Μοναδική Εμπειρία Χαλάρωσης για ζευγάρια στο En Relax στο Κολωνάκι! Full Body Massage επιλογής από Σουηδικό ή Χαβανέζικο, συνοδευόμενο από Χαμάμ ή Σάουνα!

Μοναδική Εμπειρία Χαλάρωσης για ζευγάρια! 40€ για ένα (1) Full Body Relax Massage για ένα ζευγάρι σε κοινό δωμάτιο, επιλογής από Σουηδικό ή Χαβανέζικο ΚΑΙ συνοδευόμενο από Χαμάμ ή Σάουνα, συνολικής διάρκειας 65 λεπτών, στο πολυτελές En Relax στο Κολωνάκι!!! Αρχική Αξία 200€. Έκπτωση 80%.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 31/12/2018

 

Το κουπόνι είναι ΑΜΕΣΑ διαθέσιμο στο λογαριασμό σας μετά την αγορά.


Κάθε κουπόνι ισχύει για δύο άτομα και η προσφορά περιλαμβάνει:

50' full body χαλαρωτικό ή χαβανέζικο (με πιέσεις) μασάζ

15' χαλάρωση με χαμάμ ή σάουνα


Για το μασάζ επιλέγετε ανάμεσα σε:

Αιθέρια έλαια

Κρέμα ευκάλυπτου

Σοκολατοθεραπεία


Η προσφορά απευθύνεται σε ζευγάρια και γίνεται και στους δύο ταυτόχρονα σε ένα από τα πολυτελή δωμάτια για ζευγάρια του EN RELAX.


Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού 2 ημέρες νωρίτερα στα τηλέφωνα που θα βρείτε στο κουπόνι αγοράς δίνοντας τον κωδικό του κουπονιού (όχι τον κωδικό εξαργύρωσης).


Για αλλαγή-ακύρωση τουλάχιστον 1 μέρα πριν.


Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού. Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Special Deal η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση! Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με 8 τρόπους πληρωμής. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ. Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο 210 3617102,103 ώρες 09:00 - 17:00.


Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κάρτα, paypal, viva payments το κουπόνι σας ενεργοποιείται άμεσα και θα σας αποσταλεί στο email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κατάθεση, την ίδια ημέρα έως τις 13:30 μμ σας το κουπόνι σας θα σας αποσταλεί στο email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. (η αιτιολογία του καταθέτη να ταυτίζεται με το όνομα με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή στο specialdeal.gr).


Ώρες λειτουργίας: Δευτ. - Παρ. 11.00 - 20.00, Σάβ. 11.00 - 17.00.


Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το specialdeal. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανένα πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του).


Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που θα επιλέξετε με μετρητά 50μέτρα από τον χώρο που βρίσκεστε 


-  Επιλέγετε τρόπο πληρωμής: viva payments και στη σελίδα που θα σας ανοίξει γράφετε την διεύθυνσή σας και θα βρείτε το κοντινότερο κατάστημα.


Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, καλέστε στο 211-8006465. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ.


Μπορούν να αγοραστούν πολλαπλά κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο ή με τη μορφή δώρου, από συγγενείς ή φίλους.


Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή.


€40.00

Έληξε !!!
Αρχική €200.00
Έκπτωση 80%
Κέρδος €160.00
14 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης