Γεύμα 2 ατόμων με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο φαγητού και ποτών στο Pantheon All Day Cafe Bar Restaurant στην Αργυρούπολη!

Απολαύστε το γεύμα σας στο καταπράσινο πάρκο στον λόφο Τρουμπάρι! 15€ από 30€ για ένα Γεύμα 2 ατόμων με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο φαγητού και ποτών στο Pantheon All Day Cafe Bar Restaurant στην Αργυρούπολη! Με μοναδικές ετικέτες κρασιού σε συνδυασμό με τις γευστικές δημιουργίες που προτείνει ο σεφ του μαγαζιού, θα λατρέψετε σίγουρα αυτό το μέρος.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 31/01/2018


Το κουπόνι είναι ΑΜΕΣΑ διαθέσιμο στο λογαριασμό σας μετά την αγορά.


Κάθε κουπόνι είναι για δύο άτομα και περιλαμβάνει ελεύθερη επιλογή από τον  κατάλογο αξίας 30€ από τον κατάλογο φαγητού και ποτών


Απολαύστε το γεύμα σας στο καταπράσινο πάρκο στον λόφο Τρουμπάρι! Με μοναδικές ετικέτες κρασιού σε συνδυασμό με τις γευστικές δημιουργίες που προτείνει ο σεφ του μαγαζιού, θα λατρέψετε σίγουρα αυτό το μέρος.

Για να δείτε το Menu πατήστε ΕΔΩ


Ημέρες εξυπηρέτησης : Όλες τις ημέρες της εβδομάδας. Εξαιρούνται εορτές και αργίες (23, 24 25, 30, 31 Δεκεμβρίου και 1, 2 Ιανουαρίου δεν ισχύει η προσφορά)


Περιορισμένη διαθεσιμότητα / ημέρα


Πραγματοποιήστε από νωρίς τις κρατήσεις σας


Απαραίτητες οι κρατήσεις στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο κουπόνι.


Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά κουπονιού από το specialdeal.gr σε συνεργασία με το Exodos24.


Τα κουπόνια δε χρησιμοποιούνται αθροιστικά από 2 άτομα ( πχ 2 άτομα να έχουν περισσότερα από 1 κουπόνια )


Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού.


Τα κουπόνια μπορούν να αγοραστούν για προσωπική χρήση ή με τη μορφή δώρου.


Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την επιχείρηση παρακαλείσθε να επικοινωνείτε με το specialdeal στα τηλέφωνα 2103617102,103 εντός 15 ημερών από την ημερομηνία αγοράς


Η επιχείρηση Δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού. Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal σε συνεργασία με το exodos μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Special Deal η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση! Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με 8 τρόπους πληρωμής. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ. Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο 210 3617102,103 ώρες 09:00 - 17:00.


Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κάρτα, paypal, viva payments το κουπόνι σας ενεργοποιείται άμεσα και θα σας αποσταλεί στο email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κατάθεση, την ίδια ημέρα έως τις 13:30 μμ σας το κουπόνι σας θα σας αποσταλεί στο email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. (η αιτιολογία του καταθέτη να ταυτίζεται με το όνομα με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή στο specialdeal.gr).


€15.00

Έληξε !!!
Αρχική €30.00
Έκπτωση 50%
Κέρδος €15.00
17 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

Στρίβετε στη Λεωφόρο Αλίμου 89. Εκεί θα βρείτε μια μικρή ανηφόρα και λίγα μέτρα πιο πέρα μέσα σε ένα καταπράσινο πάρκο γεμάτο πεύκα θα δείτε το Pantheon All Day Cafe Bar Restaurant.

Στον λόφο Τρουμπάρι στην Αργυρούπολη υπάρχει, πλέον, ένας πολύ καλός λόγος για να κάνουμε τη βόλτα μας. Και δεν είναι άλλος από το Pantheon, από την ταράτσα του οποίου μπορείς να δεις τα νότια προάστια και τη θάλασσα!

Με ειδικά διαμορφωμένους χώρους, το Pantheon θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο ιδανικός προορισμός στα νότια για μια μονοήμερη απόδραση. Με μοναδικές ετικέτες καφέ, ποτών, αλλά και κρασιού σε συνδυασμό με τις γευστικές δημιουργίες που προτείνει ο σεφ του μαγαζιού, θα λατρέψετε σίγουρα αυτό το μέρος.

Μάλιστα, το Pantheon έχει ειδικούς χώρους για την διοργάνωση γάμων, βαπτίσεων και κάθε είδους εκδηλώσεων.

Αν έπρεπε να ξεχωρίσουμε οπωσδήποτε κάτι, αυτή θα ήταν η ταράτσα με τη μαγευτική θέα κάτω από τον έναστρο ουρανό της Αθήνας!

Pantheon All Day Cafe Bar Restaurant

Λόφος Τρουμπάρι, Αργυρούπολη
Πατήστε εδώ
για να δείτε το χάρτη.

MAP