Βόλτα στο δάσος με πόνυ ή άλογο και αρχικό μάθημα για την ιππασία, διάρκειας 60 λεπτών από καταρτισμένο εκπαιδευτή!

Γνωρίστε τον μαγικό κόσμο των αλόγων με μια μοναδική εμπειρία στη φύση, που σας προσφέρει ο Όμιλος Ιππικής Αντοχής Ο.Ι.Α ENDURANCE CLUB. 10€ από 20€ για μια βόλτα με Πόνυ στο δάσος και αρχικό μάθημα για την ιππασία για παιδιά από 3 έως 7 ετών, διάρκειας 60 λεπτών ή 10€ για μια βόλτα με άλογο στο δάσος και αρχικό μάθημα για την ιππασία για ενήλικες, διάρκειας 60 λεπτών, από καταρτισμένο εκπαιδευτή! Έκπτωση 50%.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 30/04/2019

 

Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο και περιλαμβάνει:


ΚΟΥΠΟΝΙ 10€

για μια βόλτα με Πόνυ στο δάσος και αρχικό μάθημα για την ιππασία για παιδιά από 3 έως 7 ετών, διάρκειας 60 λεπτών.


ΚΟΥΠΟΝΙ 10€

για μια βόλτα με άλογο στο δάσος και αρχικό μάθημα για την ιππασία για ενήλικες, διάρκειας 60 λεπτών.

 

Το μάθημα γίνετε από καταρτισμένο εκπαιδευτή του Ομίλου Ιππικής Αντοχής.


Το μάθημα ιπποκομίας περιλαμβάνει φροντίδα  και βασικές γνώσεις για το άλογο ή το πόνυ.


Οι κάτοχοι του κουπονιού μπορούν να συνοδεύονται στο χώρο από άτομα που δεν θέλουν να ιππεύσουν χωρίς να απαιτείται η αγορά κουπονιού.


Ο χώρος διαθέτει καφέ - snack bar με θέα στο ιπποδρόμιο.


Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού 2 ημέρες νωρίτερα στα τηλέφωνα που θα βρείτε στο κουπόνι αγοράς δίνοντας τον κωδικό του κουπονιού (όχι τον κωδικό εξαργύρωσης).


Για αλλαγή-ακύρωση τουλάχιστον 1 μέρα πριν


Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού. Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Special Deal η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση! Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με 8 τρόπους πληρωμής. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ. Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο 210 3617102,103 ώρες 09:00 - 17:00.


Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κάρτα, paypal, viva payments το κουπόνι σας ενεργοποιείται άμεσα και θα σας αποσταλεί στο email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κατάθεση, την ίδια ημέρα έως τις 13:30 μμ σας το κουπόνι σας θα σας αποσταλεί στο email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. (η αιτιολογία του καταθέτη να ταυτίζεται με το όνομα με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή στο specialdeal.gr).

 
Μπορούν να αγοραστούν πολλαπλά κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο ή με τη μορφή δώρου, από συγγενείς και φίλους.


Είναι απαραίτητη η εκτύπωση και προσκόμιση του κουπονιού για την παροχή των υπηρεσιών της προσφοράς.


Tips

Μην χάσετε τη μοναδική ευκαιρία να μάθετε όλες τις τεχνικές γύρω από το πώς να πλησιάζετε τα άλογα, πώς να ιππεύετε, να αφιππεύετε, να τα σελώνετε, να περπατάτε δίπλα τους, να τα ταΐζετε και να τα γυμνάζετε καθημερινά!


Γνωρίστε τα μυστικά τη γλώσσας του σώματος τους, μάθετε πώς σας βλέπουν και αποκτήστε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον θαυμαστό κόσμο του αλόγου και της ιππασίας!

€10.00

Αρχική €20.00
Έκπτωση 50%
Κέρδος €10.00

Επιλογές

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΟΥΠΟΝΙ *
(€10.00) για μια βόλτα με Πόνυ στο δάσος και αρχικό μάθημα για την ιππασία για παιδιά από 3 έως 7 ετών, διάρκειας 60 λεπτών.
(€10.00) για μια βόλτα με άλογο στο δάσος και αρχικό μάθημα για την ιππασία για ενήλικες, διάρκειας 60 λεπτών.
 

η προσφορά λήγει σε

22 αγορές προσφορά ενεργή
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

Όμιλος Ιππικής Αντοχής (Ο.Ι.Α) - Endurance Club

 

Ο Όμιλος Ιππικής Αντοχής (Ο.Ι.Α) ENDURANCE CLUB ιδρύθηκε το 2005 από την Τέρρυ Μακρίδη, έναν άνθρωπο που ξεκίνησε την ιππασία σε ηλικία 3 ετών χάρη στον πατέρα της Πάνο Μακρίδη, ιδιοκτήτη του ομίλου Κεφαλαρίου Αττικής (MUSTANG). Μετά από πολυετή απουσία της στο εξωτερικό, αμέτρητες διακρίσεις και αξιοσημείωτη εμπειρία στην προπόνηση αλόγων, η αγάπη της για την Ελλάδα την οδήγησε στην προσπάθεια να εισάγει το άθλημα της ιππικής αντοχής στον τόπο μας που μέχρι τότε ήταν άγνωστο. Στη συνέχεια δημιούργησε τον Ο.Ι.Α επιλέγοντας να παραμείνει εδώ και να προσφέρει ότι μπορεί μεταδίδοντας την εμπειρία και τις γνώσεις στους μαθητές της αλλά και δίνοντας την ευκαιρία σε οποιονδήποτε να γνωρίσει από κοντά τον εκπληκτικό κόσμο των αλόγων.


Ο όμιλος μας προσφέρει υπηρεσίες Σχολής Κλασσικής Ιππασίας για μικρούς και μεγάλους, ομαδικά μαθήματα Endurance όπως και υπέροχες βόλτες στη φύση. Στις εγκαταστάσεις μας υπάρχει η δυνατότητα σταυλισμού ιδιόκτητων αλόγων με όλες τις παροχές για όσους ενδιαφέρονται για αθλητική ιππασία αλλά και για απλούς λάτρεις του σπορ!!


Όμως οι υπηρεσίες μας δεν σταματάνε εκεί! Έχουμε δημιουργήσει ένα πολυχώρο με πάρα πολλές δραστηριότητες διαθέσιμες. Μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής με αυτοκινούμενα buggy, ποδηλασία με διαδρομές στη φύση, πεζοπορία, ομαδικά παιχνίδια για παιδιά μέσα στο ιπποδρόμιο κ το «χαμένο θησαυρό» στο δάσος, διοργάνωση παιδικών πάρτι με όλες τις παροχές διαθέσιμες, ενοικίαση αλόγων για συμμετοχή τους σε κινηματογράφο, τηλεόραση και διαφημίσεις, όπως και υπηρεσίες πρωτότυπων ιδεών όπως μια νύφη που θα' θελε να φτάσει στην εκκλησία με άλογο!!


Επίσης οι εγκαταστάσεις μας διαθέτουν καφετέρια με θέα το ιπποδρόμιο όπου κάποιος μπορεί να απολαύσει τις υπηρεσίες της βλέποντας τους αθλητές μας να προπονούνται.


Μπορούμε λοιπόν  να υποσχεθούμε στον επισκέπτη μια μικρή απόδραση από την πόλη και την απαιτητική καθημερινότητα που μπορεί να τον οδηγήσει σε μια μοναδική εμπειρία.

Διεύθυνση Καταστήματος

43o χλ. Αθηνών Λαμίας, Αυλώνας, 19011
Πατήστε εδώ
για να δείτε το χάρτη.

MAP