gnoriste-to-soma-sas-kai-kataktiste-ton-elegxo-tis-kinisis-me-eleitheria-sti-ekfrasi-mesa-apo-ena-diaforetiko-eidos-xoroi-to-tribal-fusion-belly-dance.-prosfora-me-mono-15-gia-1-mina-mathimaton-tribal-fusion-belly-dance-stin-sxoli-artshub-stin-dafni.-arxi
15€ για 1 μήνα μαθημάτων Tribal Fusion Belly Dance, στην σχολή ‘ARTSHUB’ στην Δάφνη!

Γνωρίστε το σώμα σας και κατακτήστε τον έλεγχο της κίνησης με ελευθερία στη έκφραση μέσα από ένα διαφορετικό είδος χορού, το Tribal Fusion Belly Dance. Προσφορά με μόνο 15€ για 1 μήνα μαθημάτων Tribal Fusion Belly Dance στην σχολή ARTSHUB στην Δάφνη. Αρχικής αξίας 35€. Έκπτωση 58%!

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 31/05/2018


Οι 8 ώρες Tribal Fusion Belly Dance διάρκειας ενός μήνα, αποτελούνται από 8 μαθήματα 1 ώρας.

Το κάθε κουπόνι είναι ατομικό και απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες.


Πρόγραμμα:


Tribal Fusion Belly Dance 1: Τρίτη 19:00 - 20:00 & Πέμπτη 19:30 - 20:30

Tribal Fusion Belly Dance 2: Τρίτη 20:00 - 21:00 & Πέμπτη 19:30 - 20:30

Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για άλλους αλλά να εξαργυρώσει έως 1 κουπόνι στο ίδιο όνομα.

Η προσφορά ισχύει έως 30/09/2017 και μόνο αν εξαργυρωθεί το κουπόνι εντός 1 μήνα από την αγορά του και με την προσκόμιση του κουπονιού (ή των στοιχείων του).

Η προσφορά απευθύνεται αποκλειστικά σε νέες συμμετοχές και δεν  ισχύει για τους ήδη εγγεγραμμένους μαθητές   της σχολής.

 Η εγγραφή στη σχολή είναι δωρεάν.

Η διεύθυνση της σχολής έχει δικαίωμα αλλαγής στο ωράριο των τμημάτων.

Ή σχολή βρίσκεται στον πεζόδρομο Μεγ. Αλεξάνδρου 3 , Πλ. Καλογήρων στο μετρό Δάφνη.

 Εύκολη πρόσβαση με μετρό, λεωφορεία και αυτοκίνητο. 


Τα τηλέφωνα της επιχείρησης καθώς και λοιπά στοιχεία αναγράφονται στο κουπόνι αγοράς σας.


 Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την επιχείρηση παρακαλείσθε να επικοινωνείτε με το specialdeal στα τηλέφωνα 2103617102,103 εντός 15 ημερών από την ημερομηνία αγοράς.


 Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού.

 

 Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Special Deal η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση! Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με 8 τρόπους πληρωμής. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ.


 Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κάρτα (πιστωτική,χρεωστική), με paypal, με viva payments το κουπόνι σας ενεργοποιείται άμεσα και θα σας αποσταλεί στο προσωπικό σας email ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κατάθεση (ebanking), την ίδια ημέρα έως τις 13:30 μμ σας το κουπόνι σας θα σας αποσταλεί στο προσωπικό σας email ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. (η αιτιολογία του καταθέτη να ταυτίζεται με το όνομα με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή στο specialdeal.gr).


Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή.

€15.00

Έληξε !!!
Αρχική €35.00
Έκπτωση 58%
Κέρδος €20.00
14 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

ARTSHUB
 
Σύγχρονος Χώρος Χορού & Έκφρασης
H σχολή ARTSHUB, από το 2015 ξεκινάει τη λειτουργία της σε ολοκαίνουριο ατμοσφαιρικό χώρο σύγχρονης αισθητικής.

Όραμά μας είναι το ARTSHUB να αποτελέσει ένα χώρο όπου κάθε άνθρωπος θα μπορεί να εξερευνήσει το σώμα του και την κίνησή του, να αυξήσει τις δυνατότητες έκφρασης του ατομικά και ομαδικά και να ζήσει εμπειρίες χαράς και ελευθερίας. Ευχάριστα… σαν ένα διαδραστικό παιχνίδι, οργανωμένα… μέσα σε μια ζωντανή κοινότητα.

Tribal Fusion Belly DanceΤο Tribal Fusion Belly Dance είναι ένα νέο είδος χορού που συνδυάζει το βασικό βηματολόγιο του παραδοσιακού ανατολίτικου χορού της κοιλιάς (Oriental) με την πρόσμιξη βασικών χαρακτηριστικών κινήσεων από άλλους χορούς όπως το φλαμένκο, πόππινγκ, κλασικό ινδικό χορό, σύγχρονο κ.α. Eίναι μετεξέλιξη του American Tribal Style χορού με φολκλορικές επιρροές.

Με τον όρο Oriental, δηλαδή “ανατολίτικος χορός”, αναφερόμαστε στους παραδοσιακούς χορούς της Αιγύπτου και γειτονικών χωρών, όπως αυτοί εξελίχθηκαν στο πέρασμα των χρόνων. Μερικά από τα πιο γνωστά είδη είναι το drum solo, baladi, maksum, saidi, κ.α.

Ο χορός αποτελεί μέσο έκφρασης και ανάδειξης τόσο του σώματος όσο και της πνευματικής υπόστασης του ατόμου. Η δύναμη της έκφρασης μέσα από το σώμα είναι το θαύμα του χορού που όλοι θα θέλαμε να κατακτήσουμε. Για να αποκτήσει κάποιος τον έλεγχο της κίνησης πρέπει να είναι πειθαρχημένος και ταυτόχρονα ελεύθερος.

Γνωρίστε το σώμα σας και κατακτήστε τον έλεγχο της κίνησης μέσα από ένα διαφορετικό είδος χορού, το Tribal Fusion Belly dance. Πρόκειται για έναν δυναμικό χορό, με αυτοέλεγχο στις κινήσεις αλλά ελευθερία στη έκφραση.Διδάσκετε ο έλεγχος των κινήσεων μέσα από τεχνικές, χορογραφίες και παιχνίδια αυτοσχεδιασμού ως καταλληλότερο μέσο χοροδιδακτικής.

Στα μαθήματα και ανάλογα με το επίπεδο που βρίσκεται κάποιος μπορεί να επιτευχθεί κατάκτηση του ελέγχου κίνησης, απομόνωση και ροή, ρυθμός, ενδυνάμωση και αντοχή στο σώμα,ελευθερία στο πνεύμα, ανάπτυξη χορογραφιών και χρήση ειδικών αξεσουάρ(extra tools).

Διδάσκονται θέσεις, στάσεις και τεχνικές που πρέπει να κατέχει ένας χορευτής. Ο διδασκόμενος εφοδιάζεται με τεχνικές γνώσεις, χορογραφίες και μουσική μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα.

 

Διεύθυνση

Μεγ. Αλεξάνδρου 3,
Δάφνη
Πατήστε εδώ
για να δείτε το χάρτη.

MAP