Απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά άμεσα και αποτελεσματικά με Συνεδρίες Cavitation και Vacuum!

Απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά άμεσα και αποτελεσματικά! 50€ από 450€ για ένα Πρόγραμμα Σώματος Slim Fast που περιλαμβάνει 3 Vacuum για καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και 3 Cavitation μία μέθοδος αναίμακτης λιποαναρρόφησης για στοχευμένη λιπόλυση και λιπογλυπτική, από το Human Perfection σε Κηφισιά και Κολωνάκι! Έκπτωση 89%.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 28/02/2019

 

Κάθε κουπόνι είναι ατομικό και η προσφορά περιλαμβάνει

50€ από 450€ για ένα Πρόγραμμα Σώματος Slim Fast που περιλαμβάνει 3 Vacuum για καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και 3 Cavitation μία μέθοδος αναίμακτης λιποαναρρόφησης για στοχευμένη λιπόλυση και λιπογλυπτική

 

Η προσφορά ισχύει για  το "Δερματολογικό ιατρείο" Human Perfection σε:


Κηφισιά

Κολοκοτρώνη 8, 1ος όροφος


Κολωνάκι

Αναγνωστοπούλου 6,

Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στα τηλέφωνα που θα βρείτε στο κουπόνι αγοράς.


Για κλείσιμο ραντεβού τηλεφωνείτε 2 μέρες νωρίτερα και για αλλαγή-ακύρωση τουλάχιστον 1 μέρα πριν.

 

Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού. Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Special Deal η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση! Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με 8 τρόπους πληρωμής. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ.

 
Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κάρτα (πιστωτική,χρεωστική), με paypal, με viva payments το κουπόνι σας ενεργοποιείται άμεσα και θα σας αποσταλεί στο προσωπικό σας email ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κατάθεση (ebanking), την ίδια ημέρα έως τις 13:30 μμ σας το κουπόνι σας θα σας αποσταλεί στο προσωπικό σας email ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. (η αιτιολογία του καταθέτη να ταυτίζεται με το όνομα με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή στο specialdeal.gr).


Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 11.00 - 20.00.


Η προσφορά δεν συνδυάζεται με άλλες προσφορές του καταστήματος.


Η προσφορά ισχύει για νέα μέλη


Μπορούν να αγορασθούν 1 κουπόνι για προσωπική χρήση και απεριόριστα για δώρο σε συγγενείς ή φίλους (έως 1 κουπόνι ανά άτομο).


Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομιστούν σε έντυπη μορφή.


Η τεχνολογία Cavitation είναι η πιο σύγχρονη αποτελεσματική θεραπεία άμεσης, μόνιμης λιποδιάσπασης για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και της απώλειας του τοπικού πάχους.

Το Cavitation αποτελεί μία επαναστατική μέθοδο με υπερήχους η οποία στοχεύει κατευθείαν στα επίμονα αποθέματα λίπους σε περιοχές που ακόμα και εξαντλητική δίαιτα δεν υποχωρούν. Είναι μία ευχάριστη, μη χειρουργική τεχνική που πραγματοποιείται αναίμακτα και στοχεύει στην αποδόμηση των λιποκυττάρων και εγγυάται την άμεση απώλεια πόντων από τη πρώτη κιόλας συνεδρία, ενώ μειώνεται αισθητά η όψη φλοιού πορτοκαλιού.

Σε κάθε θεραπεία Cavitation επιτυγχάνεται ταυτόχρονα καύση του σωματικού λίπους, αποβολή τοξινών, μείωση, εξάλειψη κυτταρίτιδας, βελτίωση λεμφικής και φλεβικής κυκλοφορίας, βελτίωση της υφής του δέρματος, παραγωγή νέου κολλαγόνου, μείωση ραγάδων, διαμόρφωση περιγράμματος σώματος και απώλεια πόντων.


Η θεραπεία vacuum χρησιμοποιεί αυξημένη πίεση για να σπάσει το υποδερμικό λίπος και να απαλλαγεί από την κυτταρίτιδα. Μετά από λίγες συνεδρίες το δέρμα σας θα φαίνεται πιο ομαλό και θα το αισθανθείτε πιο μαλακό, Πείτε αντίο στην κυτταρίτιδα!€50.00

Έληξε !!!
Αρχική €450.00
Έκπτωση 89%
Κέρδος €400.00
7 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

Human Perfection Ιδιωτικό Ιατρείο


Το Human Perfection είναι ένα ιατρικό κέντρο ομορφιάς όπου κάθε άνθρωπος μπορεί να λάβει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας και ομορφιάς, με σεβασμό στην αξιοπρέπειά του.


Το Human Perfection προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την ανανέωση του προσώπου και του σώματος, με υψηλή ποιότητα και αισθητική που προσφέρονται από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

HUMAN PERFECTION

Αναγνωστοπούλου 6, Αθήνα
Πατήστε εδώ
για να δείτε το χάρτη.

MAP