Μοναδική εμπειρία αναζωογόνησης με ένα Full body μασάζ με αιθέρια έλαια και ένα μασάζ κεφαλής για 1 ή 2 άτομα στο Goldenswan στην Κηφισιά και στο Ν. Ηρακλειο!

Μοναδική εμπειρία αναζωογόνησης για 1 ή 2 άτομα! 14,90€ από 27€ για ένα (1) Full body Μασάζ διάρκειας 60 λεπτών με αιθέρια έλαια και ένα μασάζ κεφαλής για ένα άτομο ή 24,90€ από 48€ για ένα (1) Full body Μασάζ διάρκειας 60 λεπτών με αιθέρια έλαια και ένα μασάζ κεφαλής για δύο άτομα ταυτόχρονα στο ίδιο δωμάτιο, από το Goldenswan στην Κηφισιά και στο Ν. Ηρακλειο!!! Έκπτωση 45%.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 30/04/2019


Η προσφορά ισχύει Αποκλειστικά και Μόνο με την αγορά κουπονιού από τo SpecialDeal.gr. Η επιχείρηση δεν θα δέχεται κανένα πελάτη με αυτή την τιμή χωρίς να έχει κάνει αγορά του κουπονιού. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, παρακαλώ καλέστε στο 2103617102 (Ώρες επικοινωνίας 09:00-18:00). Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ.


Το κουπόνι είναι ΑΜΕΣΑ διαθέσιμο στο λογαριασμό σας μετά την αγορά.


Μοναδική εμπειρία αναζωογόνησης για 1 ή 2 άτομα!


14,90€ από 27€ για ένα Full body Μασάζ διάρκειας 60 λεπτών με αιθέρια έλαια και ένα μασάζ κεφαλής για ένα άτομο

ή

24,90€ από 48€ για ένα Full body Μασάζ διάρκειας 60 λεπτών με αιθέρια έλαια και ένα μασάζ κεφαλής για δύο άτομα ταυτόχρονα στο ίδιο δωμάτιο


Η προσφορά ισχύει για άντρες και γυναίκες!


Η προσφορά ισχύει για το Golden Swan:

Κηφισιά: Λεωφόρος Κηφισίας 286

Ν. Ηρακλειο: Αγ. Θηρεσιας 1 και Λ. Ηρακλείου 


Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στα τηλέφωνα που θα βρείτε στο κουπόνι αγοράς.


Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού. Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Special Deal η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση! Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με 8 τρόπους πληρωμής. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, παρακαλώ καλέστε στο 211-8006465. 


Για κλείσιμο ραντεβού τηλεφωνείτε 2 μέρες νωρίτερα και για αλλαγή-ακύρωση τουλάχιστον 1 μέρα πριν.


Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή: 11:00 π.μ. - 9:00 μ.μ., Σάββατο: 11:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.


Μπορούν να αγοραστούν πολλαπλά κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο ή, με τη μορφή δώρου, από συγγενείς ή φίλους.


Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή.


€14.90

Έληξε !!!
Αρχική €27.00
Έκπτωση 45%
Κέρδος €12.10
12 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

Σύμφωνα με την Ελληνική μυθολογία οι νύμφες ήταν νεαρές, πανέμορφες ημίθεες που ζούσαν στη φύση και με τις υπέροχες φωνές τους υμνούσαν τους θεούς.

Κόρες του Δία, του Ωκεανού και άλλων θεοποιημένων ποταμών, χόρευαν μαζί με τον Πάνα στα λιβάδια και τις πλαγιές. Πιο γνωστές Νύμφες οι Ναϊάδες. Προστάτιδες των ποταμών και των πηγών. Ο μύθος λέει πως ζούσαν σε σπηλιές κοντά σε πηγές και πως το νερό των πηγών αυτών είχε ιαματικές ιδιότητες.

Μία εξ'αυτών, η Λίλαια. Κόρη του ποτάμιου θεού Κηφισού. Η Λίλαια, ακολουθώντας την πορεία του πατέρα της, κάνει μια στάση στην Κηφισιά και σας προσφέρει απλόχερα τις υπηρεσίες της σε ένα χώρο φτιαγμένο για όσους επιθυμούν χαλάρωση, ευεξία και αναζωογόνηση σε προσιτές τιμές.

Επισκεφθείτε μας για να γνωρίσετε την εμπειρία του χαλαρωτικού μασάζ, της αρωματοθεραπείας και όχι μόνο και η Λίλαια υπόσχεται πως θα ανυπομονείτε για την επόμενη συνεδρία!       

Επισκεφθείτε το χώρο μας για να ξεφύγετε από το stress και την πίεση της καθημερινότητας.  

Η ευεξία και η αναζωογόνησή σας αποτελούν κύριο μέλημά μας. Στην πολύβουη Λεωφόρο Κηφισίας, στο ύψος της Νέας Ερυθραίας, θα βρείτε έναν ολοκαίνουριο χώρο που θα σας ταξιδέψει μακριά από το θόρυβο της πόλης.

Goldenswan Ηράκλειο Κηφισιά

Λεωφόρος Κηφισίας 286, Κηφισιά, 145 61
Πατήστε εδώ
για να δείτε το χάρτη.

MAP