Συνεδρίες με το επαναστατικό Laser σύσφιξης και ανάπλασης Προσώπου JEISUS, εγκεκριμένο από τον εθνικό οργανισμό φαρμάκων της Αμερικής FDA!

Κουπόνι 50€ για να αποκτήσετε Πρόσωπο νεανικό και σφριγηλό, με 3 Συνεδρίες με το επαναστατικό Laser σύσφιξης και ανάπλασης Προσώπου JEISUS, εγκεκριμένο από τον εθνικό οργανισμό φαρμάκων της Αμερικής FDA, από το Athens Derma Clinic (πλησίον μετρό Ευαγγελισμός). Πληρώνετε 50€ για το κουπόνι και 190€ κατά την εξαργύρωση. Σύνολο προσφοράς 240€. Έκπτωση 64%.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 31/01/2019


Κάθε κουπόνι είναι ατομικό και η προσφορά περιλαμβάνει: 

Κουπόνι 50€ για να αποκτήσετε Πρόσωπο νεανικό και σφριγηλό, με 3 Συνεδρίες με το επαναστατικό Laser σύσφιξης και ανάπλασης Προσώπου JEISUS, εγκεκριμένο από τον εθνικό οργανισμό φαρμάκων της Αμερικής FDA, στην Athens Derma Clinic (πλησίον μετρό Ευαγγελισμός).

Πληρώνετε 50€ για το κουπόνι και 190€ κατά την εξαργύρωση στο Athens derma clinic. Έκπτωση 64%. Σύνολο προσφοράς 240€


Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στα τηλέφωνα που θα βρείτε στο κουπόνι αγοράς δίνοντας τον κωδικό του κουπονιού (όχι τον κωδικό εξαργύρωσης).


Για κλείσιμο ραντεβού τηλεφωνείτε 2 μέρες νωρίτερα και για αλλαγή-ακύρωση τουλάχιστον 1 μέρα πριν.

 
Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού.


Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού. Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Special Deal η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση! Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με 8 τρόπους πληρωμής. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ.

 
Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κάρτα (πιστωτική,χρεωστική), με paypal, με viva payments το κουπόνι σας ενεργοποιείται άμεσα και θα σας αποσταλεί στο προσωπικό σας email ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε.
Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κατάθεση (ebanking), την ίδια ημέρα έως τις 13:30 μμ σας το κουπόνι σας θα σας αποσταλεί στο προσωπικό σας email ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. (η αιτιολογία του καταθέτη να ταυτίζεται με το όνομα με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή στο specialdeal.gr).


Μπορούν να αγοραστούν πολλαπλά κουπόνια για προσωπική χρήση ή για δώρο σε συγγενείς ή φίλους. Προσοχή: Το συνολικό ποσό της προσφοράς είναι 240€. Στο Specialdeal.gr πραγματοποιείται κατάθεση των 50€.


Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομιστούν σε έντυπη μορφή.


TIPS

ΤΟ ΛΕΙΖΕΡ ΔΡΑ ΣΤΑ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΓΕΙΡΕΙ ΤΟΥΣ ΙΝΙΒΛΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΚΟΛΑΓΟΝΟ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΝΗ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΝΕΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΣΦΡΙΓΗΛΟ.

€50.00

Αρχική €660.00
Έκπτωση 64%
Κέρδος €610.00
 

η προσφορά λήγει σε

14 αγορές προσφορά ενεργή
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

Η Athens Derma Clinic εξειδικεύεται στη δερματολογία, την αισθητική ιατρική και την δερματοχειρουργική.

Έχει εξασφαλίσει αποκλειστική συνεργασία με έγκριτους ιατρούς οι οποίοι δραστηριοποιούνται κυρίως στο εξωτερικό και έχουν εξειδικευτεί στους τομείς της μεταμόσχευσης μαλλιών και της πλαστικής χειρουργικής.


Διευθυντής της Αthens Derma Clinic είναι ο ιατρός Δεληγιάννης Παναγιώτης, Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος με δεκαετή εμπειρία στον τομέα της κλινικής και αισθητικής δερματολογίας. Απόφοιτος της ιατρικής σχολής του ΔΠΘ, κάτοχος διδακτορικού διπλώματος και ειδικευθείς στο νοσοκομείο Α. Συγγρός.


Ο ιατρός έχει συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό συνεδρίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και έχει επιστημονικό έργο με άρθρα και εργασίες.

Διεύθυνση

Σπύρου Μερκούρη 28, Παγκράτι
Πατήστε εδώ
για να δείτε το χάρτη.

MAP

Άλλες Προσφορές