Golden Therapy Package Συνολικής Διάρκειας 120' για 1 ή για 2 άτομα με δυνατότητα εξυπηρέτησης ταυτόχρονα σε κοινό δωμάτιο!

Golden Therapy Package Συνολικής Διάρκειας 120 λεπτών, για 1 ή για 2 άτομα! 35€ από 90€ για 1 άτομο ή 64€ από 180€ για 2 άτομα με δυνατότητα εξυπηρέτησης ταυτόχρονα σε κοινό δωμάτιο. Περιλαμβάνει ένα Full Body Μασάζ διάρκειας 60 λεπτών (επιλογής ανάμεσα σε Tuina, Thai Oil και Hot Stone Μασάζ), ένα Ayurvedic Μασάζ κεφαλής διάρκειας 20 λεπτών και Θεραπεία Ρεφλεξολογίας διάρκειας 40 λεπτών, στο Rose Spa στα Άνω Λιόσια. Έκπτωση 62%.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 31/01/2019

 

Το Rose Spa θα εξυπηρετεί πελάτες στους Αμπελόκηπους έως 28/09/2018. Από 01/10/2018 θα μεταφερθεί στο Ζεφύρι στην οδό Τζαβέλλα 11 στον 2ο όροφο, πλησίον προαστιακού και Αττικής οδού.


Το κουπόνι είναι ΑΜΕΣΑ διαθέσιμο στο λογαριασμό σας μετά την αγορά.


Κουπόνι 35€: 

Golden Therapy Package Διάρκειας 120' για ένα άτομο


Κουπόνι 64€: 

Golden Therapy Package Διάρκειας 120' για δυο άτομα (δυνατότητα εξυπηρέτησης ταυτόχρονα σε κοινό δωμάτιο)


Το Golden Therapy Package Διάρκειας 120' περιλαμβάνει:


Ένα Full Body Μασάζ διάρκειας 60 λεπτών επιλογής ανάμεσα σε Tuina, Thai Oil και Hot Stone Μασάζ


Ένα Ayurvedic Μασάζ κεφαλής διάρκειας 20 λεπτών


Μια Θεραπεία Ρεφλεξολογίας διάρκειας 40 λεπτών


Ωράριο λειτουργίας: Τρίτη έως Παρασκευή 12:00-20:00 και Σάββατο 10:00-18:00


Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού 2 ημέρες νωρίτερα στα τηλέφωνα 2103643801 δίνοντας τον κωδικό του κουπονιού (όχι τον κωδικό εξαργύρωσης).


Για αλλαγή-ακύρωση τουλάχιστον 1 μέρα πριν.


Η επιχείρηση Δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού. Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Special Deal η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση! Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με 8 τρόπους πληρωμής. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ. Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο 210 3617102,103 ώρες 09:00 - 17:00.


Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κάρτα, paypal, viva payments το κουπόνι σας ενεργοποιείται άμεσα και θα σας αποσταλεί στο email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κατάθεση, την ίδια ημέρα έως τις 13:30 μμ σας το κουπόνι σας θα σας αποσταλεί στο email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. (η αιτιολογία του καταθέτη να ταυτίζεται με το όνομα με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή στο specialdeal.gr).


Η προσφορά δεν συνδυάζεται με άλλες προσφορές του καταστήματος.


Μπορούν να αγορασθούν πολλαπλά κουπόνια από τον ίδιο χρήστη και να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο ή με τη μορφή δώρου σε συγγενείς ή φίλους.


Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομιστούν σε έντυπη μορφή.


Tuina Massage

Το Tuina μασάζ είναι η παλαιότερη μέθοδος μασάζ στην ιστορία της Κίνας, έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως για τη φροντίδα υγείας και τη θεραπεία ασθενειών. Ο μασέζ χρησιμοποιήσει τα χέρια, αγκώνες ή άλλα μέρη του σώματος του, με ιδιαίτερη τεχνική σε σημεία επιφάνειας του ανθρώπινου σώματος, έτσι ώστε να ρυθμίσει τις φυσιολογικές και παθολογικές καταστάσεις του σώματος, για την επίτευξη της ανάκτησης και πρόληψης των ασθενειών. Το Tuina μασάζ ανήκει στην εξωτερική θεραπεία της παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής. Το Tuina μασάζ είναι πολύ χρήσιμο για την ανακούφιση από την κούραση των μυών και την πνευματική ένταση που προκαλείται από την εντατική εργασία, να βοηθήσει ανθρώπους κατά της αϋπνίας, την πρόληψη των κρυολογημάτων, κλπ.


Thai massage
Το Thai massage, είναι η πιο διαδεδομένη μορφή μασάζ βαθιάς χαλάρωσης και ξεκούρασης. Θα αναζωογωνήσει το σώμα και το πνεύμα σας και θα αισθανθείτε χαλαρωμένοι, ξεκούραστοι και γεμάτοι ενέργεια. Η θεραπεία τονώνει το σώμα και έχει ευεργετικά αποτελέσματα στους συνδέσμους και τα νεύρα, καθώς και στην κυκλοφορία του αίματος, τη λεμφική ροή, και νευρικά τμήματα

 

Μασάζ Πελμάτων (Foot Massage) / Κινέζικη Ρεφλεξολογία (Reflexology Tuina)
Το Foot Spa και μασάζ ποδιών έχει μια μακρά ιστορία στην Κίνα, με βάση ένα συνδυασμό των δύο ποδιών με βότανα και θεραπεία μασάζ. "Τα πόδια είναι θεμέλιο του ανθρώπινου σώματος, υγιή πόδια, υγιέστερο σώμα". Υπάρχει στενή σχέση ανάμεσα στα πόδια και το σώμα μας. Τα πόδια στους ανθρώπους, είναι όπως η ρίζα του δέντρου, αν η ρίζα ξεραθεί, τότε το δέντρο πεθαίνει. Πρόβλημα στα πόδια έχουν οι άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας. Η επίδραση στην ανθρώπινη υγεία μέσω της υγιεινής των ποδιών είχε αναγνωριστεί και ερευνηθεί από τους αρχαίους εδώ και πολύ καιρό. Υπάρχουν πολλά αιμοφόρα αγγεία στα πόδια μας, έτσι ώστε οι ειδικοί γιατροί να τα αποκαλούν «η δεύτερη καρδιά". Στα πόδια μας υπάρχουν πολλές νευρικές απόληξεις που συνδέονται με τον εγκέφαλο, και, σημαντικό σημείο εδώ, οδηγούν σε ολόκληρο το σώμα. Ειδικά ένα σημείο (βελονισμού), το οποίο ονομάζεται "Yong Quan" στο κέντρο του πέλματος των ποδιών, κάνοντας μασάζ σε αυτό το σημείο, θα έχει καλό αποτέλεσμα για θεραπεία του Γιν και την αναζωογόνηση των νεφρών, κρατώντας ισορροπημένα τα εσωτερικά όργανα. Ως εκ τούτου το μασάζ των ποδιών ενεργοποιεί το Τσι μας και διατηρεί το σώμα μας ισχυρότερο, συμβάλλει στην πρόληψη του πρόωρου γήρατος και είναι καλό για την υγιεινή και τη μακροζωία.


Το συχνό μασάζ των ποδιών, καταπολεμά το μούδιασμα στα πόδια, την αδυναμία δράσης, τα κρύα πόδια, κλπ. και βελτιώνει την ανοσοποιητική λειτουργία του οργανισμού μας. Το μασάζ των ποδιών μπορεί να ενεργοποιήσει το ανοσοποιητικό και να καταπολέμησει την αϋπνία. Προλαμβάνει την υψηλή αρτηριακή πίεση, τη ρευματική αρθρίτιδα καθώς και τον διαβήτη. Επίσης, μπορεί να αποτρέψει την πρόσληψη και τη διάδοση κρυολογήματος, να καταπολεμήσει τη θερμοπληξία, να ανακουφίσει από την κούραση και να κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται καλύτερα. Ακόμα συμβάλλει στο να φαίνεστε πιο όμορφοι και να χάσετε βάρος.


Ayurvedic Head Massage
Αγιουρβέδα είναι το παραδοσιακό σύστημα υγείας της Ινδίας, δηλαδή, "ayur" (ζωής) και "veda" (γνώση) στα σανσκριτικά. Η Αγιουρβέδα υποστηρίζει ότι το σύμπαν αποτελείται από πέντε στοιχεία που αποτελούν τα τρία βασικά doshas (Tridosha): Vata (αέρας + χώρος), Πίττα (φωτιά + νερό) και Kapha (γη + νερό). Αυτά τα doshas συνθέτουν τις φυσικές και ψυχολογικές πτυχές της ανθρώπινης ύπαρξης που είναι γνωστή ως Prakriti ή το σύνταγμα. Ανισορροπία της Tridosha που προκαλείται από την ανεπάρκεια του Agni (πεπτικά ένζυμα) οδηγεί σε κακή υγεία. Πιο συγκεκριμένα, το Shirobhyanga είναι ένα βαθιά χαλαρωτικό μασάζ κεφαλιού, λαιμού και ώμων χρησιμοποιώντας Ayurvedic λάδι ειδικά για τον τύπο του dosha σας. Λειτουργεί στα Marma σημεία, τα οποία είναι ζωτικής σημασίας σημεία του σώματος όπου η λεπτή Prana (ζωτική ενέργεια) μετατρέπεται, ρυθμίζεται και αποθηκεύεται για χρήση από το σώμα και το μυαλό. Υπάρχουν επίσης, θέσεις του Tridosha (Vata, Pitta και Kapha). Συνολικά υπάρχουν 108 Marmas σε όλο το σώμα και 12 από αυτά έχουν ταξινομηθεί ως PADU Marmas ή ζωτικά κέντρα ζωής. Έξι από τα 12 ζωτικά κέντρα ζωής βρίσκονται στην περιοχή της κεφαλής και του τραχήλου. Αυτό δείχνει πόσο πολύ κρίσιμη και ζωτικής σημασίας η περιοχή της κεφαλής και του λαιμού, σε σχέση με το σύνολο των φυσικών και ψυχολογικών λειτουργιών μας.


To Αγιουρβεδικό μασάζ κεφαλής μπορεί να βοηθήσει:
1. Μειώνοντας το άγχος σε ολόκληρο το σώμα και βοηθώντας στον ύπνο
2. Μέσω της αύξησης της ροής των εγκεφαλονωτιαίων υγρων, ενισχύοντας έτσι το νευρικό σύστημα
3. Διαλύοντας τις τοξίνες στους τεντωμένους και καταπονημένους μυς και βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος στους πρώην καταπονημένους μυς
4. Οξυγονώνεοντας τον εγκέφαλο
5. Καταπολεμόντας τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες των ματιών, τον πόνο στο σαγόνι και την ιγμορίτιδα
6. Διεγείροντας την λεμφική ροή
7. Θρέφοντας τις ρίζες των μαλλιών και εμποδίζοντας την υπερβολική απώλεια μαλλιών
8. Μειώνοντας τα συμπτώματα της αϋπνίας, της κατάθλιψης, των κρίσεων πανικού, του συνδρόμου χρόνιας κόπωσης, της δυσκοιλιότητας, της διάρροιας, του συνδρόμου ευερέθιστου εντέρου, τους πονοκεφάλους, τις ημικρανίες, την υψηλή αρτηριακή πίεση, τη δυσπεψία και πολλά άλλα.€35.00

Έληξε !!!
Αρχική €90.00
Έκπτωση 62%
Κέρδος €55.00
9 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

Καλωσορίσατε στο Rose Spa

Ένα χώρο φιλόξενο, φιλικό, που τον νιώθετε δικό σας. Με υπηρεσίες ωφέλιμες πάντα για την υγεία σας και την αναζωογόνηση του σώματος και της ψυχής σας.

Οι θεραπευτές του Rose Spa έχουν σπουδάσει όλοι φυσικοθεραπεία και έχουν εξειδικευτεί στις υπηρεσίες που προσφέρει το Rose Spa, αγαπούν τη δουλειά τους και είναι πάντα πρόθυμοι να απαντήσουν σε όλες τις απορίες σας και να σας προτείνουν την καταλληλότερη θεραπεία για εσάς!

Εδώ τίποτα δεν είναι απρόσωπο, κάθε πελάτης είναι μοναδικός. Μπορείτε να συζητήσετε μαζί μου ή με τους θεραπευτές του κέντρου ότι σας προβληματίζει και να βρούμε μαζί τις ιδανικές για εσάς υπηρεσίες.

Rose Spa

Τζαβέλα 11,
Ζεφύρι - Άνω Λιόσια (μόλις 2 λεπτά από την έξοδο 6 της Αττικής οδού)
Πατήστε εδώ
για να δείτε το χάρτη.

MAP

Άλλες Προσφορές