Δίπλωμα μηχανής κατηγορίας Α, Α1, Α2 με 12 ώρες πρακτικά μαθήματα και 11 ώρες θεωρίας!

89€ για να αποκτήσετε Δίπλωμα μηχανής κατηγορίας Α, Α1, Α2 που περιλαμβάνει 12 ώρες πρακτικά μαθήματα και 11 ώρες θεωρίας, στην Σχολή Οδηγών Ιωάννη Μπουγατσά στο Μαρούσι. Αρχική αξία 320€. Έκπτωση 72%.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 31/01/2019


Η προσφορά περιλαμβάνει:

89€ για να αποκτήσετε ένα Δίπλωμα μηχανής κατηγορίας Α, Α1, Α2 με 12 ώρες πρακτικά μαθήματα και 11 ώρες θεωρίας, από την Σχολή Οδηγών Ιωάννη Μπουγατσά στο Μαρούσι. Αρχικής αξίας 320€. Έκπτωση 72%.


Κάθε μάθημα έχει συνολική διάρκεια 45'.


Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού. Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Special Deal η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση! Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με 8 τρόπους πληρωμής. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ. Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο 210 3617102,103 ώρες 09:00 - 17:00.


Τα θεωρητικά μαθήματα πραγματοποιούνται στην έδρα της σχολής και τα πρακτκά μαθήματα πραγματοποιούνται σε διάφορες περιοχές στα βόρεια προάστια.


Δεν περιλαμβάνονται:


Έξοδα παράστασης, φακέλου, παραλαβή διπλώματος, μεταφορά στο χώρο των εξετάσεων (πρακτικά), παραλαβή ημερομηνιών, όλα τα βιβλία σε ηλεκτρονική μορφή και ότι άλλο κάνει η ΣΧΟΛΗ για εσάς. Σύνολο χρέωσης 140€.


Τα παράβολα 1Χ30€, 2Χ10€, 1Χ27.02€. Σύνολο 77.02€.


Φόρο για τα 140€ (ωστόσο περιλαμβάνονται οι φόροι για τα 89€ του κουπονιού)


Με το δίπλωμα στο χέρι χωρίς επιπλέον χρεώσεις πέρα από τις παραπάνω.


Η Πρακτική εκπαίδευση γίνεται σε 2 στάδια:


Στο 1ο στάδιο οι υποψήφιοι οδηγοί μαθαίνουν να χειρίζονται το όχημα τους. Η δραστηριότητα αυτή θα πρέπει να κατευθύνεται από το υποσυνείδητο του ατόμου και όχι από την σκέψη του, δηλαδή να έχουν δημιουργηθεί αυτοματισμοί. Εάν σε αυτό το στάδιο ο χρήστης του δρόμου δεν έχει εκπαιδευθεί ικανοποιητικά, δεν θα μπορέσει να εκπαιδευθεί αποτελεσματικά και στο 2ο στάδιο.


Στο 2ο στάδιο αποκτούν τη σωστή κυκλοφοριακή αγωγή και νοοτροπία σύγχρονου και μη επιθετικού οδηγού, όπου εκεί μεγάλη συμμετοχή έχει η κρίση, η σκέψη και η λογική του ατόμου και λιγότερο το υποσυνείδητο - αυτοματισμοί.


Η σχολή οδηγών Μπουγατσά καλύπτει τις περιοχές: Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Ηράκλειο, Κηφισιά, Ν. Ερυθραία, Εκάλη, Πολιτεία, Δροσιά, Σταμάτα, Λυκόβρυση, Μεταμόρφωση, Πεύκη, Μελίσσια, Βριλήσσια, Χαλάνδρι, Πεντέλη, Αγία Παρασκευή, Χολαργό, Ψυχικό, Φιλοθέη (άλλες περιοχές καλύπτονται κατόπιν συνεννοήσεως με την σχολή).


Η σχολή ΔΕΝ σας παραλαμβάνει από το χώρο σας. Ο χώρος παραλαβής για τα πρακτικά είναι η ευρύτερη περιοχή του Αμαρουσίου (π.χ. Κηφισίας-Προαστιακό-ΗΣΑΠ-Μετρό). Επικοινωνήστε με την σχολή για περισσότερες λεπτομέρειες. Για τα θεωρητικά θα πρέπει να προσέλθετε στα γραφεία της σχολής στο Μαρούσι.
Δεν ισχύει η προσφορά για άτομα άνω των 40 ετών ή για άτομα που χρειάζονται μετεκπαίδευση (δηλαδή έχουν πάρει δίπλωμα).
Είναι απαραίτητη η προσκόμιση του εκτυπωμένου κουπονιού.


Οι τιμές ισχύουν εφόσον έχετε δίπλωμα αυτοκινήτου.


Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει 1 κουπόνι για προσωπική χρήση και απεριόριστα για δώρο σε φίλους & συγγενείς.

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 09.00 - 14.00 και 17.30 - 21.00, Σάβ. 09.00 - 14.00.


Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού 2 ημέρες νωρίτερα στα τηλέφωνα που θα βρείτε στο κουπόνι αγοράς δίνοντας τον κωδικό του κουπονιού (όχι τον κωδικό εξαργύρωσης).


Για αλλαγή-ακύρωση τουλάχιστον 1 μέρα πριν.


Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κάρτα, paypal, viva payments το κουπόνι σας ενεργοποιείται άμεσα και θα σας αποσταλεί στο email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κατάθεση, την ίδια ημέρα έως τις 13:30 μμ σας το κουπόνι σας θα σας αποσταλεί στο email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. (η αιτιολογία του καταθέτη να ταυτίζεται με το όνομα με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή στο specialdeal.gr).


Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομιστούν σε έντυπη μορφή.


€89.00

Έληξε !!!
Αρχική €320.00
Έκπτωση 72%
Κέρδος €231.00
10 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

Καλώς ήλθατε στη ΠΡΟΤΥΠΗ ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ή  τυπικότερα στο ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΟΔΗΓΩΝ & ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ. 

 

Το κέντρο μας λειτουργεί στα Βόρεια προάστια και συγκεκριμένα στο ΜΑΡΟΥΣΙ από το 1986
 

Στόχος μας και αποστολή, από την ίδρυση μας είναι, να βελτιώσουμε την κυκλοφοριακή αγωγή του ΕΛΛΗΝΑ οδηγού αλλά και κάθε άλλου χρήστη των δρόμων.

 

Προς τούτο η εκπαίδευση προσανατολίζεται αφ¨ενός στην ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ του υποψηφίου αλλά, ΚΑΙ στις πραγματικές επικρατούσες συνθήκες και  όχι πώς να πάρετε το δίπλωμα ΜΟΝΟ.

 

Σε αυτή την πρωτοποριακή, αλλά κατά την γνώμη μας ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ προσέγγιση οφείλεται και η διαχρονική επιτυχία του ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΑΣ

Διεύθυνση

Σπύρου Λέκκα 6, Μαρούσι
Πατήστε εδώ
για να δείτε το χάρτη.

MAP