Συχνές Ερωτήσεις
Δίνουμε Απαντήσεις σε Ερωτήσεις που μπορεί να έχετε

faq_top.png

 

Τι είναι το SpecialDeal.gr;

Το SpecialDeal.gr είναι μια νέα ελκυστική πρόταση στην αγορά με τις πιο απίθανες προσφορές.Καθημερινά οι συνεργάτες μας έρχονται σε επαφή με επιλεγμένες επιχειρήσεις όπως εστιατόρια, spa, ξενοδοχεία, κομμωτήρια...και εξασφαλίζουν εκπτώσεις σε προιόντα και υπηρεσίες που φτάνουν μέχρι 90%.

Πως γίνεται οι εκπτώσεις να φτάνουν το 90%;

Αυτό γίνεται γιατί οι επιχειρήσεις βασίζονται στην εγγύηση του SpecialDeal.gr ότι ένας μεγάλος αριθμός νέων πελατών, θα μάθει για τις υπηρεσίες τους.Όσο μεγαλύτερη ανταπόκριση υπάρχει από εσάς, τόσο καλύτερες προσφορές θα μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε στο μέλλον.Αυτό ονομάζεται "συλλογική αγοραστική δύναμη!"

Το Special Deal που θα αγοράσω πρέπει να χρησιμοποιηθεί την ίδια μέρα;

Όχι. Όλες οι πρoσφoρές έχoυν ημερoμηνία λήξης, αλλά πoτέ δεν χρειάζεται να τις χρησιμoπoιήσεις την ίδια μέρα της αγoράς. Αναζητήστε αυτή την πληροφορία στα στοιχεία της συγκεκριμένης προσφοράς.

Πως μπορώ να πληρώσω για το κουπόνι μου;

Μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό του Special Deal και με τηλεφωνική αγορά.Για περισσότερες πληροφορίες δείτε την σελίδα Τρόποι πληρωμής.

Αγόρασα μια προσφορά. Τι θα γίνει μετά;

Αυτομάτως θα εμφανιστεί το κουπόνι εξαργύρωσης στο πεδίο "Λογαριασμός".

Πως θα χρησιμοποιήσω το κουπόνι που αγόρασα;

Εκτυπώσετε το κουπόνι σας από το πεδίο "Λογαριασμός" (θα πρέπει πρώτα να έχετε συνδεθεί εισάγοντας το email και το password), στο κουπόνι θα βρείτε ένα χάρτη καθώς και στοιχεία επικοινωνίας με την επιχείρηση. Πολύ Σημαντικό είναι να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση που κάνει την προσφορά προτού πάτε για καλύτερη εξυπηρέτηση και για να αποφύγετε τυχόν καθυστερήσεις.

Τι πρέπει να έχω μαζί μου για να εξαργυρώσω το Special Deal;

Εκτός από το κουπόνι που θα πρέπει να το έχετε μαζί σας την ημέρα που θα το εξαργυρώσετε, πολύ σημαντικό είναι να έχετε μαζί σας και την Ταυτότητα ή το Διαβατήριό σας, ώστε να γίνει η απαραίτητη ταυτοποίηση. Επίσης πολύ σημαντικό είναι να ενημερώσετε το κατάστημα προτού πάτε για να αποφύγετε τυχόν καθυστερήσεις.

Μπορώ να αγοράσω ένα Special Deal για δώρο;

Βεβαίως και μπορείτε. Αν αγοράσετε ένα Special Deal για δώρο είναι απαραίτητο κατά την διαδικασία αγοράς στο πεδίο παραλήπτης να δηλώσετε το όνομα του φίλου σας στον οποίο θα κάνετε το δώρο.

Πόσα κουπόνια μπορώ να αγοράσω;

Κάθε Special Deal είναι διαφορετικό και ορίζει ποιός είναι ο μέγιστος αριθμός κουπονιών που μπορούν να αγοραστούν. Αναζητήστε αυτή την πληροφορία στα στοιχεία της συγκεκριμένης προσφοράς.

Αν δεν χρησιμοποιήσω όλη την αξία του κουπονιού σε μία επίσκεψη, μπορώ να χρησιμοποιήσω το υπόλοιπο την επόμενη φορά;

Όχι, εκτός αν η προσφορά αναφέρει κάτι διαφορετικό.

 

Μπορώ να συνδυάσω το Special Deal ημέρας και με άλλες προσφορές που κάνει η επιχείρηση;

Όχι, εκτός αν η επιχείρηση έχει προβλέψει κάτι τέτοιο.

Θα χρεωθώ αν γίνω μέλος στο SpecialDeal.gr;

Όχι, η πρόσβαση στο SpecialDeal.gr είναι 100% δωρεάν.

Είναι ασφαλείς οι συναλλαγές στο SpecialDeal.gr;

Ο αριθμός της πιστωτικής σας κάρτας μεταδίδεται μέσω SSL κατευθείαν στις τράπεζες και κανένα ευαίσθητο στοιχείο της κάρτας σας δεν αποθηκεύεται στους servers μας.

Μπορώ να επιστρέψω ενα κουπόνι;

Από την ημερομηνία αγοράς του κουπονιού, και μέσα σε 14 ημέρες μπορείτε να το επιστρέψετε και να πάρετε τα χρήματά σας πίσω , με την προϋπόθεση ότι δεν το έχετε εξαργυρώσει. Για να το ακυρώσετε στείλτε μας e-mail στο info@specialdeal.gr ή επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 211-8006465.

Τι θα κάνετε με το e-mail μου;

Το e-mail σας χρησιμοποιείτε αποκλειστικά και μόνο για να λαμβάνετε ενημερωτικά με την προσφορά της ημέρας από το SpecialDeal.gr. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε την ενότητα Πολιτική Απορρήτου.

 

 

faq_bottom.png