Εισαγωγή στον μαγικό κόσμο του Tango! Μόνο 4€ για 12 ώρες μαθημάτων Tango Argentino!

Εισαγωγή στον μαγικό κόσμο του Tango! 4€ για 12 ώρες μαθημάτων Tango Argentino από τους κορυφαίους στο είδος με Δωρεάν Εγγραφή, στο Libertango Dance Studio (πλησίον μετρό Συγγρού - Φιξ). Αρχική αξία 35€. Έκπτωση 88%.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 30/04/2018

 

Η προσφορά ισχύει από 04/09/2017 έως τις 30/11/2017. Το πρώτο μάθημα πρέπει απαραίτητα να πραγματοποιηθεί έως τις 06/11/2017.


Κάθε κουπόνι ισχύει για ένα άτομο και απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες.


Η προσφορά περιλαμβάνει:


12 μαθήματα Tango Argentino για αρχάριους στο Libertango Dance Studio.


Συγκεκριμένα τα 12 μαθήματα, διάρκειας 60', θα αφορούν 4ώρεςμάθημα Tango Argentino και 4 δίωρα πρακτικής εξάσκησης του Tango Argentino.


Τα μαθήματα διαρκούν 4 εβδομάδες (3 ώρες την εβδομάδα).


Η εγγραφή στη σχολή είναι δωρεάν.

 

Τα τηλέφωνα της επιχείρησης καθώς και λοιπά στοιχεία αναγράφονται στο κουπόνι αγοράς σας.

 

Μπορεί να αγοραστεί 1 κουπόνι για προσωπική χρήση και απεριόριστα έως δώρο σε συγγενείς ή φίλους (εξαργύρωση έως 1 κουπόνι στο ίδιο όνομα).


Η προσφορά απευθύνεται αποκλειστικά σε νέες συμμετοχές όλων των επιπέδων και δεν ισχύει για τους ήδη εγγεγραμμένους μαθητές.


Όσοι κάτοχοι κουπονιών επιθυμούν να συνεχίσουν τα μαθήματα θα έχουν έκπτωση 50%.


Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή.


ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO


 

€4.00

Έληξε !!!
Αρχική €35.00
Έκπτωση 88%
Κέρδος €31.00
10 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

Libertango Dance Studio


Tango Argentino

Το Αργεντίνικο Tango είναι ένα εντελώς διαφορετικό είδος χορού, δεν είναι απλά ένας χορός. Είναι τρόπος σκέψης, είναι τρόπος ζωής, είναι μια ολόκληρη φιλοσοφία!


Η διδακτική ομάδα


Ο Ηλίας Αναστασίου έχει εκπαιδευτεί στο κλασικό μπαλέτο και με πρόσθετη ειδικότητα στη χορογραφία - σκηνοθεσία - δραματουργία. Έχει συνολικά 38 χρόνια εμπειρία στο χώρο (26 χρόνια διδασκαλίας - 16 χρόνια διδασκαλίας Αργεντίνικου τάνγκο). Το 2002 ίδρυσε τη σχολή χορού Libertango.

Η Σοφία Νετέρτου, μετά από σπουδές στο κλασικό χορό και με πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία latin χορών, ασχολείται αποκλειστικά με το Αργεντίνικο τάνγκο από το 2000.

Η κοινή τους πορεία στο tango αρχίζει από το 2004 και μέχρι σήμερα έχουν διαγράψει μια σημαντική χορευτική και καλλιτεχνική καριέρα, χαρακτηριζόμενοι κατά κοινή ομολογία ως ένα από τα πιο αντιπροσωπευτικά ζευγάρια στο χώρο του tango Argentino.

Σταθμοί στην καριέρα τους αποτελούν, η συμμετοχή τους το 2006 στο C.I.T.A - Buenos Aires και το 2007 στο V Mundial De Tango - Buenos Aires, ως το πρώτο ελληνικό ζευγάρι το οποίο διαγωνίστηκε στην κατηγορία Tango Escenario, κατακτώντας την 11η θέση στους ημιτελικούς ανάμεσα σε 250 ζευγάρια από όλο τον κόσμο.

Διδάσκουν σε Festival και σεμινάρια tango ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό.Η Σχολή


Σήμερα, η σχολή χορού Libertango διαθέτει τρεις ανεξάρτητες αίθουσες χορού (180 τ.μ., 160 τ.μ. & 120 τ.μ. αντίστοιχα) και είναι από τις μεγαλύτερες σχολές διδασκαλίας Αργεντίνικου τάνγκο στην Αθήνα. Διακρίνεται για το σύστημα διδασκαλίας της, τόσο σε ερασιτεχνικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Oι μαθητές της έχουν κατακτήσει διακρίσεις σε εθνικό, ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο ως χορευτές, εξελισσόμενοι ως πολλά υποσχόμενοι δάσκαλοι και κατ’ επέκταση επαγγελματίες του tango.

Διεύθυνση

Δημητρακοπούλου 106, Κουκάκι, πλησίον μετρό Συγγρού - Φιξ
Πατήστε εδώ
για να δείτε το χάρτη.

MAP