katapliktiki-prosfora-apo-tin-panellinia-karta-igeias-29-apo-70-gia-mia-psifiaki-mastografia-sta-iatrika-kentra-euromedica-se-oli-tin-ellada-ekptosi-59
Ψηφιακή Μαστογραφία στα Ιατρικά Κέντρα Εuromedica σε Όλη την Ελλάδα!

Καταπληκτική προσφορά από την Πανελλήνια Κάρτα Υγείας! 29€ από 70€ για μια Ψηφιακή Μαστογραφία, στα Ιατρικά Κέντρα Εuromedica σε Όλη την Ελλάδα! Έκπτωση 59%.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 31/07/2017

 
Κάθε κουπόνι ισχύει για ένα άτομο και η προσφορά περιλαμβάνει:


ΚΟΥΠΟΝΙ 29€

για μια Ψηφιακή Μαστογραφία, στα Ιατρικά Κέντρα Εuromedica σε Όλη την Ελλάδα.

 

Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στα τηλέφωνα που θα βρείτε στο κουπόνι αγοράς.


Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού.

 
Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Special Deal η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση! Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με 8 τρόπους πληρωμής. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ.

 
Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κάρτα (πιστωτική,χρεωστική), με paypal, με viva payments το κουπόνι σας ενεργοποιείται άμεσα και θα σας αποσταλεί στο προσωπικό σας email ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε.
Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κατάθεση (ebanking), την ίδια ημέρα έως τις 13:30 μμ σας το κουπόνι σας θα σας αποσταλεί στο προσωπικό σας email ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. (η αιτιολογία του καταθέτη να ταυτίζεται με το όνομα με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή στο specialdeal.gr).


Μπορούν να αγορασθούν πολλαπλά κουπόνια για προσωπική χρήση ή για δώρο σε συγγενείς ή φίλους.


Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή.


Διαγνωστικά Κέντρα Euromedica σε όλη την Ελλάδα:

Εuromedica Παλαιού Φαλήρου
Εuromedica Εγκέφαλος Χαλανδρίου
Εuromedica Ιπποκράτης Νικαίας
Εuromedica Ιωνία Ασπροπύργου
Εuromedica Πύργος Αθηνών
Εuromedica Παγκρήτια Υγεία
Εuromedica Λέσβου
Εuromedica Λάρισας
Εuromedica Καρδίτσας
Εuromedica Αγίας Σοφίας Θεσ/νικη
Εuromedica Δυτικής Θεσ/νίκης
Εuromedica Γενική Κλινική Θεσ/νικης
Εuromedica Τούμπας Θεσ/νίκη
Εuromedica Αξονικός Σερρών
Εuromedica Ιπποκράτης Κοζάνης
Εuromedica Υγεία Πτολεμαΐδας


TIPS

Ο καρκίνος του μαστού αφορά όλες τις γυναίκες. Η έγκαιρη διάγνωση σε αρχικό στάδιο, μπορεί να οδηγήσει σε πλήρη ίαση, γι' αυτό και η πρόληψη είναι απαραίτητη. Η εξέλιξη της επιστήμης και της τεχνολογίας έχει οδηγήσει σε ακόμα πιο αξιόπιστα μέσα για την διάγνωση του καρκίνου του μαστού. Η ψηφιακή μαστογραφία είναι ιδανική για γυναίκες άνω των 35 ετών, γυναίκες με πυκνούς μαστούς και εκείνες με προθέματα σιλικόνης.

Η εξέταση διαρκεί σχεδόν το μισό χρόνο σε σχέση με τον συμβατικό ή αναλογικό μαστογράφο και δίνει εικόνες υψηλής ανάλυσης με ψηφιακό ανιχνευτή και ηλεκτρονικό υπολογιστή, που αυξάνουν τη διαγνωστική πληροφορία και συντελούν στην πρώιμη διάγνωση καρκίνου του μαστού σε πολύ πιο αρχικό στάδιο. Η ψηφιακά παραγόμενη εικόνα μπορεί να υποστεί επεξεργασία από τον ιατρό για βελτίωση του αποτελέσματος και να αποθηκευτεί για να υπάρχει στο ιστορικό σας, για πολλά χρόνια.

Το σύστημα της ψηφιακής μαστογραφίας έχει την ικανότητα να διακρίνει εξαιρετικά μικρού μεγέθους μαστογραφικά ευρήματα, όπως οι μικροαποτιτανώσεις που έχουν μέγεθος 100-200 microns.

€29.00

Έληξε !!!
Αρχική €70.00
Έκπτωση 59%
Κέρδος €41.00
20 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

Πανελλήνια Κάρτα Υγείας 

Η Πανελλήνια Κάρτα Υγείας αποτελεί ένα εξειδικευμένο προϊόν παροχής υπηρεσιών υγείας. Με τις δωρεάν παροχές και τα ειδικά τιμολογιακά προνόμια αγκαλιάζει το σύνολο αγαθών και υπηρεσιών που αποσκοπούν στην προαγωγή της υγείας συμπεριλαμβανομένης της πρόληψης και της θεραπευτικής παρέμβασης. Δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην προστασία ψυχικής και σωματικής ευεξίας και στην πρωτοβάθμια περίθαλψη. Ο βασικός της άξονας, είναι να παρέχει στα μέλη της άριστες υπηρεσίες λαμβάνοντας υπόψη της την καλύτερη και αρτιότερη κάλυψη των καθημερινών αναγκών υγείας όλων των μελών της. Για το λόγο αυτό συνεργάζεται με τα καλύτερα νοσηλευτικά ιδρύματα, με τα καλύτερα διαγνωστικά κέντρα και τους πιο έμπειρους και καταξιωμένους παρόχους υγείας όλων των κλάδων και των ειδικοτήτων.

Οι προσφορές και τα προϊόντα της ξεπερνούν σε αριθμό, εύρος και γεωγραφική κάλυψη τις παρεχόμενες υπηρεσίες και προϊόντα που προσφέρουν τα υφιστάμενα ασφαλιστικά ταμεία και φορείς, έχοντας όραμα να γίνονται όλο και καλύτεροι λειτουργώντας αμφίδρομα με τα μέλη.

Η Πανελλήνια Κάρτα Υγείας σχεδιάστηκε για να σας παρέχει ισχυρά προνόμια:
 • Γρήγορη και άμεση απόκτηση της κάρτας τηλεφωνικά και ηλεκτρονικά
 • Άμεση ενεργοποίηση της με ένα απλό τηλεφώνημα και ταυτόχρονα έναρξη πρόσβασης σε όλες τις παροχές και τα προνόμια της κάρτας
 • Έκπτωση 20%-90% από τη μέση τιμή αγοράς σε υπηρεσίες και διαγνωστικές εξετάσεις χωρίς την οικονομική συμμετοχή των μελών
 • Δεν προπληρώνεται καμιά παροχή υγείας που δεν χρησιμοποιείται
 • Δικαίωμα απόκτησης σε άτομα που προϋπάρχει νόσος
 • Απόκτηση της κάρτας ανεξαρτήτου ηλικίας
 • Απόκτηση της κάρτας ανεξάρτητα από την ύπαρξη ασφαλιστικού φορέα ή μη
 • Κάλυψη όλων των ειδικοτήτων από τα καλύτερα Νοσηλευτικά Ιδρύματα, Διαγνωστικά Κέντρα, και Ιδιωτικούς Παρόχους Υγείας
 • Πανελλαδική κάλυψη
 • 24ωρη τηλεφωνική και ηλεκτρονική εξυπηρέτηση από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό όπου καλύπτει πέραν της ελληνικής άλλες 14 γλώσσες
 • Απολαμβάνουν των προνομίων όλα τα μέλη της Οικογένειας (Ισχύει μέχρι 4 μέλη, αλλά υπάρχει ειδική πρόβλεψη και για τις πολύτεκνες οικογένειες)
 • Μεταφορά με ασθενοφόρο εντός Αττικής
 • Αεροδιακομιδή εφόσον κριθεί απαραίτητο

Διεύθυνση

Λ. Βουλιαγμένης 270Α
Άγιος Δημήτριος
Αττική 17343
Πατήστε εδώ
για να δείτε το χάρτη.

MAP

Άλλες Προσφορές