Αποτελεσματική αντιμετώπιση των Ραγάδων, με το επαναστατικό Laser σύσφιξης και ανάπλασης JEISUS και Συνεδρίες Μεσοθεραπείας PRP!

Κουπόνι 80€ για αποτελεσματική αντιμετώπιση των Ραγάδων! Περιλαμβάνει 3 Συνεδρίες με το επαναστατικό Laser σύσφιξης και ανάπλασης JEISUS, εγκεκριμένο από τον εθνικό οργανισμό φαρμάκων της Αμερικής FDA και 3 συνεδρίες Μεσοθεραπείας PRP (platelet rich plasma), στην Athens Derma Clinic (πλησίον μετρό Ευαγγελισμός). Αξία 1100€. Έκπτωση 64%. Πληρώνετε 80€ για το κουπόνι και κατά την εξαργύρωση πληρώνετε 320€.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 31/03/2018

Η συνολική αξία της προσφοράς είναι 400€. Πληρώνετε 80€ για το κουπόνι και 320€ κατά την εξαργύρωση της προσφοράς στο Athens derma clinic.


Κάθε κουπόνι είναι ατομικό και η προσφορά περιλαμβάνει: 


3 Συνεδρίες με το επαναστατικό Laser σύσφιξης και ανάπλασης JEISUS, εγκεκριμένο από τον εθνικό οργανισμό φαρμάκων της Αμερικής FDA.


3 συνεδρίες Μεσοθεραπείας PRP (platelet rich plasma).


Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στα τηλέφωνα που θα βρείτε στο κουπόνι αγοράς δίνοντας τον κωδικό του κουπονιού (όχι τον κωδικό εξαργύρωσης).


Για κλείσιμο ραντεβού τηλεφωνείτε 2 μέρες νωρίτερα και για αλλαγή-ακύρωση τουλάχιστον 1 μέρα πριν.

 
Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού.


Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την επιχείρηση παρακαλείσθε να επικοινωνείτε με το specialdeal στα τηλέφωνα 2103617102,103 εντός 15 ημερών από την ημερομηνία αγοράς.


Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού. Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Special Deal η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση! Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με 8 τρόπους πληρωμής. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ.

 
Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κάρτα (πιστωτική,χρεωστική), με paypal, με viva payments το κουπόνι σας ενεργοποιείται άμεσα και θα σας αποσταλεί στο προσωπικό σας email ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε.
Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κατάθεση (ebanking), την ίδια ημέρα έως τις 13:30 μμ σας το κουπόνι σας θα σας αποσταλεί στο προσωπικό σας email ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. (η αιτιολογία του καταθέτη να ταυτίζεται με το όνομα με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή στο specialdeal.gr).


Μπορούν να αγοραστούν πολλαπλά κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο ή με τη μορφή δώρου, από συγγενείς ή φίλους. Αν επιθυμείτε να αγοράσετε πάνω από δύο κουπόνια η αγορά θα πρέπει να γίνει είτε με αντικαταβολή με χρέωση του specialdeal.gr είτε με πληρωμή στα γραφεία μας (κάρτα ή μετρητά)


Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομιστούν σε έντυπη μορφή.

 

€80.00

Έληξε !!!
16 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

Άλλες Προσφορές