Αποκλειστικά στο Human Perfection Κολωνακίου και μόνο για λίγες ημέρες 6 Θεραπείες προσώπου με Ηyaluronic serum με το πρωτοποριακό μηχάνημα VITALASER VL1000 για ένα πλήρες μη επεμβατικό face lifting!

Κουπόνι 30€ Μόνο 150€ απο 900€ για 6 Θεραπείες προσώπου με Ηyaluronic serum με το πρωτοποριακό μηχάνημα VITALASER VL1000 για ένα πλήρες μη επεμβατικό face lifting! Αποκλειστικά στο Human Perfection Κολωνακίου και μόνο για λίγες ημέρες!!! Έκπτωση 83%.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 30/04/2019

 

Κάθε κουπόνι είναι ατομικό και η προσφορά περιλαμβάνει

Μόνο 150€ απο 900€ για 6 Θεραπείες προσώπου με Ηyaluronic serum με το πρωτοποριακό μηχάνημα VITALASER VL1000 για ένα πλήρες μη επεμβατικό face lifting!

Αποκλειστικά στο Human Perfection Κολωνακίου και μόνο για λίγες ημέρες!!!

 

Vitalaser VL 1000

Καθαρίζουμε το πρόσωπο, αφαιρώντας ίχνη make up, σκόνη ή ιδρώτα.

Χρησιμοποιούμε τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις του laser και σε επαφή με το δέρμα, σαρώνουμε όλη την περιοχή του προσώπου.

Χρησιμοποιούμε ανοδικές κινήσεις και η διάρκεια είναι 8 λεπτά.

Αμέσως μετά απλώνουμε 5 ml Hyaluronic serum και αφήνουμε 10΄ για να απορροφηθεί.

Εφαρμόζουμε αντιηλιακή προστασία


Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού. Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Special Deal η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση! Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με 8 τρόπους πληρωμής. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ.


Η προσφορά ισχύει για  το "Δερματολογικό ιατρείο" Human Perfection στο Κολωνάκι.


Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στα τηλέφωνα που θα βρείτε στο κουπόνι αγοράς.


Για κλείσιμο ραντεβού τηλεφωνείτε 2 μέρες νωρίτερα και για αλλαγή-ακύρωση τουλάχιστον 1 μέρα πριν.


Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 11.00 - 20.00.


Η προσφορά δεν συνδυάζεται με άλλες προσφορές του καταστήματος.


Μπορούν να αγορασθούν 1 κουπόνι για προσωπική χρήση και απεριόριστα για δώρο σε συγγενείς ή φίλους (έως 1 κουπόνι ανά άτομο).


Η προσφορά ισχύει για νέα μέλη.


Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομιστούν σε έντυπη μορφή.


Η θεραπεία είναι ιδανική για λεπτές γραμμές, λάμψη και ανασχηματισμό του προσώπου. Δίνει λύση στο "κουρασμένο" δέρμα και προλαμβάνει νέες ρυτίδες, προσφέροντας με ασφαλή και άμεσο τρόπο ένα υγιές και λαμπερό πρόσωπο.

Απαλύνει τις ρυτίδες έκφρασης χάρη στην ικανότητα του να εμποδίζει την εκτεταμένη συσταλτικότητα των ινοβλαστών και μειώνει την έλλειψη κολλαγόνου.

Η θεραπεία έχει σχεδόν αντικαταστήσει την τελευταία δεκαετία το ενδοσκοπικό Lifting χαρίζοντας θεαματικά αποτελέσματα χωρίς την ταλαιπωρία χειρουργείου!

Οι 3 ευαίσθητες περιοχές (ρυτίδες μετώπου, ρυτίδες μεσοφρύου, πόδι χήνας στα μάτια) είναι οι πρώτες που μαρτυρούν την ηλικία και προδίδουν την κουρασμένη επιδερμίδα! Με τη στοχευμένη χρήση της oι ρυτίδες εξαλείφονται άμεσα, αποτελεσματικά και στοχευμένα, χαρίζοντας ένα απόλυτα νεανικό και σφριγηλό πρόσωπο που λάμπει!


Διάρκεια: 6 μήνες!


€150.00

Έληξε !!!
Αρχική €900.00
Έκπτωση 83%
Κέρδος €750.00
5 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

Human Perfection Ιδιωτικό Ιατρείο


Το Human Perfection είναι ένα ιατρικό κέντρο ομορφιάς όπου κάθε άνθρωπος μπορεί να λάβει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας και ομορφιάς, με σεβασμό στην αξιοπρέπειά του.


Το Human Perfection προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την ανανέωση του προσώπου και του σώματος, με υψηλή ποιότητα και αισθητική που προσφέρονται από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

HUMAN PERFECTION

Αναγνωστοπούλου 6, Αθήνα
Πατήστε εδώ
για να δείτε το χάρτη.

MAP