13μηνη Συνδρομή με ελεύθερη χρήση οργάνων και 5 Συνεδρίες Infra Red Therm & Lipolysis, 5 Προπονήσεις TRX, 2 Λιπομετρησεις και πάρκινγκ σε ιδιωτικό χώρο!

99€ από 275€ για 13μηνη Συνδρομή με ελεύθερη χρήση οργάνων και 5 Συνεδρίες Infra Red Therm & Lipolysis, 5 Προπονήσεις TRX, 2 Λιπομετρησεις και πάρκινγκ σε ιδιωτικό χώρο, στο μεγαλύτερο γυμναστήριο των νοτίων προαστίων Peak Fitness Hall στο Παλαιό Φάληρο!! Έκπτωση 64%.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 30/09/2018

Το γυμναστήριο θα παραμείνει κλειστό 11 -21 Αυγούστου.


Η επιχείρηση δεν θα δέχεται κανένα πελάτη με αυτή την τιμή χωρίς να έχει κάνει αγορά του κουπονιού. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, παρακαλώ καλέστε στο 211-8006465, 2103617102 (Ώρες επικοινωνίας 09:00-17:00). Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ.


Το κάθε κουπόνι είναι ατομικό


Η προσφορά περιλαμβάνει:

99€ από 275€ για 13μηνη Συνδρομή με ελεύθερη χρήση οργάνων και  5 Συνεδρίες Infra Red Therm & Lipolysis, 5 Προπονήσεις TRX, 2 Λιπομετρησεις και πάρκινγκ σε ιδιωτικό χώρο! Έκπτωση 64%.

Αναλυτικά:

- Ελεύθερη χρήση του γυμναστηρίου με προπόνηση στα τελειότερα μηχανήματα μυϊκής ενδυνάμωσης (cybex) και αερόβιας προπόνησης (Technogym & Life fitness).

- Απεριόριστη συμμέτοχη σε ομαδικά προγράμματα (zumba, yoga, pilates, dance aerobics, δυναμικά προγράμματα από τη radical fitness κ.α.).

- Ελεύθερη χρήση αποδυτηρίων και σάουνας.

- 2 Λιπομετρήσεις και διατροφική συμβουλευτική/παρακολούθηση από διατροφολόγο

- 5 TRX Group Training

- 5 Συνεδρίες Infra Red Therm & Lipolysis


Δώρο για τους 20 πρώτους Δωρο το πάρκινγκ σε ιδιωτικό χώρο


Η συγκεκριμένη προσφορά είναι μια προωθητική ενέργεια του Peak Fitness Hall, γι’ αυτό τον λόγο το Deal ισχύει για ΝΕΑ μέλη ή για μέλη που η συνδρομή τους έχει λήξει και δεν έχει ανανεωθεί για τουλάχιστο 24 μήνες.


Μπορεί ο καθένας να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για χρήση είτε από τον ίδιο είτε με τη μορφή δώρου προς φίλους ή συγγενείς, αρκεί να πληρούνται όλοι οι όροι.


Οι χρήστες δε μπορούν να κάνουν «πάγωμα» ή «μεταβίβαση» της συνδρομής.

 

Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλέφωνο που ανάγραφεται στο κουπόνι αγοράς τουλάχιστον 2 ημέρες πριν για οποιαδήποτε υπηρεσία (εκτός από τα όργανα και τα ομαδικά προγράμματα).


Το ωράριο λειτουργίας είναι Δευτέρα έως Παρασκευή 06:00 – 24:00 και Σάββατο 10:00 – 22:00.


Το κουπόνι είναι απαραίτητο να εκτυπωθεί και να προσκομιστεί σε έντυπη μορφή στη υποδοχή του γυμανστηρίου.€99.00

Έληξε !!!
Αρχική €275.00
Έκπτωση 64%
Κέρδος €176.00
16 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

Πληροφορίες για το Peak Fitness Hall


Το γυμναστήριο Peak Fitness Hall αποτελεί πρότυπο πολυδύναμο κέντρο άσκησης και ευεξίας στην ευρύτερη περιοχή του Παλαιού Φαλήρου με εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 2.500τμ σε τρία επίπεδα και είναι το μεγαλύτερο στα Νότια προάστια. Ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Οκτώβριο του 2006 και συνεχίζει να διαγράφει μια επιτυχημένη πορεία, έχοντας γυμνάσει περισσότερα από 10.000 μέλη. Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Γυμναστηρίων (ΠΑ.ΣΥ.ΓΥ.) και μέλος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής (Σ.Ι.Γ.Α.).


Το όραμά μας


Να δημιουργήσουμε ένα CLUB γυμναστικής, υγείας και ευεξίας με υπηρεσίες που θα τιμούν τον κάθε πελάτη μας. Να εμφυσήσουμε σε όλους το «μικρόβιο» ενός φυσικού και υγιεινού τρόπου ζωής που θα τους δώσει περισσότερα υγιεινά χρόνια και περισσότερη ανθεκτικότητα και χαρά. «Με σεβασμό στους πελάτες μας, να συμβάλουμε κι εμείς στη επίτευξη των στόχων τους με απόλυτη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα» Το γυμναστήριο παρέχει:


 • Cardio Theatre (40 θέσεις σε αερόβια μηχανήματα)
 • Fitness & Weights (100 μηχανήματα μυϊκής ενδυνάμωσης)
 • Personal Training (One to One)
 • ΠαγκόσμιαΟμαδικάΠρογράμματα (Zumba – U Bound - Radical Power – Oriental – Cross Training – Yoga – Pilates – Mega Danz – Dance Aerobic – ΠρογράμματαΜυϊκήςΕνδυνάμωσηςκαιΤόνωσης)
 • Διαιτολογικό Τμήμα (Λιπομετρήσεις – Διαιτολογική Καθοδήγηση)
 • Power Plate – Vibration Training
 • Infra Red Therm Lipolysis
 • Sauna
 • Ιδιωτικό κλειστό Parking για τα μέλη του γυμναστηρίου (με ειδική συμφωνία)
 • Wi Fi Αrea
 • 2 άνετα σαλόνια υποδοχής αναμονής  για τους πελάτες μας
 • Υπερσύγχρονα αποδυτήρια 250τ.μ. με 16 υπερσύγχρονες ντουζιέρες, 200 ερμάρια φύλαξης προσωπικών αντικειμένων στο κύριο γυμναστήριο και επιπλέον αποδυτήρια στον 1ο όροφο 130τ.μ.

Διεύθυνση

Συνταγματάρχου Ζησιμόπουλου 68, Παλαιό Φάληρο 175 64 ‎
Πατήστε εδώ
για να δείτε το χάρτη.

MAP

Άλλες Προσφορές