Μanicure Pedicure Απλό ή Ημιμόνιμο, στο πολυτελές EN Relax στο Κολωνάκι!

8€ για ένα (1) Combo Μanicure, ή 12,90€ για ένα Combo Ημιμόνιμο Μanicure (πρωτοποριακή τεχνική με τροχό), ή 12,90€ για ένα (1) Spa pedicure με τροχό και 17,90€ για ένα Spa pedicure Ημιμόνιμο, στο πολυτελές EN Relax στο Κολωνάκι.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 30/04/2019

Το κουπόνι είναι ΑΜΕΣΑ διαθέσιμο στο λογαριασμό σας μετά την αγορά.


Η προσφορά περιλαμβάνει:

8€ για ένα Combo Μanicure,

ή

12,90€ για ένα Combo Ημιμόνιμο Μanicure (πρωτοποριακή τεχνική με τροχό),

ή

12,90€ για ένα Spa pedicure με τροχό

και

17,90€ για ένα Spa pedicure Ημιμόνιμο

 

Η προσφορά είναι προωθητική ενέργεια του EN Relax και δεν δέχεται κανέναν πελάτη χωρίς κουπόνι. Το  EN Relaxπροσφέρει την τελική τιμή της προσφοράς μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού).


Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού 2 ημέρες νωρίτερα στα τηλέφωνα που θα βρείτε στο κουπόνι αγοράς δίνοντας τον κωδικό του κουπονιού (όχι τον κωδικό εξαργύρωσης).


Για αλλαγή-ακύρωση τουλάχιστον 1 μέρα πριν.

 

Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού. Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Special Deal η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση! Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με 8 τρόπους πληρωμής. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ. Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο 210 3617102,103 ώρες 09:00 - 17:00.

Ώρες λειτουργίας: Δευτ. - Παρ. 11.00 - 21.00, Σάβ. 10:30 - 18.00


Μπορούν να αγοραστούν πολλαπλά κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο ή, με τη μορφή δώρου, από συγγενείς ή φίλους.


Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή.


Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κάρτα, paypal, viva payments το κουπόνι σας ενεργοποιείται άμεσα και θα σας αποσταλεί στο email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κατάθεση, την ίδια ημέρα έως τις 13:30 μμ σας το κουπόνι σας θα σας αποσταλεί στο email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. (η αιτιολογία του καταθέτη να ταυτίζεται με το όνομα με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή στο specialdeal.gr).


€8.00

Έληξε !!!
14 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

EN Relax

Η ανάγκη για σωματική και ψυχική ισορροπία γίνεται όλο και πιο έντονη στις μέρες μας. Γι αυτό το έμπειρο προσωπικό μας θα αναλάβει να σας χαλαρώσει μέσα απο ολιστικές τεχνικές που εγγυώνται σωματική ευεξία και πνευματική ηρεμία.

Ο ζεστός και φιλικός χώρος μας στο κέντρο της Αθήνας σας προσφέρει ένα ταξίδι ευεξίας στον κόσμο των αισθήσεων!

EN Relax

Σόλωνος 80, Αθήνα
Πατήστε εδώ
για να δείτε το χάρτη.

MAP