Συνεδρία λεύκανσης δοντιών, Πλήρης στοματικός έλεγχος και Καθαρισμός δοντιών με υπερήχους τελευταίας γενιάς!

Αποκτήστε όμορφο χαμόγελο με μία Συνεδρία Λεύκανσης! 45€ από 230€ για μία Συνεδρία Λεύκανσης δοντιών με χρήση λάμπας ψυχρού φωτός LED με ασφαλή αποτελέσματα, ένα Πλήρη στοματικό έλεγχο και ένα Καθαρισμό δοντιών με υπερήχους τελευταίας γενιάς, αφαίρεση πέτρας και χρωστικών, στίλβωση και σοδοβολή, στο Μέλλον Υγείας στο κέντρο της Αθήνας. Έκπτωση 80%.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 31/01/2018

 

Το κουπόνι είναι ΑΜΕΣΑ διαθέσιμο στο λογαριασμό σας μετά την αγορά.


Το κάθε κουπόνι είναι ατομικό.


Η προσφορά περιλαμβάνει:

- Στοματικό έλεγχο για ανίχνευση οποιουδήποτε στοματικού προβλήματος

- Ολοκληρωμένο καθαρισμό των δοντιών σας, που περιλαμβάνει έλεγχο και καθαρισμό, αφαίρεση πέτρας και χρωστικών κηλίδων με υπερήχους τελευταίας γενιάς, στίλβωση και σοδοβολή

- Μία εφαρμογή λευκαντικού υλικού στο οδοντιατρείο διάρκειας 18' με χρήση συσκευής LED (λάμπα ψυχρού φωτός). Η λεύκανση αφορά μόνο φυσικά δόντια και όχι προσθετικές εργασίες ή παλιά λευκά σφραγίσματα. Δεν είναι δυνατόν να εφαρμοστεί σε άτομα με χρόνια ουλίτιδα ή περιοδοντίτιδα γιατί χρειάζεται περαιτέρω θεραπεία.


Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού. Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Special Deal η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση! Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με 8 τρόπους πληρωμής. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ. Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο 210 3617102,103 ώρες 09:00 - 17:00.


Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού 2 ημέρες νωρίτερα στα τηλέφωνα που θα βρείτε στο κουπόνι αγοράς δίνοντας τον κωδικό του κουπονιού (όχι τον κωδικό εξαργύρωσης).

 

Για αλλαγή-ακύρωση τουλάχιστον 1 μέρα πριν.

 

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την επιχείρηση παρακαλείσθε να επικοινωνείτε με το specialdeal στα τηλέφωνα 2103617102,103 εντός 15 ημερών από την ημερομηνία αγοράς.


Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κάρτα, paypal, viva payments το κουπόνι σας ενεργοποιείται άμεσα και θα σας αποσταλεί στο email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κατάθεση, την ίδια ημέρα έως τις 13:30 μμ σας το κουπόνι σας θα σας αποσταλεί στο email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. (η αιτιολογία του καταθέτη να ταυτίζεται με το όνομα με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή στο specialdeal.gr).


Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει ένα κουπόνι για προσωπική χρήση και απεριόριστα για φίλους & συγγενείς. (ένα ανά άτομο)


Ώρες και ημέρες λειτουργίας του ιατρείου από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-13:00 και 17:30-20:30.


Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή.


Τι είναι η λεύκανση δοντιών (teeth whitening) ;

Η λεύκανση είναι μια αισθητική τεχνική με την οποία βελτιώνουμε το χρώμα των δοντιών. Η λεύκανση είναι γνωστή και σαν οξείδωση. Οργανικά υλικά αποδομούνται για να απομακρύνουν τις χρώσεις και να δημιουργήσουν λευκότερα και λαμπερότερα δόντια. Μπορεί να γίνει στο ιατρείο, σε μια συνεδρία ή στο σπίτι με νάρθηκα νυκτός σε διάστημα 1-2 εβδομάδων ή να ξεκινήσει με μια επίσκεψη στο ιατρείο και να ολοκληρωθεί στο σπίτι με την χρήση νάρθηκα για άριστα αισθητικά αποτελέσματα


Πώς λειτουργεί η λεύκανση δοντιών με λάμπα LED ;

Η λεύκανση δοντιών με λάμπα LED ξεκινά με τον καθαρισμό των δοντιών του ασθενούς και συνεχίζεται με την εφαρμογή ειδικών λευκαντικών τζελ στα δόντια. Μετά την εφαρμογή του τζελ λεύκανσης, η οδοντίατρος χρησιμοποιεί την μέθοδο της λάμπας LED, η οποία διευκολύνει την βελτίωση της διείσδυσης του τζελ στο σμάλτο των δοντιών. Με την μέθοδο αυτή το λευκαντικό τζελ διασπάται και οξυγόνο εισέρχεται στην αδαμαντίνη και την οδοντίνη με αποτέλεσμα να εξαφανίζονται οι χρώσεις. Η συνολική θεραπεία διαρκεί συνήθως μια ώρα και τα αποτελέσματα της μπορούν να διαπιστωθούν αμέσως μετά την ολοκλήρωση της.


Πόσο αποτελεσματική είναι η λευκανση δοντιων με λάμπα LED ;

Η λεύκανση δοντιών με λάμπα LED είναι πολύ αποτελεσματική. Ανάλογα με την αποχρωση των δοντιων του ασθενούς, αλλά και την κατάσταση τους, η λεύκανση μπορεί να ασπρισει τα δοντια έως και 8 αποχρώσεις


€45.00

Έληξε !!!
Αρχική €230.00
Έκπτωση 80%
Κέρδος €185.00
23 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

Άλλες Προσφορές