Άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα κατά της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους, με (6) Συνεδρίες LPG και (6) Ενέσιμες συνεδρίες μεσοθεραπείας!

Άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα κατά της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους! 200€ για (6) έξι Συνεδρίες LPG και (6) έξι Ενέσιμες συνεδρίες μεσοθεραπείας με εφαρμογή από ιατρό δερματολόγο, από το Athens Derma Clinic (πλησίον σταθμός μετρό Ευαγγελισμός).

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 30/04/2019


Κάθε κουπόνι είναι ατομικό και η προσφορά περιλαμβάνει: 

200€ για (6) Συνεδρίες LPG και (6) Ενέσιμες συνεδρίες μεσοθεραπείας με εφαρμογή από ιατρό δερματολόγο για άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα κατά της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους, στο Athens Derma Clinic (πλησίον μετρό Ευαγγελισμός).


Η εκτέλεση της θεραπείας γίνεται αποκλειστικά από ιατρό δερματολόγο.


Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στα τηλέφωνα που θα βρείτε στο κουπόνι αγοράς δίνοντας τον κωδικό του κουπονιού (όχι τον κωδικό εξαργύρωσης).


Για κλείσιμο ραντεβού τηλεφωνείτε 2 μέρες νωρίτερα και για αλλαγή-ακύρωση τουλάχιστον 1 μέρα πριν.

 
Η προσφορά ισχύει Αποκλειστικά και Μόνο με την αγορά κουπονιού από τo SpecialDeal.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Specialdeal.gr 2103617102, 211-8006465 (Ώρες επικοινωνίας 09:00-17:00).  
Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ.


Μπορούν να αγοραστούν ένα κουπόνι για προσωπική χρήση ή για δώρο σε συγγενείς ή φίλους.


Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομιστούν σε έντυπη μορφή.


Μεσοθεραπεία

Η μεσοθεραπεία είναι μια μέθοδος στην οποία εγχύουμε στο χώριο του δέρματος βιταμίνες, αντιοξειδωτικές ουσίες, αμινοξέα, ένζυμα, μέταλλα, αυξητικούς παράγοντες, ρετινοϊκό οξύ καθώς και υαλουρουνικό οξύ με αποτέλεσμα την έντονη βελτίωση της υφής της επιδερμίδας, την απάλυνση των ρυτίδων του δέρματος, τη σύσφιξη χαλαρωμένου δέρματος, την βαθιά ενυδάτωσή του και την επούλωση ουλών.

Πρόκειται για ένα ενέσιμο τρόπο διοχέτευσης υλικών στο μεσόδερμα με πολύ λεπτή βελόνα. Σε κάθε τσίμπημα ο ιατρός εναποθέτει πολύ μικρή ποσότητα του υλικού. Ο πόνος από τα πολλαπλά τσιμπήματα είναι ανεπαίσθητος. Η ως άνω μεσοθεραπεία προσώπου ονομάζεται ετερόλογη.

Η κυτταρίτιδα πολύ απλά είναι το λίπος που συσσωρεύεται κάτω από το λίπος της επιδερμίδας δημιοιυργώντας έτσι μια αντιαισθητική εικόνα που μοιάζει με φλοίο πορτοκαλιού. Οι παράγοντες που επηρεάζουν την εμφάνιση της κυτταρίτιδας είναι πολλαπλοί όπως: γονίδια, φύλο, ποσοστό λίπους στο σώμα, ηλικία, κάπνισμα, διατροφή, έλλειψη άσκησης, άγχος, ορμονικοί και αγγειακοί παράγοντες. Δεν επηρεάζεται από το σωματικό βάρος και εμφανίζεται κυρίως στους μηρούς, στην περιοχή των γλουτών και στην κοιλιακή χώρα. Ανάλογα με το βαθμό της κυτταρίτιδας χρειάζονται 8-10 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 10 ημερών. Τα αποτελέσματα της θεραπείας αρχίζουν να γίνονται εμφανή από την πρώτη φορά.

Η εφαρμογή για τη θεραπεία γίνεταια φού έχουμε βάλει αναισθητική κρέμα μια ώρα πριν εγχύωντας με πολύ μικρή βελόνα τα απαραίτητα υλικά. Ο πόνος είναι ανεπαίσθητος.

Μια από τις πρόσγατες μεθόδους για την αντιμετώπιση τοπικού λίπους είναι η λιποδιάλυση με την έγχυση φαρμακευτικών ουσιών και ενζύμων στις προβληματικές περιοχές. Οι ουσίες αυτές διασπούν το λίπος το οποίο στη συνέχεια αποβάλλεται από τον οργανισμό μέσω της διούρησης. Η βασική ουσία η οποία χρησιμοποιείται για αυτή τη θεραπεία είναι η φωσφατυδιλχολίνη. Συνήθως απαιτούνται 5-8 συνεδρίες κάθε 20 μέρες. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά από την πρώτη συνεδρία.

€200.00

Έληξε !!!
7 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

Η Athens Derma Clinic εξειδικεύεται στη δερματολογία, την αισθητική ιατρική και την δερματοχειρουργική.

Έχει εξασφαλίσει αποκλειστική συνεργασία με έγκριτους ιατρούς οι οποίοι δραστηριοποιούνται κυρίως στο εξωτερικό και έχουν εξειδικευτεί στους τομείς της μεταμόσχευσης μαλλιών και της πλαστικής χειρουργικής.


Διευθυντής της Αthens Derma Clinic είναι ο ιατρός Δεληγιάννης Παναγιώτης, Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος με δεκαετή εμπειρία στον τομέα της κλινικής και αισθητικής δερματολογίας. Απόφοιτος της ιατρικής σχολής του ΔΠΘ, κάτοχος διδακτορικού διπλώματος και ειδικευθείς στο νοσοκομείο Α. Συγγρός.


Ο ιατρός έχει συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό συνεδρίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και έχει επιστημονικό έργο με άρθρα και εργασίες.

Διεύθυνση

Σπύρου Μερκούρη 28, Παγκράτι
Πατήστε εδώ
για να δείτε το χάρτη.

MAP