Αντιμικροβιακός Καθαρισμός και φύλαξη χαλιού / μοκέτας ή σετ τριών τεμαχίων μικρών χαλιών με ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ!

Ολοκληρωμένη Περιποίηση ΚΑΙ Φύλαξη Χαλιών - Μοκετών στην καλύτερη τιμή της αγοράς! 33,50€ από 80€ για ένα Βαθύ Αντιμικροβιακό Καθαρισμό και ασφαλή φύλαξη ενός χαλιού μηχανής ή μοκέτας έως 8 τμ ή ενός σετ τριών τεμαχίων μικρών χαλιών κρεβατοκάμαρας, ή 40,90€ από 90€ για Βαθύ Αντιμικροβιακό καθαρισμό και ασφαλή φύλαξη ενός χειροποιήτου χαλιού ή τύπου χειροποίητου έως 8 τ.μ. ή εναλλακτικά ενός σετ τριών τεμαχίων μικρών χαλιών κρεβατοκάμαρας, με ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ στο χώρο σας, με τη γνωστή ποιότητα και αξιοπιστία της Multiclean. Η προσφορά ισχύει σε όλη την Αττική, την Βοιωτία και την Εύβοια. Έκπτωση 58%.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 31/05/2018


Η προσφορά ισχύει Αποκλειστικά και Μόνο με την αγορά κουπονιού από τo SpecialDeal.gr. Η επιχείρηση δεν θα δέχεται κανένα πελάτη με αυτή την τιμή χωρίς να έχει κάνει αγορά του κουπονιού. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, παρακαλώ καλέστε στο 211-8006465 (Ώρες επικοινωνίας 09:00-18:00). Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ.


Το κουπόνι είναι ΑΜΕΣΑ διαθέσιμο στο λογαριασμό σας μετά την αγορά.


Η προσφορά περιλαμβάνει:

Ολοκληρωμένη περιποίηση και φύλαξη χαλιών και μοκετών με τη γνωστή ποιότητα και αξιοπιστία της εταιρίας MULTICLEAN!

Αντιμικροβιακός καθαρισμός και ασφαλή φύλαξη των χαλιών σας με ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ στο χώρο σας στην καλύτερη τιμή της αγοράς!


Ανάλογα με τον τύπο χαλιού σας επιλέξτε:


ΚΟΥΠΟΝΙ 33,50€ για Βαθύ Αντιμικροβιακό καθαρισμό και ασφαλή φύλαξη ενός χαλιού μηχανής ή μοκέτας (Μηχανής, Μοκέτας, Πενιε Μηχανής, Shaggi Μηχανής, Τσόχα, Πλαστικά, Φλοκάτη) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΜΕΓΕΘΟΥΣ (έως 8 τ.μ.) ή εναλλακτικά ενός σετ τριών τεμαχίων μικρών χαλιών μηχανής κρεβατοκάμαρας με ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ στο χώρο σας με τη γνωστή ποιότητα και αξιοπιστία της εταιρίας MULTICLEAN. Αρχικής Αξίας 80€.


ΚΟΥΠΟΝΙ 40,90€ για Βαθύ Αντιμικροβιακό καθαρισμό και ασφαλή φύλαξη ενός χειροποιήτου χαλιού ή τύπου χειροποίητου (Χειρός Ελληνικό, Τ. Χειρός, Shaggi Χειρός, Υφαντά απλά, Κιλίμια απλά, Ψάθα, Κοκκοφοίνικας, Χειρός Εισαγωγής απλά: Gabbeh, Nepal, Afgan, Zigler, Boohara) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΜΕΓΕΘΟΥΣ (έως 8 τ.μ.) ή εναλλακτικά ενός σετ τριών τεμαχίων μικρών χαλιών κρεβατοκάμαρας με ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ στο χώρο σας με τη γνωστή ποιότητα και αξιοπιστία της εταιρίας MULTICLEAN. Αρχικής Αξίας 90€.


Δείτε ΕΔΩ τα βήματα του καθαρισμού των χαλιών.


Η προσφορά περιλαμβάνει: Παραλαβή, Καθαρισμό, Φύλαξη, Παράδοση στο χώρο σας.


Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για ατομική χρήση και υπό μορφή δώρου.


 Η προσφορά ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ για Μεταξωτά Χαλιά, Μάλινα Μεταξωτά Χαλιά, Περσικά Χαλιά, Sheepskin (προβατάκια), Δέρματα, Γούνες, κ.τ.λ. Ή για χαλιά άνω των 6 τ.μ.


 Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού, για να οριστεί η ημερομηνία της παραλαβής του χαλιού από τον χώρο σας τουλάχιστον πέντε (5) ημέρες πριν στα τηλέφωνα που θα βρείτε στο κουπόνι αγοράς.


Μπορείτε επίσης να αποστείλετε e-mail στο info@multiclean.gr με τα πλήρη στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, Τηλέφωνο επικοινωνίας και τον αριθμό του κουπονιού σας) έτσι ώστε να επικοινωνήσουν μαζί σας με την εταιρεία Multiclean.


Η προσφορά ισχύει μόνο για την περιοχή της Αττικής, Βοιωτίας, Ευβοίας.


Απαραίτητη η προσκόμιση των κουπονιών σε εκτυπωμένη μορφή κατά την παράδοση των χαλιών.
 

Η προσφορά ισχύει για χαλιά και μοκέτες έως 8τ.μ.


Σε μοκέτες ή χαλιά άνω των 6τ.μ. ισχύει έκπτωση 20% από τις τιμές τιμοκαταλόγου για κάθε επιπλέον τ.μ..


Ωράριο Λειτουργίας και εξυπηρέτησης: Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 17:00 και Σάββατο από τις 09:30 έως τις 15:00. Εξαιρούνται οι επίσημες αργίες.

 

Η επιστροφή των χαλιών μετά τη φύλαξη θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί έως 15/11 του τρέχοντος έτους.


Τα χαλιά να είναι διπλωμένα, ειδάλως σε αντίθετη περίπτωση υπάρχει χρέωση 1€ ανά τ.μ. για ξέστρωμα και 1€ ανά τ.μ. αντίστοιχα για το στρώσιμο, η όποια εξοφλείτε επιτόπου κατά την παραλαβή. Σε κάθε περίπτωση ο πελάτης οφείλει να ενημερώσει εκ των προτέρων την εταιρεία.


Τυχόν οικονομικές διαφορές που προκύπτουν εξοφλούνται κατά την παραλαβή των ταπήτων π.χ. (λανθασμένη αγορά κουπονιών, απομακρυσμένες περιοχές κλπ.)


Η προσφορά αυτή δεν συνδυάζεται με άλλη της επιχείρησης MULTICLEAN.


Για τους κατόχους των κουπονιών παρέχεται έκπτωση 10% στις τιμές του καταλόγου για επισκευές και αντικατάσταση σε ρέλια και κρόσσια.


Για απομακρυσμένες περιοχές της Αττικής, Βοιωτίας και Εύβοιας, όπου δεν υπάρχει συχνή εξυπηρέτηση, υπάρχει επιπλέον χρέωση 10€ ανά σημείο εξυπηρέτησης, η όποια καταβάλετε απευθείας στην εταιρεία, ή τουλάχιστον αγορά τεσσάρων (4) κουπονιών.


Μέσος Όρος εξυπηρέτησης: 240 χαλιά ημερησίως


Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού.


Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Special Deal η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση! Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με 8 τρόπους πληρωμής. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, παρακαλώ καλέστε στο 211-8006465. 


Μπορούν να αγορασθούν πολλαπλά κουπόνια για προσωπική χρήση ή για δώρο σε συγγενείς ή φίλους.

 

€33.50

Έληξε !!!
Αρχική €80.00
Έκπτωση 58%
Κέρδος €46.50
17 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

MULTICLEAN


Το χαλί δεν χρειάζεται απλά καθάρισμα, αλλά περιποίηση!

Χρειάζεται την αξία και τη φροντίδα που του αρμόζει ως φυσικός οργανισμός και όχι ως ένα απλό προϊόν. Απολαύστε λοιπόν τις καθημερινές σας στιγμές χωρίς να ανησυχείτε για τη φροντίδα των χαλιών σας. Με τις υπηρεσίες περιποίησης της Multiclean θα είναι πάντα σαν καινούργια!

Στα ταπητοκαθαριστήρια Multiclean εδώ και 35 χρόνια με γνώση, εξειδίκευση και αγάπη για το χαλί φροντίζουμε να απολαμβάνεται τη ζωή σας στο σπίτι με χαλιά πεντακάθαρα γεμάτα λάμψη και χρώμα.

Γιατί, στα ταπητοκαθαριστήρια Multiclean δεν καθαρίζουμε απλά τα χαλιά σας … Τα περιποιούμαστε σαν να είναι δικά μας.

Στη MULTICLEAN, σας παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες περιποίησης χαλιών:
Παραλαβή, καθαρισμό –πλύσιμο, επισκευή και επιδιόρθωση, βιοκαθαρισμό (για την αφαίρεση όλων των αλλεργιογόνων ουσιών και την εξουδετέρωση καταλοίπων ακόμα και από προηγούμενους καθαρισμούς), αδιαβροχοποίηση (προστασία από λεκέδες, μύκητες, ξεθώριασα ) συσκευασία, αποθήκευση και τέλος.. παράδοση στο σπίτι σας.

Στη MULTICLEAN, φροντίζουμε εσάς και την οικογένειά σας και σας παρέχουμε επιτόπου βιοκαθαρισμό και αδιαβροχοποίηση σε στρώματα, σαλόνια, μοκέτες για πεντακάθαρο, υγιεινό και φωτεινό σπίτι.

Και όλα αυτά, χρησιμοποιώντας τις πλέον ασφαλείς και εξειδικευμένες μεθόδους καθαρισμού και περιποίησης με οικολογικά απορρυπαντικά, μηχανήματα, σύγχρονα και τελευταίας γενιάς πλυντήρια και εξειδικευμένο προσωπικό.

Εμπιστευτείτε τη MULTICLEAN για:

  • Πεντακάθαρα και υγιεινά χαλιά χωρίς κατάλοιπα
  • Άριστα αποτελέσματα καθαριότητας σε στρώματα, σαλόνια, παπλώματα, κουβέρτες, φλοκάτες
  • Μεγάλη διάρκεια στο χρόνο, καθώς η σκόνη και οι ρύποι δεν προσκολλώνται πλέον στις καθαρισμένες επιφάνειες
  • Άψογα αποτελέσματα στην υγιεινή του σπιτιού σας, ειδικά για όσους έχετε βρέφη, παιδιά, άτομα με ευπαθή υγεία, κατοικίδια, άτομα με αλλεργίες.


Βήματα Καθαρισμού Χαλιών:

·         Παραλαβή: Με ένα απλό τηλεφώνημα εξειδικευμένο συνεργείο παραλαμβάνει τα χαλιά σας με ιδιόκτητο στόλο οχημάτων τα οποία βρίσκονται συνεχώς on line με την εταιρία για την άμεση εξυπηρέτηση σας.

·         Τίναγμα: Η σημαντική προ - περιποίηση Το χαλί αφού ελεγχτεί προσεκτικά στη συνέχεια οδηγείται σε ειδικό τιναχτικό μηχάνημα στο οποίο με ελεγχόμενο τρόπο απομακρύνουμε κάθε στερεό σωματίδιο από το πέλος μέχρι και την ρίζα του χαλιού.

·         Υγρός ή Ξηρός Καθαρισμός: Σεβασμός στο Περιβάλλον και την Υγιεινή των χαλιών σας. Ανάλογα με την ποιότητα του χαλιού σας, καθορίζεται ο τρόπος με τον οποίο θα καθαριστεί: ΥΓΡΟΣ ή ΞΗΡΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

·         Αφύγρανση: Σύγχρονη τεχνολογία με Φυγοκεντρικό στράγγισμα για την απομάκρυνση της περιττής υγρασίας

·         Απλωμα – Στέγνωμα: Φυσικό και υγιεινό στέγνωμα μακριά από τις βλαβερές υπεριώδης ακτινοβολίες.

·         Συσκευασία: Το χαλί σας αναπνέει! Σκουπίζουμε και χτενίζουμε διεξοδικά τα χαλιά σας. Μετράμε ηλεκτρονικά την υγρασία και τις διαστάσεις τους και τηρούμε τις αυστηρές διαδικασίες ώστε να χαλιά σας να συσκευαστούν στις ειδικά διαμορφωμένες διάτρητες θήκες, οι οποίες αφήνουν το χαλί να “αναπνέει”.

·         Αποθήκευση - Φύλαξη & Ασφάλεια: Φυλάμε το χαλί σας σαν τα μάτια μας! Η φύλαξη των χαλιών σας, γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας. Οι χώροι φυλάσσονται σε 24ωρη βάση και είναι ασφαλισμένοι για φωτιά, κλοπή και πλημμύρα από την Ευρωπαϊκή Πίστη (αρ. συμβολαίου: 132482/515513)

·         Παράδοση: Επιστρέφουμε τα χαλιά στον χώρο σας την ημερομηνία που επιθυμείτε!


Δείτε ΕΔΩ τα βήματα καθαρισμού των χαλιών!

Στη Multiclean σκεφτόμαστε οικολογικά ... σκέψου και συ ...

Διεύθυνση


Ηλιούπολη Λουκιανού 5
Ηλιούπολη, 16341, Διαδρομή


Θήβα Γιαννακού 13
Θήβα, 32200,Διαδρομή


Μεταμόρφωση Σωρού 12
Μεταμόρφωση, 14452, GR Διαδρομή


Φάρος Αυλίδας
Αυλίδα, GR Διαδρομή