Πολύχρωμο Παραμύθι, μια μοναδική παράσταση για βρέφη, στον Χώρο Τέχνης Ασωμάτων στο Θησείο, για 13η Σεζόν!

Πολύχρωμο Παραμύθι από το Θέατρο Κούκλας της Ιρίνα Μπόικο White Puppet, μια μοναδική παράσταση για βρέφη, στον Χώρο Τέχνης Ασωμάτων στο Θησείο, για 13η Σεζόν! 5€ από 8€ για είσοδο ενός ατόμου στην θεατρική παράσταση Πολύχρωμο Παραμύθι. Μια παράσταση για παιδιά 1,5 έως 3,5 ετών με ηθοποιούς, κούκλες και ενεργή συμμετοχή των παιδιών. Μια φορά κι έναν καιρό, σε μια παραμυθένια χώρα, ζούσε ένας ζωγράφος με τη μικρή κορούλα του. Μαζί τους σε μια μαγική παλέτα ζούσαν τα χρώματα...! Έκπτωση 28%.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 30/11/2017

Για τους σκοπούς του ΕΝΠΑΝ η είσοδος είναι 5€

 

Τα κουπόνια ισχύουν για είσοδο στο Θέατρο τα Σάββατα 7, 14 και 21 Οκτωβρίου. 


Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο και περιλαμβάνει:


Είσοδος ενός ατόμου στην θεατρική παράσταση ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ στον Χώρο Τέχνης Ασωμάτων στο Θησείο.


Ημέρες παραστάσεων: κάθε Σάββατο στις 11:00.


Διάρκεια: 50 λεπτά.


Η παράσταση παίζεται από το Θέατρο Κούκλας της Ιρίνα Μπόικο "White Puppet".

 
Για κράτηση απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο κουπόνι αγοράς σας.


Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού. Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Special Deal η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση! Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με 8 τρόπους πληρωμής. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ. Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο 210 3617102,103 ώρες 09:00 - 17:00.


Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση και υπό μορφή δώρου σε συγγενείς και φίλους.


Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομιστούν σε έντυπη μορφή.


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ


Μια παράσταση για παιδιά 1,5-3,5 ετών με ηθοποιούς, κούκλες και ενεργή συμμετοχή των παιδιών.

 

Μια μοναδική παράσταση που απευθύνεται σε παιδιά 1,5 έως 3,5 ετών και αποτελεί μια μαγική πρώτη επαφή με τον υπέροχο κόσμο του Θεάτρου. Μια παράσταση που εδώ και έντεκα χρόνια παίζεται με μεγάλη επιτυχία σε όλη την Ελλάδα και έγινε η πρώτη θεατρική εμπειρία για χιλιάδες παιδιά!

 

“Μια φορά κι έναν καιρό, σε μια παραμυθένια χώρα, ζούσε ένας ζωγράφος με τη μικρή κορούλα του. Μαζί τους σε μια μαγική παλέτα ζούσαν τα χρώματα…” . Ζούσαν όμορφα κι αγαπημένα ώσπου κάποια στιγμή τα χρώματα τσακώθηκαν για το ποιό είναι το πιο σημαντικό και φύγανε από το σπίτι. Έτσι, η μικρή κορούλα του ζωγράφου ξεκίνησε για να τα βρει. Μαζί με τους μικρούς θεατές θα περάσει πολλές περιπέτειες, θα αποκτήσει καινούριους φίλους, θα βρει τα χρώματα και θα αποδείξει πόσο σημαντική είναι η φιλία. Στο τέλος της παράστασης , οι ήρωες του παραμυθιού θα χαρίσουνε στα παιδιά πολύχρωμες μπαλονοκατασκευές!

 

Κείμενο-Σκηνοθεσία-Κατασκευή Κουκλών:Ιρίνα Μπόικο

 

Παίζουν: Δημήτρης Μάκκας,Ιρίνα Μπόικο

€5.00

Έληξε !!!
Αρχική €8.00
Έκπτωση 28%
Κέρδος €3.00
17 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

«Χώρος Τέχνης Ασωμάτων»

 

Ο Χώρος Τέχνης Ασωμάτων, Μ.Κ.Πολιτιστική Εταιρεία, ιδρύθηκε το 2006 (ως συνέχεια της άτυπης ομάδας Τεχνοφάση που παρουσίαζε οπτικο-ακουστικά έργα διαφόρων καλλιτεχνών απο το 2004), με κύριο σκοπό το συνδυασμό στον ίδιο χώρο του Πολιτισμού, των Τεχνών και της Προσωπικής Ανάπτυξης και Θεραπείας. Έως και τώρα εδρεύει και δρα στο θησείο.

Διεύθυνση

Αγίων Ασωμάτων 6 (στάση ΗΣΑΠ), Θησείο - Aττική
Πατήστε εδώ
για να δείτε το χάρτη.

MAP