Τρόποι Πληρωμής
Πραγματοποιήστε κάθε συναλλαγή σας με απόλυτη ασφάλεια!
bantropoiplir.jpg  #creditcard #deposit #telephone #office #courier #instalments #phone Image Map

 

Πιστωτική Κάρτα

Θα μεταφερθείτε στη σελίδα της Eurobank για την καταχώρηση της πληρωμής σας μέσω κάρτας.

Υποστηρίζονται όλες οι πιστωτικές, προπληρωμένες και χρεωστικές κάρτες VISA, VISA ELECTRON, Maestro, MasterCard, Diners και American Express ανεξάρτητα εκδότριας τράπεζας. Επίσης υποστηρίζονται όλες οι corporate πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες με δυνατότητα ηλεκτρονικών συναλλαγών.

Εγγύηση ασφάλειας των συναλλαγών με τη συνεργασία των διεθνών οίκων VERISIGN – MICROSOFT – VISA INTERNATIONAL – MASTERCARD.

Οι συναλλαγές μέσω πιστωτικής κάρτας προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (ψηφιακό πιστοποιητικό κρυπτογραφημένο με SSL 128-bit). Επίσης κανένα ευαίσθητο στοιχείο της κάρτας σας δεν αποθηκεύεται στους servers μας.

Εξασφάλιση του απορρήτου του specialdeal της μεταφοράς των προσωπικών σας δεδομένων. Kανένα προσωπικό στοιχείο δεν αποθηκεύεται στους servers μας.

Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, χρησιμοποιούμε το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL. Το σύστημα έχει πιστοποιηθεί από την εταιρεία Comodo, η οποία αποτελεί την δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία έκδοσης πιστοποιητικών για εταιρικούς πελάτες και η οποία έχει εκδώσει το αντίστοιχο πιστοποιητικό εξυπηρετητή για χρήση από το SpecialDeal.gr.

Κρυπτογράφηση

Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Κατά την διαδικασία εισαγωγής των στοιχείων Email και Κωδικός καθώς και κατά την διαδικασία εισαγωγής στοιχείων χρέωσης σε πιστωτική κάρτα, όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά σας στοιχεία κρυπτογραφούνται και μεταφέρονται κάτω από το κανάλι επικοινωνίας https.

 

PayPal

Η PayPal είναι ένας παγκόσμια αποδεκτός τρόπος ηλεκτρονικών συναλλαγών.

Είναι ο ασφαλέστερος και ευκολότερος τρόπος αποστολής και λήψης χρημάτων στο διαδίκτυο χωρίς να γίνονται γνωστά τα στοιχεία Πιστωτικών ή Χρεωστικών Καρτών ή Τραπεζικών Λογαριασμών ή άλλες οικονομικές πληροφορίες των χρηστών.(Λειτουργεί όπως ένας Τραπεζικός Λογαριασμός).

Μπορείτε να στείλετε χρήματα, να λάβετε χρήματα στον Τραπεζικό σας Λογαριασμό και φυσικά να κάνετε αγορές.

Χρησιμοποιώντας την PayPal μπορείτε να πληρώσετε χρησιμοποιώντας απευθείας την πιστωτική ή την χρεωστική σας κάρτα.

Με την PayPal κάνετε τις αγορές σας χωρίς να αποκαλύπτετε τον αριθμό της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας, τον αριθμό του Τραπεζικού σας Λογαριασμού ή άλλες οικονομικές σας πληροφορίες.

Η PayPal είναι αποδεκτή από εκατοντάδες χιλιάδες εμπόρους σε όλο τον κόσμο και δεν υπάρχει καμμία επιπλέον χρέωση για τη χρήση του.

Τραπεζική Κατάθεση

Tώρα μπορείτε να αγοράσετε την αγαπημένη σας προσφορά από το Special Deal απλά με μία κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή μέσω ebanking.

Μπορείτε να συνδεθείτε με το λογαριασμό που έχετε δημιουργήσει στο Special deal.gr και επιλέγοντας Κατάθεση σε Λογαριασμό (συμπληρώστε ποσότητα κουπονιών και ονοματεπώνυμο παραλήπτη που θα εμφανίζετε στα κουπόνια σας), εμείς θα δεσμεύσουμε τα αντίστοιχα κουπόνια στην "Καρτέλα" σας και θα αναμένουμε την κατάθεση (η κατάθεση μπορεί να γίνει μέχρι και 3 μέρες μετά την λήξη της προσφοράς). Μετά την κατάθεση σας την ίδια ημέρα το κουπόνι σας θα έχει ενεργοποιηθεί! Με την ενεργοποίηση, το κουπόνι μπορείτε να το βρείτε στο Λογαριασμό σας κάνοντας Σύνδεση και να το εκτυπώσετε και θα σας αποσταλεί και στο προσωπικο σας email.
 
Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την διαδιακσία αγοράς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 211-8006465,210-3617102,103.

Η κατάθεση μπορεί να γίνει σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:
 
Τράπεζα:Alpha Bank
Αρ.Λογαριασμού: 114002101094555
IBAN: GR79 0140 1140 1140 0210 1094 555
Δικαιούχος: Χαραλαμπόπουλος Νικόλαος
Αιτιολογία: Το e-mail με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή στο SpecialDeal.gr ή το ονοματεπώνυμο σας.

Τράπεζα: Eurobank
Αρ.Λογαριασμού: 00260101520200796403
IBAN: GR8102601010000520200796403
Δικαιούχος: Χαραλαμποπούλου Χριστίνα           
Αιτιολογία: Το e-mail με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή στο SpecialDeal.gr ή το ονοματεπώνυμο σας.
 

Εάν διαθέτετε e-banking μπορείτε να κάνετε την κατάθεση από τον υπολογιστή σας για μεγαλύτερη ευκολία.
Με την επιβεβαίωση της πληρωμής θα αποστείλουμε το κουπόνι στο "Λογαριασμό-Οι αγορές " σας.
-Δεν χρειάζεται να μας στείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Τυχόν έξοδα συναλλαγής επιβαρύνουν τον καταναλωτή.

Αντικαταβολή

Μπορείτε να αγοράσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με ένα απλό τηλεφώνημα στο 211 8006465, 2103617102-3 (Δευτέρα - Παρασκευή 9:00-17:00) και εντός 2 ημερών σας αποστέλλουμε το κουπόνι στη διεύθυνση που επιθυμείτε πληρώνοντας με αντικαταβολή.
Η παράδοση του κουπονιού είναι επιπλέον 4,80 ευρώ για Αθήνα με την Speedex.
Το επιπλέον ποσό είναι το κόστος αποστολής του κουπονιού και παραλαβής των χρημάτων από την υπηρεσία ταχυμεταφορών με την οποία έχει συνάψει συμφωνία το SpecialDeal.gr και αφορά την περιοχή της Αττικής (για απομακρυσμένες περιοχές θα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία).