Μοναδικές προσφορές για περιποιημένα νύχια κάθε μέρα, από το Beauty Salon στο Χαλάνδρι!

Μοναδικές προσφορές για περιποιημένα νύχια κάθε μέρα! 7€ από 18€ για ένα (1) ολοκληρωμένο απλό ή ημιμόνιμο manicure διάρκειας έως 3 εβδομάδες (χρώμα η γαλλικό) ή 12€ από 25€ για ένα (1) ολοκληρωμένο manicure (χρώμα ή γαλλικό) απλό ή με ημιμόνιμο βερνίκι διάρκειας έως 3 εβδομάδες μαζί με 1 Βαφή βλεφαρίδας ή 1 Αποτρίχωση άνω χείλους ή 1 Σχηματισμό, Καθαρισμό φρυδιών ή 15€ από 30€ για 1 manicure απλό ή ημιμονιμο (χρώμα ή γαλλικό) και 1 απλό pedicure (χρώμα) ή για φυσική ενίσχυση νυχιών με Gel (χρώμα ή γαλλικό) ή 19€ από 60€ για τοποθέτηση τεχνητών νυχιών (gel και tips - χρώμα) ή 20€ από 75€ για 3 ημιμόνιμα manicure (χρώμα ή γαλλικό) διάρκειας έως 3 εβδομάδων ή για 3 manicure (χρώμα ή γαλλικό), στο Beauty Salon στο Χαλάνδρι!!!

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 30/04/2019


Το κάθε κουπόνι είναι ατομικό και η προσφορά περιλαμβάνει:


7€ από 18€ για ένα ολοκληρωμένο απλό ή ημιμόνιμο manicure διάρκειας έως 3 εβδομάδες (χρώμα η γαλλικό).


12€ από 25€ για 1 ολοκληρωμένο manicure (χρώμα ή γαλλικό) απλό ή με ημιμόνιμο βερνίκι διάρκειας έως 3 εβδομάδες μαζί με 1 Βαφή βλεφαρίδας ή 1 Αποτρίχωση άνω χείλους ή 1 Σχηματισμό, Καθαρισμό φρυδιών.


15€ από 30€ για 1 manicure απλό ή ημιμονιμο (χρώμα ή γαλλικό) και 1 απλό pedicure (χρώμα) ή για φυσική ενίσχυση νυχιών με Gel (χρώμα ή γαλλικό).


19€ από 60€ για τοποθέτηση τεχνητών νυχιών (gel και tips - χρώμα).


20€ από 75€ για 3 ημιμόνιμα manicure (χρώμα ή γαλλικό) διάρκειας έως 3 εβδομάδων ή για 3 manicure (χρώμα ή γαλλικό).

 

Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού 2 ημέρες νωρίτερα στα τηλέφωνα που θα βρείτε στο κουπόνι αγοράς δίνοντας τον κωδικό του κουπονιού (όχι τον κωδικό εξαργύρωσης).

 

Για αλλαγή-ακύρωση τουλάχιστον 1 μέρα πριν.

 

Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού. Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Special Deal η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση! Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με 8 τρόπους πληρωμής. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ. Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο 210 3617102,103 ώρες 09:00 - 17:00.

 

 Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κάρτα, paypal, viva payments το κουπόνι σας ενεργοποιείται άμεσα και θα σας αποσταλεί στο email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κατάθεση, την ίδια ημέρα έως τις 13:30 μμ σας το κουπόνι σας θα σας αποσταλεί στο email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. (η αιτιολογία του καταθέτη να ταυτίζεται με το όνομα με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή στο specialdeal.gr).

 
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Σάββατο 09.00-21.00.

 Δευτέρα έως Σάββατο 09.00-21.00.

 

 Δευτέρα έως Σάββατο 09.00-21.00.
 Δευτέρα έως Σάββατο 09.00-21.00.

Μπορούν να αγορασθούν πολλαπλά κουπόνια για προσωπική χρήση ή για δώρο σε συγγενείς ή φίλους.

 
Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή.

€7.00

Έληξε !!!
8 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

 

Το Beauty Salon σας περιμένει σε έναν ζεστό χώρο, διαμορφωμένο για να καλύπτει τις ανάγκες σας και για να σας παρέχει μοναδική φροντίδα!

 

Υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε ασυναγώνιστες τιμές χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς το Beauty Salon θα σας βοηθήσει στην ανανέωση σας και θα σας χαρίσει στιγμές χαλάρωσης.

 

Στο Beauty Salon μπορείτε να ζήσετε την εμπειρία της απόλυτης περιποίησης!

BEAUTY SALON

Μιλτιάδου 9, Χαλάνδρι
Πατήστε εδώ
για να δείτε το χάρτη.

MAP