Θεραπεία αντιγήρανσης μαζί με Λέιζερ για Σύσφιξη και μια Μεσοθεραπεία, για εντυπωσιακά αποτελέσματα!

ΜΟΝΟ 170€ για (4) σύριγγες Botox Allergan μαζί με Λέιζερ για Σύσφιξη και μία Μεσοθεραπεία, για άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα, από το Athens Derma Clinic στην Αθήνα σταθμός μετρό Ευαγγελισμός).

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 31/01/2019


Κάθε κουπόνι είναι ατομικό και η προσφορά περιλαμβάνει: 

ΜΟΝΟ 170€ για 4 σύριγγες Allergan μαζί με Λέιζερ για Σύσφιξη και μία Μεσοθεραπεία, για εντυπωσιακά αποτελέσματα, στο Athens Derma Clinic στο κέντρο της Αθήνας (πλησίον σταθμός μετρό Ευαγγελισμός).


Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στα τηλέφωνα που θα βρείτε στο κουπόνι αγοράς δίνοντας τον κωδικό του κουπονιού (όχι τον κωδικό εξαργύρωσης).


Για κλείσιμο ραντεβού τηλεφωνείτε 2 μέρες νωρίτερα και για αλλαγή-ακύρωση τουλάχιστον 1 μέρα πριν.

 

Η προσφορά ισχύει Αποκλειστικά και Μόνο με την αγορά κουπονιού από τo SpecialDeal.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Specialdeal.gr 2103617102 (Ώρες επικοινωνίας 09:00-17:00).  Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ.

 
Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κάρτα (πιστωτική,χρεωστική), με paypal, με viva payments το κουπόνι σας ενεργοποιείται άμεσα και θα σας αποσταλεί στο προσωπικό σας email ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε.
Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κατάθεση (ebanking), την ίδια ημέρατο κουπόνι σας θα σας αποσταλεί στο προσωπικό σας email ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. (η αιτιολογία του καταθέτη να ταυτίζεται με το όνομα με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή στο specialdeal.gr).


Μπορούν να αγοραστούν πολλαπλά κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο ή με τη μορφή δώρου, από συγγενείς ή φίλους. 


Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομιστούν σε έντυπη μορφή.


€170.00

Έληξε !!!
13 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

Άλλες Προσφορές