Exclusive Therapy Package διάρκειας 90 λεπτών που περιλαμβάνει Full Body Μασάζ, Θεραπεία Ρεφλεξολογίας καί Ayurvedic head Mασάζ κεφαλής

Exclusive Therapy Package συνολικής διάρκειας 90 λεπτών! 20€ από 70€ για ένα Full Body Μασάζ διάρκειας 45 λεπτών επιλογής ανάμεσα σε Tuina και Thai Oil, μία Θεραπεία Ρεφλεξολογίας διάρκειας 30 λεπτών και μία Θεραπεία Ayurveda Head διάρκειας 15 λεπτών! Δυνατότητα να εξυπηρετηθούν δυο άτομα ταυτόχρονα σε κοινό δωμάτιο, στο Rose Spa στα Άνω Λιόσια. Έκπτωση 71%.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 31/01/2019

 

Το Rose Spa θα εξυπηρετεί πελάτες στους Αμπελόκηπους έως 28/09/2018. Από 01/10/2018 θα μεταφερθεί στο Ζεφύρι στην οδό Τζαβέλλα 11 στον 2ο όροφο, πλησίον προαστιακού και Αττικής οδού.


Το κουπόνι είναι ΑΜΕΣΑ διαθέσιμο στο λογαριασμό σας μετά την αγορά.


Η προσφορά αφορά 1 Exclusive Therapy Package 90' για 1 άτομο και περιλαμβάνει:


- 1 Full Body Μασάζ 45’ ( Επιλογή από Tuina Μασάζ ή Thai Oil ή QiGong)
- 1 Θεραπεία Ρεφλεξολογίας 30 λεπτών
- 1 Ajurverda Head 15 λεπτών


Με την αγορά 2 κουπονιών μπορούν να εξυπηρετηθούν 2 άτομα σε κοινό δωμάτιο.


Όλα τα μασάζ πραγματοποιούνται από πτυχιούχους φυσικοθεραπευτές.

Για ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 2 ημέρες πριν στο τηλέφωνο αναφέροντας τον 9-ψήφιο κωδικό του κουπονιού σας.


Η προσφορά ισχύει Αποκλειστικά και Μόνο με την αγορά κουπονιού από τo SpecialDeal.gr. Η επιχείρηση δεν θα δέχεται κανένα πελάτη με αυτή την τιμή χωρίς να έχει κάνει αγορά του κουπονιού. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, παρακαλώ καλέστε στο 211-8006465,2103617102 (Ώρες επικοινωνίας 09:00-18:00). Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ.


Ωράριο λειτουργίας: Τρίτη έως Παρασκευή 12:00-20:00 και Σάββατο 10:00-18:00


Σε περίπτωση ακύρωσης ή αλλαγής του ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική ενημέρωση τουλάχιστον 1 ημέρα πριν.


Η προσφορά δεν συνδυάζεται με άλλες προσφορές του καταστήματος.


Μπορούν να αγορασθούν πολλαπλά κουπόνια από τον ίδιο χρήστη και να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο ή με τη μορφή δώρου σε συγγενείς ή φίλους.


Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομιστούν σε έντυπη μορφή.


Tuina massage

Το Tuina μασάζ είναι η παλαιότερη μέθοδος μασάζ στην ιστορία της Κίνας, έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως για τη φροντίδα υγείας και τη θεραπεία ασθενειών.

Ο μασέζ χρησιμοποιήσει τα χέρια, αγκώνες ή άλλα μέρη του σώματος του, με ιδιαίτερη τεχνική σε σημεία επιφάνειας του ανθρώπινου σώματος, έτσι ώστε να ρυθμίσει τις φυσιολογικές και παθολογικές καταστάσεις του σώματος, για την επίτευξη της ανάκτησης και πρόληψης των ασθενειών. Το Tuina μασάζ ανήκει στην εξωτερική θεραπεία της παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής. Το Tuina μασάζ είναι πολύ χρήσιμο για την ανακούφιση  από την κούραση των μυών και την πνευματική ένταση που προκαλείται από την εντατική εργασία, να βοηθήσει ανθρώπους κατά της αϋπνίας, την πρόληψη των κρυολογημάτων, κλπ.


Thai oil massage

Το Thai massage, είναι η πιο διαδεδομένη μορφή μασάζ βαθιάς χαλάρωσης και ξεκούρασης. Θα αναζωογωνήσει το σώμα και το πνεύμα σας και θα αισθανθείτε χαλαρωμένοι, ξεκούραστοι και γεμάτοι ενέργεια. Η θεραπεία τονώνει το σώμα και έχει ευεργετικά αποτελέσματα στους συνδέσμους και τα νεύρα, καθώς και στην κυκλοφορία του αίματος, τη λεμφική ροή, και νευρικά τμήματα


Qi gong massage

Το Τσι Γκονγκ στοχεύει στα Τσάκρας των πυλών που διέρχεται το Τσι, τη ρύθμιση σωστής λειτουργίας των εσωτερικών οργάνων, την ευεξία, την ενέργεια και την επιβράδυνση της γήρανσης.

Η πρακτική του Τσι Γκονγκ μασάζ είναι μια από τις παλαιότερες μεθόδους θεραπείας, κτισμένη σε 5.000 χρόνια μελέτης και μια ιδιαίτερα εκλεπτυσμένη, στερεή θεωρητική βάση. Χρησιμοποιείται για τη βελτίωση της υγείας, επιβραδύνει τη γήρανση, καθώς και την πρόληψη και τη θεραπεία για πολλά είδη ασθενειών, το Τσι Γκονγκ μασάζ είναι μια τεράστια θεραπευτική επιστήμη, και είναι η ρίζα πολλών άλλων δημοφιλών μορφών θεραπείας μασάζ. Στο Τσι Γκονγκ ο θεραπευτής έχει σαν στόχο να ανοίξει όλες τις πύλες από τις οποίες διέρχεται το Τσι, έτσι ώστε να περνάει ελεύθερα, να αποφορτίσει παγιδευμένο Τσι από περιοχές στις οποίες υπάρχει παγιδευμένη ένταση, προκειμένου να επέλθει χαλάρωση και ευεξία, αλλά και να διεγείρει το Τσι σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος στα οποία χρειάζεται.


Ρεφλεξολογία

Βασίζεται στην αρχή της αντανάκλασης του συνόλου του οργανισμού στα άκρα (πέλματα, παλάμες, αυτιά), στα οποία βρίσκονται χιλιάδες νευρικές απολήξεις. Με ειδικές πιέσεις και μαλάξεις σε αυτές τις περιοχές προκαλούνται αντανακλαστικά ερεθίσματα στον οργανισμό, προκειμένου να ενεργοποιηθούν οι θεραπευτικές του ιδιότητες.

 
To Ayurvedic head “μασάζ κεφαλής” είναι ένα βαθιά χαλαρωτικό μασάζ κεφαλιού, λαιμού και ώμων. Λειτουργεί στα Marma σημεία, τα οποία είναι ζωτικής σημασίας σημεία του σώματος όπου η λεπτή Prana (ζωτική ενέργεια) μετατρέπεται, ρυθμίζεται και αποθηκεύεται για χρήση από το σώμα και το μυαλό.

Μπορεί να βοηθήσει στην: 

- μείωση του άγχους σε ολόκληρο το σώμα και να βοηθήσει στον ύπνο
- την αύξηση της ροής των εγκεφαλονωτιαίων υγρων, ενισχύοντας έτσι το νευρικό σύστημα διαλύει τις τοξίνες στους τεντωμένους και καταπονημένους μυς και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στους πρώην καταπονημένους μυς
- οξυγονώνει τον εγκέφαλο
- καταπολεμά τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες των ματιών, τον πόνο στο σαγόνι και την ιγμορίτιδα
- διεγείρει την λεμφική ροή
- θρέφει τις ρίζες των μαλλιών εμποδίζει την υπερβολική απώλεια μαλλιών
- μειώνει τα συμπτώματα της αϋπνίας, κατάθλιψης, κρίσεων πανικού, σύνδρομο χρόνιας κόπωσης, δυσκοιλιότητα, διάρροια, σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, υψηλή αρτηριακή πίεση, δυσπεψία και πολλά άλλα€20.00

Έληξε !!!
Αρχική €70.00
Έκπτωση 71%
Κέρδος €50.00
12 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

Καλωσορίσατε στο Rose Spa

Ένα χώρο φιλόξενο, φιλικό, που τον νιώθετε δικό σας. Με υπηρεσίες ωφέλιμες πάντα για την υγεία σας και την αναζωογόνηση του σώματος και της ψυχής σας.

Οι θεραπευτές του Rose Spa έχουν σπουδάσει όλοι φυσικοθεραπεία και έχουν εξειδικευτεί στις υπηρεσίες που προσφέρει το Rose Spa, αγαπούν τη δουλειά τους και είναι πάντα πρόθυμοι να απαντήσουν σε όλες τις απορίες σας και να σας προτείνουν την καταλληλότερη θεραπεία για εσάς!

Εδώ τίποτα δεν είναι απρόσωπο, κάθε πελάτης είναι μοναδικός. Μπορείτε να συζητήσετε μαζί μου ή με τους θεραπευτές του κέντρου ότι σας προβληματίζει και να βρούμε μαζί τις ιδανικές για εσάς υπηρεσίες.

Rose Spa

Τζαβέλα 11,
Ζεφύρι - Άνω Λιόσια (μόλις 2 λεπτά από την έξοδο 6 της Αττικής οδού)
Πατήστε εδώ
για να δείτε το χάρτη.

MAP