Αυτόλογη Μεσοθεραπεία Προσώπου αυξητικών παραγόντων PRP, για ανόρθωση επιδερμίδας και εξάλειψη ρυτίδων!

80€ από 180€ για μια Αυτόλογη Μεσοθεραπεία Προσώπου αυξητικών παραγόντων PRP, για ανόρθωση επιδερμίδας και εξάλειψη ρυτίδων, στο Athens Derma Clinic (σταθμός μετρό Ευαγγελισμός)!!! Έκπτωση 55%.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 30/04/2019


Κάθε κουπόνι είναι ατομικό και η προσφορά περιλαμβάνει: 

80€ από 180€ για μια Αυτόλογη Μεσοθεραπεία Προσώπου αυξητικών παραγόντων PRP, για ανόρθωση επιδερμίδας και εξάλειψη ρυτίδων, στο Athens Derma Clinic (πλησίον μετρό Ευαγγελισμός). Έκπτωση 55%.

 

Η προσφορά ισχύει Αποκλειστικά και Μόνο με την αγορά κουπονιού από τo SpecialDeal.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Specialdeal.gr 2103617102, 211-8006465 (Ώρες επικοινωνίας 09:00-17:00). Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ.


Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στα τηλέφωνα που θα βρείτε στο κουπόνι αγοράς δίνοντας τον κωδικό του κουπονιού (όχι τον κωδικό εξαργύρωσης).


Για κλείσιμο ραντεβού τηλεφωνείτε 2 μέρες νωρίτερα και για αλλαγή-ακύρωση τουλάχιστον 1 μέρα πριν.

 

Μπορούν να αγοραστούν πολλαπλά κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο ή με τη μορφή δώρου, από συγγενείς ή φίλους.


Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομιστούν σε έντυπη μορφή.


Αυτόλογη μεσοθεραπεία

Στην κλινική μας χρησιμοποιούμε και την αυτόλογη μεσοθεραπεία προσώπου. Λέγοντας αυτόλογη εννοούμε υλικά από τον ίδιο τον οργανισμό. Στη θεραπεία αυτή χρησιμοποιείται το πλάσμα του ιδίου του αθενούς συμπεριλαμβανομένου των αιμοπεταλίων και των λεμφοκυττάρων με στόχο την απελευθέρωση αυξητικών παραγόντων οι οποίοι εκκρίνονται από τα ενεργοποιημένα αιμοπετάλια και διεγείρουν τη διαδικασία αναγέννησης του ιστού με αποτέλεσμα να αναζωογωνείται το δέρμα και να αναστρέφεται η φθορά του.

Στην πράξη, αυτό το οποίο γίνεται είναι μια απλή αιμοληψία. Το αίμα το οποίο συλλέγουμε μπαίνει σε φυγόκεντρο και διαχωρίζεται σε ερυθρά αιμοσφαίρια, πλάσμα και λευκά αιμοσφαίρια. Ένα μέρος του υλικού που δεν περιέχει ερυθρά αιμοσφαίρια το χρησιμοποιούμε σαν υλικό μεσοθεραπείας και το εγχύουμε στο δέρμα του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ. Για καλύτερα αποτελέσματα συνίσταται 4 θεραπείες το χρόνο.


€80.00

Έληξε !!!
Αρχική €180.00
Έκπτωση 55%
Κέρδος €100.00
10 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

Η Athens Derma Clinic εξειδικεύεται στη δερματολογία, την αισθητική ιατρική και την δερματοχειρουργική.

Έχει εξασφαλίσει αποκλειστική συνεργασία με έγκριτους ιατρούς οι οποίοι δραστηριοποιούνται κυρίως στο εξωτερικό και έχουν εξειδικευτεί στους τομείς της μεταμόσχευσης μαλλιών και της πλαστικής χειρουργικής.


Διευθυντής της Αthens Derma Clinic είναι ο ιατρός Δεληγιάννης Παναγιώτης, Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος με δεκαετή εμπειρία στον τομέα της κλινικής και αισθητικής δερματολογίας. Απόφοιτος της ιατρικής σχολής του ΔΠΘ, κάτοχος διδακτορικού διπλώματος και ειδικευθείς στο νοσοκομείο Α. Συγγρός.


Ο ιατρός έχει συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό συνεδρίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και έχει επιστημονικό έργο με άρθρα και εργασίες.

Διεύθυνση

Σπύρου Μερκούρη 28, Παγκράτι
Πατήστε εδώ
για να δείτε το χάρτη.

MAP