Θεραπεία Lifting ή γέμισμα με υαλουρονικό οξύ ή ενέσιμη μεσοθεραπεία με εφαρμογή από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό!

Μοναδική προσφορά για Ανάπλαση Προσώπου με εκπληκτικά αποτελέσματα! 50€ από 150€ για μια (1) Θεραπεία Lifting ή γέμισμα με υαλουρονικό οξύ ή ενέσιμη μεσοθεραπεία με εφαρμογή από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, στο κέντρο κοσμητικής ιατρικής Mediaspis στο Περιστέρι (πλησίον μετρό Αγ. Αντώνιος). Έκπτωση 67%.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 31/10/2018


Το κουπόνι είναι ΑΜΕΣΑ διαθέσιμο στο λογαριασμό σας μετά την αγορά.


Κάθε κουπόνι είναι ατομικό και η προσφορά περιλαμβάνει:


Με την αγορά ενός κουπονιού:

Ενέσιμη μεσοθεραπεία με καθαρό μη διασταυρωμένο υαλουρονικό οξύ (1 ml)

ή

Ενέσιμη μεσοθεραπεία με πολυβιταμίνες (1 ml)

ή

Ενέσιμη μεσοθεραπεία με υαλουρονικό οξύ και πολυβιταμίνες (1 ml)

ή

Χημικό peeling τριχλωροξικού οξέος TCA (full face)

ή

Δερμοαπόξεση (dermabrasion) μικροκρυστάλλων


Με την αγορά 2 κουπονιών:

Μια Θεραπεία Lifting περιοφθαλμικά

ή

Γέμισμα με υαλουρονικό οξύ  (0,5 ml από τη Νο 1 παγκοσμίως μάρκα)  σε μία περιοχή της επιλογής σας από:

περίγραμμα χειλιών,

ή

όγκο σαρκώδους χειλιών,

ή

ρυτίδες καπνιστού (άνω χείλος),

ή

ρυτίδες μεσόφρυου


Με την αγορά 5 κουπονιών ΔΩΡΟ ένα κουπόνι επιπλέον!


Η διάρκεια της κάθε θεραπείας είναι περίπου 30'


Η προσφορά αφορά υπηρεσίες υψηλής ιατρικής αισθητικής για ολοκληρωμένη και θεαματική ανάπλαση προσώπου!


Οι υπηρεσίες πραγματοποιούνται από έμπειρους ιατρούς του κέντρου με τα παγκοσμίως καλύτερα, γνήσια, αυθεντικά υλικά, τα οποία θα ανοιχθούν μπροστά σας!


Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού. Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Special Deal η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση! Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ. Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο 210 3617102,103 ώρες 09:00 - 17:00.


Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-21:00, Σάββατο 10:00 – 16:00.

 

Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού 2 ημέρες νωρίτερα στα τηλέφωνα που θα βρείτε στο κουπόνι αγοράς δίνοντας τον κωδικό του κουπονιού (όχι τον κωδικό εξαργύρωσης).


Για αλλαγή-ακύρωση τουλάχιστον 1 μέρα πριν.


Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο, συγγενείς ή φίλους, με τον περιορισμό ότι κάθε άτομο μπορεί να πραγματοποιήσει το πολύ μία θεραπεία από το κάθε είδος υπηρεσίας (με εξαίρεση τις μεσοθεραπείες που μπορεί να πραγματοποιήσει απεριόριστες).


Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για νέα μέλη.


Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού και δεν συνδυάζεται με άλλες προσφορές του καταστήματος.


Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομιστούν σε έντυπη μορφή.

 

Περιγραφή υπηρεσιών

Lifting

είναι αποτελεσματικό στην αφαίρεση των δυναμικών ρυτίδων που προέρχονται από επαναλαμβανόμενες εκφράσεις του προσώπου καθώς και στη διόρθωση ασυμμετρίας και περιγράμματος προσώπου. Είναι μια ακίνδυνη θεραπεία και απευθύνεται και στα δυο φύλα ανεξαρτήτως ηλικίας. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας εγχύεται στους μύες του προσώπου με λεπτές ενέσεις στην περιοχή γύρω από τα μάτια (περιοφθαλμικά, "πόδι χήνας"). Τα τελευταία χρόνια εφαρμόζεται με ορατά αποτελέσματα και στις ρυτίδες του λαιμού. Τα αποτελέσματα διαρκούν περίπου 6 μήνες.


Μεσοθεραπεία

Μία από τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές θεραπείες που εφαρμόζονται κατά της γήρανσης του προσώπου και του λαιμού, είναι η Μεσοθεραπεία. Δηλαδή η τοπική έγχυση πολύτιμων ενεργών συστατικών στο δέρμα, απαραίτητων για την ομαλή λειτουργία του. (Βιταμίνες, Αμινοξέα, Υαλουρονικό οξύ κ.λ.π).

Με την πάροδο των χρόνων, το ποσοστό των πολύτιμων αυτών συστατικών που φθάνει στο δέρμα όλο και μειώνεται, με αποτέλεσμα αυτό να δείχνει πιο θαμπό, αφυδατωμένο, να χάνει την ελαστικότητά του και να εμφανίζονται λεπτές ή βαθιές ρυτίδες. Είναι εμφανές λοιπόν, το πόσο σημαντική είναι η μέθοδος της Μεσοθεραπείας για το δέρμα.

Από το δεύτερο 24ωρο της θεραπείας το δέρμα γίνεται πιο λαμπερό.

Οι εγχύσεις γίνονται ανά εβδομάδα αρχικά και ανά 15ήμερο αργότερα, για διάστημα τουλάχιστον τριών μηνών. Αν η μεσοθεραπεία συνδυαστεί με peeling, τα αποτελέσματα είναι πιο γρήγορα και θεαματικά, όσον αφορά τη λάμψη και την υφή του δέρματος.

-H Μεσοθεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί άφοβα και κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών.

-Με την εφαρμογή της Μεσοθεραπείας στις προβληματικές ζώνες προσώπου και λαιμού:

-Βελτιώνονται οι λειτουργίες των κυττάρων του δέρματος.

-Ενισχύονται οι υποδόριες στοιβάδες.

-Μειώνεται η χαλάρωση και αρχίζει η παραγωγή κολλαγόνου.

-Γεμίζουν οι μικρές ρυτίδες.

-Βελτιώνεται η υφή του δέρματος.


Η μέθοδος είναι ασφαλής και ανώδυνη. Στα σημεία των εγχύσεων το δέρμα είναι ελαφρώς ερυθρό και έχει μικρούς πομφούς, που απορροφώνται σε διάστημα 2 ωρών περίπου.


Δερμοαπόξεση

Το δέρμα , στις νεότερες ηλικίες, διαθέτει φυσικούς εσωτερικούς μηχανισμούς ανανέωσης για υγιή επιδερμίδα. Ομως η ηλικία, ο ήλιος, το περιβάλλον, η διατροφή, ακόμη και τα καλλυντικά δυσχεραίνουν ή και αναστέλουν αυτούς τους μηχανισμούς του δέρματος, προκαλώντας μια τραχειά, κίτρινη, θαμπή, ξηρή και γερασμένη εμφάνιση.(Γήρανση - Φωτογήρανση)

Το Microdermabration (Mηχανικό peeling με μικροκρυστάλλους - μικροδερμοαπόξεση) είναι μια συσκευή για μηχανική απολέπιση των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας και ανάπλαση του δέρματος. Λειτουργεί με μια ισχυρή αντλία κενού και πίεσης και είναι το μοναδικό στο είδος του μηχάνημα που έχει τετραπλή δράση:

-Θερμικό ερεθισμό των ινοβλαστών

-Ισχυρό μηχανικό ερεθισμό

-Πρόκληση υπεραιμίας

-Απομάκρυνση νεκρών κυττάρων


Η μέθοδος βασίζεται στην προσβολή της επιφάνειας του δέρματος με μικροσκοπικούς κρυστάλλους Οξειδίου του Αλουμινίου. Τα σωματίδια αυτά (μικροκρύσταλλοι) εκτοξεύονται, μέσω της ειδικής κεφαλής στην επιδερμίδα και σχεδόν ταυτόχρονα αναρροφώνται από άλλη οδό της ίδιας κεφαλής.

Κατά την επαφή τους με την επιδερμίδα, οι μικροκρύσταλλοι παρασύρουν και απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα, ρύπους, σμήγμα και υπολείμματα μακιγιάζ, αφήνοντας έτσι το δέρμα καθαρό και ήπια απολεπισμένο. Επίσης βοηθάει το δέρμα να παράγει κολλαγόνο και ελαστίνη εφόσον οι χιλιάδες μικροκρούσεις του κρυστάλλων στην επιφάνεια του, αυξάνουν την θερμοκρασία της επιδερμίδας σε βαθμό που ταυτίζεται με αυτή της θερμικής διέγερσης των ινοβλαστών.

Το Microdermabration εφαρμόζοντας εστιασμένα, υψηλή αναρρόφηση, θερμική δράση και την ισχυρή κινητική ενέργεια των μικροκρυστάλλων επιτυγχάνει μια ολοκληρωτική ανάπλαση των λειτουργιών και δομών του δέρματος σε βάθος.


Οπως διαπιστώνεται από τα κλινικά αποτελέσματα, παρατηρείται:

-Βελτίωση της μικροκυκλοφορίας, που έχει σαν αποτέλεσμα την καλύτερη αιμάτωση, οξυγόνωση και κυτταρικό μεταβολισμό.

-Θερμική και μηχανική διέγερση των ινοβλαστών και παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

-Απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων της κεράτινης στοιβάδας, προκαλώντας την παραγωγή, πύκνωση και ανάδειξη των νέων κυττάρων.

-Αποκατάσταση της διαταραχής των δομών των ιστών και της συνοχής τους.

-Απομάνρυνση των ρύπων, διάνειξη των πόρων και βελτίωση της διαδερμικής διαπερατότητας του δέρματος.


Η δερμοαπόξεση έχει σαν αποτέλεσμα η επιδερμίδα να εμφανίζεται νεότερη, φρέσκια και φωτεινή επιδερμίδα με μεγάλη ελαστικότητα, βελούδινη υφή, έτοιμη να δεχθεί τα καλλυντικά.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και με μεγάλη διάρκεια.Είναι εμφανή αμέσως μετά από την πρώτη συνεδρία. Ανάλογα με την κατάσταση του δέρματος τα πλήρη αποτελέσματα θα εμφανιστούν μετά από ένα κύκλο 4 - 8 συνεδριών.


€50.00

Έληξε !!!
Αρχική €150.00
Έκπτωση 67%
Κέρδος €100.00
8 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

51Το mediaspis είναι ένα πρότυπο κέντρο παροχής αδυνατίσματος και αισθητικών δερματολογικών πράξεων με χαρακτήρα διορθωτικό και θεραπευτικό ενάντια σε όλες τις μορφές της γήρανσης έτσι όπως αυτή εκδηλώνεται στο πρόσωπο ή το σώμα μας.

Παρέχονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες διάγνωσης και αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους με τη χρήση των πιο σύγχρονων μεθόδων και συστημάτων Laser 4ης κλάσης.

Λειτουργούν οργανωμένα τμήματα κλασικής δερματολογίας, ιατρείο ακμής, χημικά peelings, τμήμα αντιμετώπισης ευρυαγγειών και φλεβών κάτω άκρων, ενέσιμα εμφυτεύματα, οριστική και μόνιμη αποτρίχωση.

Ο χώρος είναι εξοπλισμένος με τα πιο σύγχρονα τεχνικά μέσα και άρτια στελεχωμένος με εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό με εκπαίδευση στο εξωτερικό.

Διεύθυνση

 

Παναγή Τσαλδάρη 16,

12134, Περιστέρι Αθήνα
Πατήστε εδώ
για να δείτε το χάρτη.

MAP

Άλλες Προσφορές