Ολοκληρωμένο Manicure με Ημιμόνιμη βαφή (απλό ή γαλλικό) ή ολοκληρωμένο Pedicure με Ημιμόνιμη βαφή (απλό ή γαλλικό)!

8€ για ένα ολοκληρωμένο Manicure με Ημιμόνιμη βαφή (απλό ή γαλλικό), ή 12€ για ένα ολοκληρωμένο Pedicure με Ημιμόνιμη βαφή (απλό ή γαλλικό) και Δώρο Ζωγραφιά ή Strass, στον μοναδικό χώρο του Art Nails Studio στο Χολαργό.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 30/06/2018


Κάθε κουπόνι είναι ατομικό και η προσφορά περιλαμβάνει:

ΚΟΥΠΟΝΙ 8€

για ένα ολοκληρωμένο Manicure με Ημιμόνιμη βαφή (απλό ή γαλλικό). Δώρο Ζωγραφιά ή Strass.


ΚΟΥΠΟΝΙ 12€

για ένα ολοκληρωμένο Pedicure με Ημιμόνιμη βαφή (απλό ή γαλλικό). Δώρο Ζωγραφιά ή Strass.


Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού 2 ημέρες νωρίτερα στα τηλέφωνα που θα βρείτε στο κουπόνι αγοράς δίνοντας τον κωδικό του κουπονιού (όχι τον κωδικό εξαργύρωσης).

 

Για αλλαγή-ακύρωση τουλάχιστον 1 μέρα πριν.


Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την επιχείρηση παρακαλείσθε να επικοινωνείτε με το specialdeal στα τηλέφωνα 2103617102,103 εντός 15 ημερών από την ημερομηνία αγοράς.


Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού. Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Special Deal η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση! Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με 8 τρόπους πληρωμής. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ. Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο 210 3617102,103 ώρες 09:00 - 17:00.


Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κάρτα, paypal, viva payments το κουπόνι σας ενεργοποιείται άμεσα και θα σας αποσταλεί στο email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κατάθεση, την ίδια ημέρα έως τις 13:30 μμ σας το κουπόνι σας θα σας αποσταλεί στο email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. (η αιτιολογία του καταθέτη να ταυτίζεται με το όνομα με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή στο specialdeal.gr).


Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα: Κλειστά, Τρίτη - Παρασκευή: 10:00 - 20:00, Σάββατο: 10:00 - 16:00.


Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο ή με τη μορφή δώρου, από συγγενείς ή φίλους.


Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή.

€8.00

Έληξε !!!
10 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

 

Το Art Nails Studio βρίσκεται στο Χολαργό στην οδό Σαρανταπόρου.

 

Ένας χώρος φιλόξενος και ζεστός, εξυπηρετικός και επικοινωνιακός.

 

Με καλές τιμές και ακόμη καλύτερες προσφορές.

Διεύθυνση

Σαρανταπόρου 22, Χολαργός
Πατήστε εδώ
για να δείτε το χάρτη.

MAP

Άλλες Προσφορές