Επαγγελματική Συντήρηση Κλιματιστικού έως 24.000 BTU στην Καλύτερη Τιμή της αγοράς!

9,90€ από 30€ για (1) Επαγγελματική Συντήρηση μίας Κλιματιστικής Μονάδας έως 24.000 BTU ή 17,99€ από 60€ για Συντήρηση (2) Κλιματιστικών Μονάδων ή 24,99€ από 90€ για Συντήρηση (3) Κλιματιστικών Μονάδων οποιασδήποτε μάρκας. Εξυπηρέτηση σε όλο το Λεκανοπέδιο Αττικής, από την εταιρεία Mpakis Clima Services!!! Έκπτωση 67%.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 30/04/2019

Το κουπόνι είναι ΑΜΕΣΑ διαθέσιμο στο λογαριασμό σας μετά την αγορά.


Η προσφορά περιλαμβάνει τις παρακάτω επιλογές:


9,89€ για μια συντήρηση μιας (1) κλιματιστικής μονάδας οποιασδήποτε μάρκας έως 24000 BTU


17,99€ για μια συντήρηση δυο (2) κλιματιστικών μονάδων οποιασδήποτε μάρκας έως 24000 BTU


24,99€ για συντήρηση 3 (τριών) κλιματιστικών μονάδων, οποιασδήποτε μάρκας έως 24000 BTU


Η συντήρηση περιλαμβάνει αναλυτικά:
 

Καθαρισμός των στοιχείων των εξωτερικών και εσωτερικών μονάδων με αντιμικροβιακό χημικό εγκεκριμένο φάρμακο


Καθαρισμός των αποχετεύσεων του κλιματιστικού


Ανίχνευση διαρροής ψυκτικού υγρού


Καθαρισμός της φτερωτής και του κυλήματος ανεμιστήρων


Καθαρισμός των εδράνων ανεμιστήρων


Σύσφιξη παροχικών καλωδίων στις συνδέσεις τους με τα μηχανήματα καθώς και των καλωδίων εντολών


Έλεγχος προστατευτικών διακοπτών του συμπιεστή


Έλεγχος ασφάλειας κλιματιστικής μονάδας


Καθαρισμός φίλτρων αέρα-περσίδων


Αμπερομέτρηση ρεύματος λειτουργίας του κλιματιστικού


Έλεγχος πληρότητας ψυκτικού υγρού-φρέον.


Έλεγχος και συμπλήρωση ΔΩΡΕΑΝ με οικολογικό φρέον έως 100gr (αν απαιτείται).


Για ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 2 ημέρες πριν στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο κουπόνι αγοράς σας δίνοντας τον κωδικό του κουπονιού (όχι τον κωδικό εξαργύρωσης).


Για απομακρυσμένες περιοχές απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχείρηση για ενημέρωση και τυχόν επιπλέον επιβάρυνση.

Η προσφορά ισχύει για όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής και συγκεκριμένα: Δυτικά, Βόρεια, Νότια, Ανατολικά Προάστια, Πειραιά, Υπόλοιπο Πειραιά και Κέντρο Αθήνας.


Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 8.30πμ. - 18.00μμ., Σάββατο 8.30-18.00.


Μπορούν να αγοραστούν πολλαπλά κουπόνια για προσωπική χρήση ή για δώρο.


Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού. Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Special Deal η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση! Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με 8 τρόπους πληρωμής. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ. Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο 210 3617102,103 ώρες 09:00 - 17:00.


Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κάρτα, paypal, viva payments το κουπόνι σας ενεργοποιείται άμεσα και θα σας αποσταλεί στο προσωπικό σας email ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κατάθεση (ebanking), την ίδια ημέρα έως τις 13:30 μμ σας το κουπόνι σας θα σας αποσταλεί στο προσωπικό σας email ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. (η αιτιολογία του καταθέτη να ταυτίζεται με το όνομα με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή στο specialdeal.gr).


Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομιστούν σε έντυπη μορφή.

 

€9.90

Έληξε !!!
Αρχική €30.00
Έκπτωση 67%
Κέρδος €20.10
15 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

Εγγύηση ποιότητας εργασίας και καλύτερης τιμής


Η εταιρεία διαθέτει πολυετή πείρα και δημιουργήθηκε με σκοπό να ανταποκριθεί σε όλες τις τεχνικές ανάγκες του μέσου καταναλωτή. Η ευρεία γκάμα των υπηρεσιών μας, η άμεση διαθεσιμότητα το εγγυημένο αποτέλεσμα σε συνδυασμό με την καλύτερη τιμή της αγοράς σε όλες μας τις υπηρεσίες και την  άριστη ποιότητα εργασίας έκανε πραγματικότητα το όραμά μας προσφέροντας στον τελικό καταναλωτή μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης! 


Όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται από πιστοποιημένους και έμπειρους τεχνικούς με πολύχρονη εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία και συνοδεύονται από τα απαραίτητα φύλλα ελέγχου και πιστοποιητικά καθώς και γραπτώς εγγυημένο αποτέλεσμα!


 Σε όλες τις τεχνικές μας υπηρεσίες ο καταναλωτής συμμετέχει καθώς αξιολογεί τους τεχνικούς στην φόρμα αξιολόγησης που συμπληρώνει και μας παρέχει άμεσα την απαραίτητη πληροφόρηση. 

Διεύθυνση

Ισμήνης 13, Νέα Ιωνία, Αττικής
Πατήστε εδώ
για να δείτε το χάρτη.

MAP