miha-bodytec-to-apolito-sistima-eksaskisis-opoi-20-lepta-tin-evdomada-arkoin-14-apo-30-gia-mia-proponisi-me-miha-bodytec-kai-27-apo-60-gia-2-proponiseis-me-miha-bodytec-kai-49-apo-120-gia-4-proponiseis-me-miha-bodytec-sto-olonion-wellness-club-stois-agioi
Έως 4 προπονήσεις με Miha Bodytec το Απόλυτο Σύστημα εξάσκησης όπου 20 λεπτά την εβδομάδα αρκούν!

Miha Bodytec το Απόλυτο Σύστημα εξάσκησης όπου 20 λεπτά την εβδομάδα αρκούν! 14€ από 30€ για μία προπόνηση με Miha Bodytec και 27€ από 60€ για 2 προπονήσεις με Miha Bodytec και 49€ από 120€ για 4 προπονήσεις με Miha Bodytec, στο Olonion Wellness Club στους Αγίους Αναργύρους. Έκπτωση 52%.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 30/04/2018

 

Το κουπόνι είναι ΑΜΕΣΑ διαθέσιμο στο λογαριασμό σας μετά την αγορά.


Κάθε κουπόνι ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει:

14€ από 30€ για μία προπόνηση με Miha Bodytec

και

27€ από 60€ για 2 προπονήσεις με Miha Bodytec

και

49€ από 120€ για 4 προπονήσεις με Miha Bodytec


Tο τμημα  fitness miha bodytec λειτουργει μονο 9:00-13:00.


Η προσφορά ισχύει για το κέντρο των Αγίων Αναργύρων.


Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού.Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού) σε συνεργασία με το gymnastirio. Χωρίς κουπόνι του Special Deal η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση! Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με 8 τρόπους πληρωμής. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ. Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο 210 3617102,103 ώρες 09:00 - 17:00. 


Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει ένα κουπόνι για προσωπική χρήση και απεριόριστα κουπόνια υπό μορφή δώρου για φίλους & συγγενείς.


Το κέντρο ευεξίας λειτουργεί 09:00-21:00 Δευτερα-Παρασκευη και Σαββατο 9:00-13:00


Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή.


Miha-Bodytec

Το Miha-Bodytec είναι το απόλυτο σύστημα εξάσκησης, η πλέον καινοτόμος εξέλιξη της άσκησης με στόχο την ηλεκτροδιέγερση των μυών. Έχει φέρει την επανάσταση στις εφαρμογές ΕΜS, και χρησιμοποιείται παγκοσμίως με απόλυτη επιτυχία από διακεκριμένους αθλητές, φυσιοθεραπευτές, προσωπικούς προπονητές σε ινστιτούτα καλής φυσικής κατάστασης, ευεξίας και ομορφιάς, καθώς επίσης και στον ανταγωνιστικό αθλητισμό, τα κέντρα αποκατάστασης και την ιατρική.

Οι υψηλής απόδοσης αθλητές χρησιμοποιούν την ηλεκτρική υποκίνηση μυών συμπληρωματικά στην κανονική τους προπόνηση, για να αυξήσουν τη δύναμη και την ταχύτητά τους. Το σώμα διαμορφώνεται μέσω του σχηματισμού των μυών και της μείωσης λίπους, της διέγερσης του συνδετικού ιστού και του μεταβολισμού και την διέγερση της κυκλοφορίας του αίματος.

Ενσωματώνει την πλέον καινοτόμο τεχνολογία και συνδυάζει άνεση, ευχάριστη άσκηση, και βέλτιστα αποτελέσματα. Το σύνολο των μυϊκών ινών του σώματος ενεργοποιείται ταυτοχρόνως, γεγονός που επιτρέπει την στόχευση συγκεκριμένων μυϊκών ομάδων και την εκγύμναση ολόκληρου του σώματος, ήπια και αποτελεσματικά. Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα είναι γρήγορα ορατά και ανιχνεύσιμα, ενώ η προπόνηση διαρκεί μόλις 20 λεπτά.

Στο 88% των συμμετεχόντων μειώθηκε αισθητά ο πόνος στην μέση. Η συχνότητα και η διάρκεια του πόνου μειώθηκε εώς 80%. Ο πόνος εξαφανίστηκε στο 44% των ασθενών με χρόνιο πρόβλημαΗ διάρκεια του τυπικού πόνου στην μέση καθημερινά ( ανύψωση βαρέων φορτίων, περπάτημα , σκύψιμο, βαριά σωματική εργασία, μικροδουλειές, άθληση, οδήγηση ή ακινησία για μεγάλες περιόδους) βελτιώθηκε εώς και 30%.

Tα οφέλη του Miha-Bodytec μπορούν να σας βοηθήσουν στην προπόνησή σας, σας αναφέρουμε κάποια από αυτά παρακάτω.

Βελτιώνει την φυσική κατάσταση και την ομορφιά:

Αντιμετωπίζοντας κυτταρίτιδα και χαλάρωση

Ενεργοποιώντας τον μεταβολισμό

Ενισχύοντας την απώλεια βάρους και λίπους

Κάνοντας μασάζ

Ενισχύοντας την κυκλοφορία του αίματος και την λεμφική κυκλοφορία

Ενισχύει την μυϊκή δύναμη:

Προάγοντας την ανάπτυξη των μυών

Βελτιώνοντας την ελαστικότητα

Αυξάνοντας τη μέγιστη δύναμη και την αντοχή

Βελτιώνοντας την κινητικότητα

Επιδρώντας θετικά στον έλεγχο και τον νευρομυϊκό συντονισμό

Αυξάνοντας την απόδοση στα αθλήματα

Μετριάζει τις σωματικές ενοχλήσεις:

Αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά τους πόνους στη μέση, τον αυχένα, και τα γόνατα

Επιδρώντας θετικά στις ενοχλήσεις ακράτειας

Χαλαρώνοντας τους σπασμούς και τις σκληρύνσεις των μυών

Διασφαλίζοντας μηδενική τριβή των χόνδρων, για την απόλυτη ασφάλεια των αρθρώσεων, με ισομετρική άσκηση\

Βελτιώνει την ψυχική διάθεση:

Παρέχοντας κίνητρα που ανανεώνουν τη διάθεση

Βελτιώνοντας την αίσθηση του σώματος

Αναπτύσσοντας την σωστή στάση του σώματος

Αυξάνοντας την αντοχή στο στρες και την ένταση


 

€14.00

Έληξε !!!
Αρχική €30.00
Έκπτωση 52%
Κέρδος €16.00
13 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

Olonion Wellness Club
 
Το σώμα, το πνεύμα και η ψυχή δεν είναι μεμονωμένα στοιχεία. Είναι αλληλένδετες οντότητες που συνεργάζονται για τη συνολική υγεία και την καλή ζωή του ανθρώπου.
 
Για αυτό δημιουργήσαμε το OLONION WELLNESS CLUB: Για να φέρουμε την ολιστική ευεξία κοντά στο σύγχρονο άνθρωπο, να την κάνουμε κομμάτι της ζωής του. Για να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο, βρίσκοντας την ισορροπία μέσα στον εαυτό μας.
 
Με σεβασμό, ειλικρίνεια, ηθική, και πάνω από όλα γνώση, εφαρμόζουμε με επιτυχία τις πιο αναγνωρισμένες εναλλακτικές μεθόδους ευεξίας, για να έχετε όχι μόνο άριστη υγεία αλλά και πνευματική-ψυχική ισορροπία, ώστε να πετυχαίνετε τους στόχους μέσα από την καλή σχέση με τον εαυτό σας και τους άλλους.
 
Οι υπηρεσίες μας μπορούν να λειτουργήσουν ανεξάρτητα ή συμπληρωματικά, ανάλογα με τις ανάγκες σας, και εξασφαλίζουν σε σύντομο χρονικό διάστημα αυτό που όλοι κατά βάθος αναζητούν: την ολιστική ευεξία.

Διεύθυνση

Ευβοίας 4, Αγ. Ανάργυροι 13562, Αττική
Πατήστε εδώ
για να δείτε το χάρτη.

MAP

Άλλες Προσφορές