gia-ena-anazoogonimeno-apalo-kai-katharo-prosopo-30-apo-60-gia-mia-therapeia-gia-vathi-iatriko-katharismo-prosopoi-me-diamantia-me-efarmogi-apo-dermatologo-iatro-gia-ginaikes-kai-antres-sto-derma-medical-stin-kallithea-ekptosi-50
Θεραπεία για βαθύ ιατρικό καθαρισμό προσωπού με διαμάντια, για γύναικες και άντρες, στο Derma Medical στην Καλλιθέα!

Για ένα αναζωογονημένο, απαλό και καθαρό πρόσωπο! 30€ από 60€ για μία Θεραπεία για βαθύ ιατρικό καθαρισμό προσωπού με διαμάντια, με εφαρμογή από δερματολόγο ιατρό, για γύναικες και άντρες, στο Derma Medical στην Καλλιθέα! Έκπτωση 50%.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 31/12/2018

 

Κάθε κουπόνι ισχύει για ένα άτομο και η προσφορά περιλαμβάνει:

Για ένα αναζωογονημένο, απαλό και καθαρό πρόσωπο! 30€ από 60€ για μία Θεραπεία για βαθύ ιατρικό καθαρισμό προσωπού με διαμάντια, με εφαρμογή από δερματολόγο ιατρό, για γύναικες και άντρες, στο Derma Medical στην Καλλιθέα! Έκπτωση 50%.

 

Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού 2 μέρες νωρίτερα στα τηλέφωνα που θα βρείτε στο κουπόνι αγοράς. Για δική σας ασφάλεια για το κλείσιμο του ραντεβού να δίνετετον κωδικό του κουπονιού ΚΑΙ όχι τον κωδικό εξαργύρωσης - εξυπηρέτησης.

 
Για αλλαγή-ακύρωση τουλάχιστον 1 μέρα πριν.


Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την επιχείρηση θα πρέπει να επικοινωνείτε με το specialdeal στα τηλέφωνα 2103617102,103 εντός 15 ημερών από την ημερομηνία αγοράς.

 

Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού.

 
Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Special Deal η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση! Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με 8 τρόπους πληρωμής. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ.

 
Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κάρτα (πιστωτική,χρεωστική), με paypal, με viva payments το κουπόνι σας ενεργοποιείται άμεσα και θα σας αποσταλεί στο προσωπικό σας email ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε.
Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κατάθεση (ebanking), την ίδια ημέρα έως τις 13:30 μμ σας το κουπόνι σας θα σας αποσταλεί στο προσωπικό σας email ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. (η αιτιολογία του καταθέτη να ταυτίζεται με το όνομα με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή στο specialdeal.gr).


Ωράριο: Δεύτερα - Σάββατο 12:00 - 20:00


Μπορούν να αγορασθούν πολλαπλά κουπόνια για προσωπική χρήση ή για δώρο σε συγγενείς ή φίλους.

 
Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή.


Λίγα Λόγια


Ένα υγιές πρόσωπο με βελούδινη επιδερμίδα είναι κάτι που το επιθυμούμε όλοι, γυναίκες και άνδρες. Υπάρχουν πολλά μέσα τα οποία μας βοηθάνε να αποκτήσουμε ή να διατηρήσουμε υγιή την επιδερμίδα μας. Ένα πολύ σημαντικό μέσον για την επίτευξη αυτού του σκοπού είναι ο καλός καθαρισμός του προσώπου. Όταν οι πόροι του δέρματος φράζουν, το σμήγμα παραμένει εγκλωβισμένο και οποιαδήποτε κρέμα και αν εφαρμόσουμε (αντιγηραντική, ενυδατική κτλ), είναι πολύ δύσκολο να απορροφηθεί στο επιθυμητό βάθος και έτσι μειώνεται η δράση της.

Ο καθαρισμός προσώπου απομακρύνει τα μαύρα στίγματα, βοηθάει στη λείανση των ρυτίδων ενώ παράλληλα προκαλεί διέγερση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης από το δέρμα.

Μια εύκολη, απλή και γρήγορη θεραπεία καθαρισμού είναι η δερμοαπόξεση με διαμάντια. Η μέθοδος γίνεται με μια συσκευή η οποία φέρει κεφαλές με ειδικούς μικροκρυστάλλους για τον καθαρισμό. Είναι ιδανική για ένα αναζωογονημένο, απαλό και καθαρό πρόσωπο. Προσφέρει ένα βαθύ ιατρικό καθαρισμό τόσο του προσώπου όσου και του υπολοίπου σώματος.

Είναι μια από τις θεραπείες η οποία βρίσκεται ψηλά στην προτίμηση τόσο των γυναικών όσο και των ανδρών γιατί έχει άμεσα αποτελέσματα, είναι απλή, ανώδυνη, γρήγορη και με ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας.


Καθαρισμός προσώπου :Τι είναι η μικροαπόξεση με διαμάντια;


Η μικροδερμοαπόξεση είναι μία μέθοδος καθαρισμού του προσώπου. Απολεπίζει το ανώτερο στρώμα του δέρματος χρησιμοποιώντας κεφαλές διαμαντιών και ρυθμιζόμενο κενό (vacuum). Επιτυγχάνει με ελεγχόμενο και στείρο τρόπο την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, την αφαίρεση σμήγματος, φαγεσώρων, ακόμα και στα πιο ευαίσθητα σημεία χωρίς κανέναν ερεθισμό και ενόχληση. Χαρακτηρίζεται από ασφάλεια, ταχύτητα, έλλειψη πόνου και ταλαιπωρίας. Δεν είναι μια επεμβατική εφαρμογή με τις γνωστές αρνητικές της πλευρές. Για τον καθαρισμό χρησιμοποιούνται διαδοχικά διαφορετικές κεφαλές με μεγάλη πυκνότητα διαμαντιού κοπής Laser.Με τον τρόπο αυτό απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα, τα οποία σταδιακά αντικαθίστανται με νέα και υγιή κύτταρα. Το χαρακτηριστικό της θεραπείας είναι ότι επιτυγχάνει βαθύ καθαρισμό και προκαλεί διέγερση παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης από το δέρμα. Σαν αποτέλεσμα έχουμε μια επιδερμίδα ανανεωμένη, υγιή, λεία και λαμπερή.

 

Η δερμοαπόξεση πετυχαίνει:

Απολέπιση και απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας

Λείανση και βελτίωση της υφής του δέρματος

Λάμψη και μείωση των πανάδων

Βαθύ καθαρισμό με αφαίρεση των μαύρων στιγμάτων και ανοιχτών πόρων

Λείανση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών

Μείωση των ουλών της ακμής

Ανάπλαση και σύσφιξη με δημιουργία καινούργιου κολλαγόνου

Καλύτερη ροή της λέμφου και μείωση των οιδημάτων (πρηξίματα)


Πώς λειτουργεί ο καθαρισμός προσώπου με διαμάντια;

Με τις κεφαλές από διαμάντι κοπής Laser προκαλείται ήπια αφαίρεση κατά στρώματα της κερατίνης στοιβάδας της επιδερμίδας. Με τον τρόπο αυτό προκαλείται ανανέωση και λάμψη στο δέρμα ενώ παράλληλα διεγείρεται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης από τη λειτουργία της ελεγχόμενης αναρρόφησης που έχει η συσκευή. Ακριβώς αυτός ο συνδυασμός απόξεσης με διαμάντι και αναρρόφησης των νεκρωμένων κυττάρων της επιδερμίδας, εξασφαλίζει την ομοιόμορφη θεραπεία σε όλο το πεδίο εφαρμογής, ανεξάρτητα του τύπου του δέρματος του κάθε ατόμου.

 

Είναι επώδυνη η δερμοαπόξεση με διαμάντια;

Η δερμοαπόξεση χαρακτηρίζεται από το ότι είναι μια εντελώς ανώδυνη θεραπεία. Η διάρκειά της είναι περίπου 30 λεπτά. Μετά το τέλος της εφαρμογής τοποθετείται μια ειδική μάσκα αποθεραπείας ανάλογα με τη περίπτωση. Τα αποτελέσματα της μεθόδου είναι άμεσα αντιληπτά από τη πρώτη κιόλας θεραπεία. Το δέρμα εμφανίζεται λείο, καθαρό και πολύ λαμπερό. Υπάρχει ένας ήπιος ερεθισμός του δέρματος, αμέσως μετά τη δερμοαπόξεση με διαμάντια ο οποίος υποχωρεί σε λίγες ώρες.

 

Καθαρισμός προσώπου :Η δερμοαπόξεση με διαμάντια μπορεί να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες;

Και βέβαια, η δερμοαπόξεση με διαμάντια μπορεί να συνδυαστεί με επιτυχία και με άλλες θεραπείες όπως η μεσοθεραπεία, το υαλουρονικό οξύ (fillers), τα νήματα προσώπου και λαιμού, το χημικό peeling και το fractional laser CO2, Ανάλογα με την περίπτωση προτείνονται οι κατάλληλοι εξατομικευμένοι συνδυασμοί για την επίτευξη του βέλτιστου αισθητικού αποτελέσματος.


€30.00

Έληξε !!!
Αρχική €60.00
Έκπτωση 50%
Κέρδος €30.00
15 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

Η δερματολόγος αφροδισιολόγος Όρνα Μάνγκουτ MD είναι πτυχιούχος Ιατρικής από το 2000. Ολοκλήρωσε με επιτυχία την ιατρική της ειδικότητα στο Νοσοκομείο Αφροδισίων και Δερματικών Νόσων “Ανδρέας Συγγρός».

Από το 2017 διατηρεί ιδιωτικό Ιατρείο (Derma Medical) σε εύκολα προσβάσιμο, κεντρικό σημείο στην Καλλιθέα. Το ιατρείο προσφέρει υπηρεσίες αισθητικής και κλινικής δερματολογίας, εφαρμογές LASER, και δερματοχειρουργικής. Το σύστημα Laser που χρησιμοποιείται είναι το Soprano Ice, Laser αποτρίχωσης τελευταίας τεχνολογίας (πρώτη τεχνολογία solid state alex), το οποίο βραβεύθηκε σαν το καλύτερο σύστημα αποτρίχωσης για το 2015.

Derma Medical

Ιφιγενείας 73, Καλλιθέα
Πατήστε εδώ
για να δείτε το χάρτη.

MAP