Θεραπείες RF για τοπική λιπόλυση, κυτταρίτιδα και επιδερμική σύσφιξη, στο My Box of Beauty, στο Νέο Ψυχικό

Άμεσα και ορατά αποτελέσματα στο Σώμα σας με Θεραπείες RF! 39€ από 100€ για (2) Θεραπείες RF σε Όλο το Σώμα ή 69€ από 200€ για (4) Θεραπείες RF σε Όλο το Σώμα για τοπική λιπόλυση, κυτταρίτιδα και επιδερμική σύσφιξη, για γυναίκες και άνδρες, από το My Box στο Νέο Ψυχικό. Έκπτωση 61%.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 30/11/2017


Το κουπόνι είναι ΑΜΕΣΑ διαθέσιμο στο λογαριασμό σας μετά την αγορά.


Κάθε κουπόνι είναι ατομικό και περιλαμβάνει επιλογή από:


39€ από 100€ για 2 Θεραπείες RF σε Όλο το Σώμα


69€ από 200€ για 4 Θεραπείες RF σε Όλο το Σώμα


Οι θεραπείες απευθύνονται σε γυναίκες και άνδρες


Διάρκεια συνεδρίας RF: 60’


Οι περιοχές σώματος που εφαρμόζονται οι θεραπείες RF ποικίλλουν, ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος. Επιλέξτε είτε 1 μεγάλη περιοχή είτε 2 μικρότερες από:


Ψωμάκια / Γλουτοί / Κοιλιά / Ψωμάκια-Κοιλιά / Ψωμάκια-Προσαγωγοί / Ψωμάκια-Γλουτοί / Γλουτοί-Κοιλιά / Κοιλιά-Προσαγωγοί / Γλουτοί-Πίσω Μηριαίος


Θεραπείες RF (Ραδιοσυχνότητες)

Οι ραδιοσυχνότητες προκαλούν θερμική διέγερση του κολλαγόνου, με αποτέλεσμα τη σύσφιξη του δέρματος στις “προβληματικές” περιοχές. Είναι κατάλληλες για τοπική λιπόλυση, κυτταρίτιδα και επιδερμική σύσφιξη, για γυναίκες, αλλά και άνδρες που θέλουν να απαλλαγούν από το ενοχλητικό σωσίβιο. Η θεραπεία είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική με εμφανή αποτελέσματα στις 4 συνεδρίες. Έτσι θα βγείτε στην παραλία με αυτοπεποίθηση, ακόμα και στο παρά πέντε των διακοπών σας.


Ωράριο Εξυπηρέτησης: Δευτέρα έως Παρασκευή 10:30 - 19:00.


Τα ραντεβού κλείνονται βάσει διαθεσιμότητας.


Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού 2 ημέρες νωρίτερα στα τηλέφωνα που θα βρείτε στο κουπόνι αγοράς δίνοντας τον κωδικό του κουπονιού (όχι τον κωδικό εξαργύρωσης).


Για αλλαγή-ακύρωση τουλάχιστον 1 μέρα πριν.


Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την επιχείρηση παρακαλείσθε να επικοινωνείτε με το specialdeal στα τηλέφωνα 2103617102,103 εντός 15 ημερών από την ημερομηνία αγοράς.


Η επιχείρηση Δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού. Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Special Deal η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση! Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με 8 τρόπους πληρωμής. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ. Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο 210 3617102,103 ώρες 09:00 - 17:00.


Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κάρτα, paypal, viva payments το κουπόνι σας ενεργοποιείται άμεσα και θα σας αποσταλεί στο email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κατάθεση, την ίδια ημέρα έως τις 13:30 μμ σας το κουπόνι σας θα σας αποσταλεί στο email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. (η αιτιολογία του καταθέτη να ταυτίζεται με το όνομα με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή στο specialdeal.gr).


Μπορούν να αγοραστούν 1 κουπόνι για προσωπική χρήση και 3 υπό τη μορφή δώρου.


Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή.


€39.00

Έληξε !!!
Αρχική €100.00
Έκπτωση 61%
Κέρδος €61.00
15 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

My Box of Beauty

Δημιουργήθηκε τον Ιούνιο του 2013 από ανθρώπους με γνώση και αγάπη για το αντικείμενο της Κοσμετολογίας και της Αισθητικής, με προσοχή στη λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά, δίνοντας μεγάλη σημασία στην τήρηση αυστηρών κανόνων υγιεινής και αποστείρωσης μιας και εδώ η επιστήμη της Αισθητικής συναντάει την Ιατρική εξειδίκευση. Στους όμορφους χώρους του θα βρείτε θεραπείες περιποίησης προσώπου και σώματος, περιποίηση άκρων, επαγγελματικό μακιγιάζ, αποτρίχωση και σύγχρονες εξειδικευμένες θεραπείες για κάθε αισθητικό σας πρόβλημα.

Η υπεύθυνη του χώρου κυρία Έφη Κατσακιώρη είναι πτυχιούχος του τμήματος Αισθητικής και Κοσμετολογίας του Α.Τ.Ε.Ι Αθηνών και μέλος του Συλλόγου Επαγγελματιών Αισθητικών Ελλάδος (Σ.ΕΠ.Α.Ε.). Έχει πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της αισθητικής αλλά και προϋπηρεσία στο χώρο της Διαιτητικής στα νοσοκομεία Υγεία και Metropolitan, καθώς φέρει αντίστοιχο πιστοποιημένο πτυχίο Ι.Ε.Κ. Έχει παρακολουθήσει εξειδικευμένα σεμινάρια στον τομέα των εναλλακτικών θεραπειών και του λεμφικού μασάζ.

My Box of Beauty

Άγγελου Σικελιανού 8 Νέο Ψυχικό
Πατήστε εδώ
για να δείτε το χάρτη.

MAP

Άλλες Προσφορές