Αδυνάτισμα και Σύσφιξη με Συνδυασμό Lipolaser και RF (Ραδιοσυχνότητες), από το De Beaute στην Αγία Παρασκευή!

Αδυνάτισμα και Σύσφιξη με Συνδυασμό Lipolaser και RF (Ραδιοσυχνότητες)! 49€ από 280€ για 4 Συνεδρίες Lipolaser και RF Ραδιοσυχνότητες ή 89€ από 560€ για 8 Συνεδρίες Lipolaser και RF Ραδιοσυχνότητες, στο De Beaute στην Αγία Παρασκευή. Έκπτωση 73%.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 31/10/2018

Το κέντρο μας θα είναι κλειστό από 1/8/18 έως 31/8/18


Κάθε κουπόνι ισχύει για ένα άτομο και η προσφορά περιλαμβάνει:


ΚΟΥΠΟΝΙ 49€

από 280€ για 4 Συνεδρίες Lipolaser και RF Ραδιοσυχνότητες.


ΚΟΥΠΟΝΙ 89€

από 560€ για 8 Συνεδρίες Lipolaser και RF Ραδιοσυχνότητες.


Σε κάθε επίσκεψη διάρκειας 50' πραγματοποιούνται και οι 2 θεραπείες (25' κάθε θεραπεία).


Ισχύει για γυναίκες και άνδρες.

Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στα τηλέφωνα που θα βρείτε στο κουπόνι αγοράς.


Για κλείσιμο ραντεβού τηλεφωνείτε 2 μέρες νωρίτερα και για αλλαγή-ακύρωση τουλάχιστον 1 μέρα πριν.

 

Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού.

 
Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Special Deal η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση! Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με 8 τρόπους πληρωμής. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ.

 
Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κάρτα (πιστωτική,χρεωστική), με paypal, με viva payments το κουπόνι σας ενεργοποιείται άμεσα και θα σας αποσταλεί στο προσωπικό σας email ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε.
Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κατάθεση (ebanking), την ίδια ημέρα έως τις 13:30 μμ σας το κουπόνι σας θα σας αποσταλεί στο προσωπικό σας email ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. (η αιτιολογία του καταθέτη να ταυτίζεται με το όνομα με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή στο specialdeal.gr).


Μπορούν να αγορασθούν 1 κουπόνι για προσωπική χρήση και απεριόριστα για δώρο σε συγγενείς ή φίλους (έως 1 κουπόνι ανά άτομο). Αν επιθυμείτε να αγοράσετε πάνω από 3 κουπόνια η αγορά θα πρέπει να γίνει είτε με αντικαταβολή με χρέωση του specialdeal.gr είτε με πληρωμή στα γραφεία μας (κάρτα ή μετρητά)
Τα ραντεβού κλείνονται πάντα με βάση την διαθεσιμότητα.


Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή.


Lipolaser

Το Lipolaser είναι μια νέα θεραπεία στην επεμβατική αισθητική, που εκπέμπει χαμηλά επίπεδα ενέργειας laser, έτσι προκαλείται ρευστοποίηση του λιπώδη ιστού και απομάκρυνση του περιττού λίπους μέσω του λεμφικού μας συστήματος. Η μέθοδος είναι απόλυτα ασφαλής κι ανώδυνη. 

 

Ανεξάρτητες κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι τα αποτελέσματα του lipolaser μπορούν να είναι σε ορισμένες περιπτώσεις συγκρίσιμα με εκείνα που επιτυγχάνονται από τη λιποαναρρόφηση.

Ραδιοσυχνότητες RF

Με τις Ραδιοσυχνότητες RF, θα νιώσετε μια βαθιά αίσθηση θερμότητας, καθώς η ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων εφαρμόζεται στο δέρμα σας και δρα στους υποδόριους ιστούς. Αυτή η εσωτερική (βαθιά) αίσθηση θερμότητας αποτελεί την ένδειξη ότι το κολλαγόνο σας και ο λιπώδης ιστός έχει περιέλθει στην κατάλληλη, αποτελεσματική θερμοκρασία.

Η τεχνολογία τελευταίας γενιάς Ραδιοσυχνότητες RF είναι απόλυτα ασφαλής, εφαρμόζεται σε οποιοδήποτε τύπο και χρώμα δέρματος και παρουσιάζει σημαντικά πλεονεκτήματα έναντι των παλαιότερων μεθόδων. Η ραδιοσυχνότητα επικεντρώνεται μόνο στην περιοχή που εφαρμόζεται. Οι ραδιοσυχνότητες εκπέμπουν συχνότητες οι οποίες διεγείρουν τους μυς και μεταβάλουν το διασπασμένο λίπος σε ενέργεια και ταυτόχρονα προκαλούν μυϊκή σύσφιξη.

€49.00

Έληξε !!!
Αρχική €280.00
Έκπτωση 73%
Κέρδος €231.00
15 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

Δημιουργήσαμε το De Beaute με σκοπό να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, επεμβατικής και μοντέρνας αισθητικής προσώπου και σώματος, σε ένα χώρο με “αισθητική” άποψη, οικείο, λιτό και άρτια εξοπλισμένο.
 
Κύριος στόχος μας είναι να αναδείξουμε την καλύτερη εικόνα του εαυτού σας με εξατομικευμένα προγράμματα, ανάλογα με τις πραγματικές σας ανάγκες σε προσιτές τιμές.
 
Με εκτίμηση
 
Η ομάδα του De Beauté

Διεύθυνση

Μεσογείων 465 Α, Αγία Παρασκευή 15341
(Διαθέσιμο Parking)
Πατήστε εδώ
για να δείτε το χάρτη.

MAP