Ενσύρματο Selfie Stick 4 σε 1 για να τραβάτε πανοραμικές φωτογραφίες-selfies με εσάς, αλλά και τους φίλους σας!

9,90€ για ένα Ενσύρματο Selfie Stick 4 σε 1 για να τραβάτε πανοραμικές φωτογραφίες-selfies με εσάς, αλλά και τους φίλους σας! Με ελάχιστο μήκος μόλις 13.5 εκ. και μέγιστο σχεδόν 50 εκ., ενσύρματη σύνδεση με το τηλέφωνο αλλά και 3 διαφορετικά καλλύματα φακού, θα μπορείτε να τραβηξετε φωτογραφίες εύκολα,γρήγορα και περίτεχνα!

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 31/12/2018

 

Το κουπόνι είναι ΑΜΕΣΑ διαθέσιμο στο λογαριασμό σας μετά την αγορά.


Η προσφορά αφορά ένα Ενσύρματο Selfie Stick 4 σε 1 για να τραβάτε πανοραμικές φωτογραφίες-selfies με εσάς, αλλά και τους φίλους σας!

Με ελάχιστο μήκος μόλις 13.5 εκ. και μέγιστο σχεδόν 50 εκ., ενσύρματη σύνδεση με το τηλέφωνο αλλά και 3 διαφορετικά καλλύματα φακού, θα μπορείτε να τραβηξετε φωτογραφίες εύκολα,γρήγορα και περίτεχνα!

Τοποθετήστε το κινητό σας τηλέφωνο στη σταθερή βάση στήριξης του selfie stick, ενώστε το με το καλώδιο, χρησιμοποιήστε εάν επιθυμείτε κάποιον από τους εναλλακτικούς φακούς του προϊόντος, προσαρμόστε τον βραχίωνα στο μήκος που εσείς θέλετε και απλά με το πάτημα ενός κουμπιού τραβήξτε την φωτογραφία σας.
 
Συμβατό σε όλα τα μεγέθη κινητών συσκευών αλλα και με όλες τις συσκευές Android ή iOS

Χαρακτηριστικά:

Ελάχιστο μήκος: 13.5 εκ.
Μέγιστο μήκος: 49 εκ.
Βάρος: 80 γρ.

Η συσκευασία περιλαμβάνει το Selfie Stick και  3 καλλύματα.


Μετά την αγορά μπορείτε να παραλάβετε το προϊόν με τους εξής τρόπους:


- Απευθείας από τα γραφεία του SpecialDealΣόλωνος 60 Κολωνάκι, Αθήνα κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.


- Δυνατότητα Αποστολής Πανελλαδικά με επιπλέον επιβάρυνση κατόπιν συνεννόησης.


Για αποστολή στο χώρο σας απαιτείται αποστολή email στο info@specialdeal.gr αναφέροντας όνομα, κωδικό κουπονιού, αριθμό προϊόντων, τηλέφωνο επικοινωνίας και διεύθυνση.


Το προϊόν θα παραδοθεί σε5-6 εργάσιμες ήμερες από την ημερομηνία παραγγελίας.


Για διευκρινήσεις και οτιδήποτε πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο: 2103617102-103 (ώρες επικοινωνίας 09:00-17:30).


Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο ή με τη μορφή δώρου, από συγγενείς ή φίλους. (κατόπιν διαθεσιμότητας).


€9.90

Έληξε !!!
11 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

SpecialDeal

Σόλωνος 60, Αθήνα