NHTS9UMP1) του κουπονιού ΚΑΙ όχι τον κωδικό εξαργύρωσης - εξυπηρέτησης.

 
Για αλλαγή-ακύρωση τουλάχιστον 1 μέρα πριν.


Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την επιχείρηση θα πρέπει να επικοινωνείτε με το specialdeal στα τηλέφωνα 2103617102,103 εντός 15 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Μετά το διάστημα των 15 ημερών δεν γίνονται ακυρώσεις αλλά τα κουπόνια μετατρέπονται σε πιστωτικά.

 

Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού. Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Special Deal η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση! Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με 8 τρόπους πληρωμής. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ. Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο 210 3617102,103 ώρες 09:00 - 17:00.


Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κάρτα, paypal, viva payments το κουπόνι σας ενεργοποιείται άμεσα και θα σας αποσταλεί στο email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κατάθεση, την ίδια ημέρα έως τις 13:30 μμ σας το κουπόνι σας θα σας αποσταλεί στο email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. (η αιτιολογία του καταθέτη να ταυτίζεται με το όνομα με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή στο specialdeal.gr).

Μπορούν να αγοραστούν πολλαπλά κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο ή με τη μορφή δώρου, από συγγενείς ή φίλους.


Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή.


TIPS


Η υγιεινή & ασφαλής μέθοδος βιολογικού καθαρισμού στρωμάτων, χαλιών, ή καναπέδων εξασφαλίζει:
- την πραγματική καθαριότητα και αναζωογόνηση τους
- την απομάκρυνση των ακάρεων & των περιττωμάτων τους
- την απομάκρυνση της οικιακής σκόνης και άλλων μικροοργανισμών από τον χώρο σας
- την ελάττωση των μικροβίων
- την μείωση των εστιών αναπαραγωγής των ακάρεων
Αγοράζοντας ένα κουπόνι ΕΚΠΤΩΣΗ 30%,σε όλα τα προϊόντα συστημάτων συναγερμού, cctv και συστηματων πυρανιχνεύσεις.

€79.00

Έληξε !!!
Αρχική €150.00
Έκπτωση 47%
Κέρδος €71.00
5 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης


Η εταιρία G.D.S Security and cleaning services είναι μια σύγχρονη δυναμική επιχείρηση παροχής υπηρεσιών ασφαλείας και καθαρισμού που δραστηριοποιείται στο χώρο από το 2010.

Αντικείμενό μας είναι η μελέτη και η εφαρμογή ολοκληρωμένων προγραμμάτων που να καλύπτουν όλες τις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών μας.

Βασική προτεραιότητα μας είναι ο διαρκής έλεγχος της ποιότητας των υπηρεσιών μας.
Επενδύουμε στην απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας μέσα από τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας. Στόχος μας είναι να αξιοποιούμε διαρκώς την εμπειρία μας προκειμένου να διασφαλίζουμε τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας.

Εκπαιδεύουμε διαρκώς τους υπαλλήλους της επιχείρησης, ανταποκρινόμενοι στις εξατομικευμένες ανάγκες του πελάτη μας ανταποδίδοντας την τιμή με ευθύνη και συνέπεια.

GDS CLEANING

  Βερανζέρου 15, ΑθήναΠατήστε εδώ
για να δείτε το χάρτη.

MAP