ΣΙΚΕΛΙΑΝΟ ΠΑΣΧΑ 5 ΗΜΕΡΕΣ 29/03 – 02/04/2018 με Πρωινό Μόνο με 395€ το άτομο!

ΣΙΚΕΛΙΑΝΟ ΠΑΣΧΑ 5 ΗΜΕΡΕΣ 29/03 – 02/04/2018 με Πρωινό Μόνο με 395€ το άτομο! Κεφαλού - Παλέρμο – Μονρεάλε - Ακράγαντας - Συρακούσες - Κατάνια. Περιλαμβάνει Αεροπορικά εισιτήρια με ειδικά ναυλωμένη πτήση της Aegean Airlines, Τέσσερις (4) διαν/σεις στην ΚΕΦΑΛΟΥ στο ξενοδοχείο TOURIST CEFALU με πρωινό, Μεταφορές από / προς τα αεροδρόμια, εκδρομή Ταορμίνα, Κατάνια, Περιηγήσεις, εκδρομές, ξεναγήσεις με πολυτελές πούλμαν, Έμπειρος συνοδός-αρχηγός του γραφείου. Μια προσφορά από το ταξιδιωτικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας!

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 31/05/2018

 Η προσφορά ισχύει Αποκλειστικά και Μόνο με την αγορά κουπονιού από τo SpecialDeal.gr. Η επιχείρηση δεν θα δέχεται κανένα πελάτη με αυτή την τιμή χωρίς να έχει κάνει αγορά του κουπονιού. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, παρακαλώ καλέστε στο 211-8006465 (Ώρες επικοινωνίας 09:00-18:00). Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ.


Το κουπόνι είναι ΑΜΕΣΑ διαθέσιμο στο λογαριασμό σας μετά την αγορά.


Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.

ΣΙΚΕΛΙΑΝΟ ΠΑΣΧΑ 5 ΗΜΕΡΕΣ 29/03 – 02/04/2018 με Πρωινό Μόνο με 395€ το άτομο! Κεφαλού - Παλέρμο – Μονρεάλε - Ακράγαντας - Συρακούσες - Κατάνια. Περιλαμβάνει Αεροπορικά εισιτήρια με ειδικά ναυλωμένη πτήση της Aegean Airlines, Τέσσερις (4) διαν/σεις στην ΚΕΦΑΛΟΥ στο ξενοδοχείο TOURIST CEFALU με πρωινό, Μεταφορές από / προς τα αεροδρόμια, εκδρομή Ταορμίνα, Κατάνια, Περιηγήσεις, εκδρομές, ξεναγήσεις με πολυτελές πούλμαν, Έμπειρος συνοδός-αρχηγός του γραφείου. Μια προσφορά από το ταξιδιωτικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας!


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΚΑΤΑΝΙΑ- ΚΑΤΑΝΙΑ-ΑΘΗΝΑ με ειδικά ναυλωμένη πτήση της Aegean Airlines
Τέσσερις (4) διαν/σεις στην ΚΕΦΑΛΟΥ στο ξενοδοχείο  TOURIST CEFALU  με πρωινό  καθημερινά
Μεταφορές από / προς τα αεροδρόμια, εκδρομή Ταορμίνα, Κατάνια
Περιηγήσεις, εκδρομές, ξεναγήσεις με πολυτελές πούλμαν ως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα
Έμπειρος συνοδός-αρχηγός του γραφείου μας
Κόστος αποσκευής
Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
Φόροι αεροδρομίων

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
check points  15€
Προαιρετική εκδρομή Συρακούσες 45€   
Είσοδοι μουσείων, αρχαιολογικών χώρων, παλάτια, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
Δημοτικός φόρος πόλεων ο οποίος καταβάλλεται απευθείας στα ξενοδοχεία την ημέρα ανά άτομο
Ότι δε αναφέρεται στο πρόγραμμα

ΠΤΗΣΕΙΣ. ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ

 

29/03 A3 4080 ATHCTA 07:00-07:35

 

02/04 A3 4081 CTAATH 18:30-21:00


Πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία για έλεγχο διαθεσιμότητας στο τηλέφωνο 2103617102.

 

Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού. Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Special Deal η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση! Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με 8 τρόπους πληρωμής. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ.

 
Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κάρτα (πιστωτική,χρεωστική), με paypal, με viva payments το κουπόνι σας ενεργοποιείται άμεσα και θα σας αποσταλεί στο προσωπικό σας email ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε.
Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κατάθεση (ebanking), την ίδια ημέρα έως τις 13:30 μμ σας το κουπόνι σας θα σας αποσταλεί στο προσωπικό σας email ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. (η αιτιολογία του καταθέτη να ταυτίζεται με το όνομα με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή στο specialdeal.gr).

 
Μετά την κράτηση γίνονται μόνο αλλαγές κι όχι ακυρώσεις, τουλάχιστον 15 ημέρες νωρίτερα (κατόπιν διαθεσιμότητας).


Μπορούν να αγοραστούν πολλαπλά κουπόνια ανά χρήστη.


Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

1η μέρα: Αθήνα- Κατάνια, Ταορμίνα – Κεφαλού

Αναχώρηση από την Αθήνα και άφιξη στο αεροδρόμιο της Κατάνια. Αμέσως μετά, κατευθυνόμαστε προς την Ταορμίνα, το αρχαίον «Ταυρομένιον», την πόλη που αποκαλείται «μπαλκόνι της Σικελίας» με τη μοναδική θέα που προσφέρει και τα γραφικά της σοκάκια, τα μαγαζιά και τις πλατείες της. Επισκεπτόμαστε το Αρχαίο Θέατρο και στη συνέχεια, υπάρχει ελεύθερος χρόνος στη διάθεση μας για μια περιήγηση στην πόλη. Αναχώρηση για την  γραφικότατη Κεφαλού, όπου θα επισκεφθούμε τη  γραφική «Πιάτσα  Ντουόμο» και τον νορμανδικό Καθεδρικό Ναό (12ος-15ος αι.), με τα βυζαντινά ψηφιδωτά, όπου η Δύση συναντά την Ανατολή στην τεχνοτροπία και αρχιτεκτονική. Τέλος, δείπνο και διανυκτέρευση. 

2η μέρα: Παλέρμο – Μονρεάλε   

 

Πρωινό και αναχώρηση για τον λόφο του Μονρεάλε, πάνω στον οποίο δεσπόζει ο επιβλητικός Καθεδρικός Ναός του Μονρεάλε (6.000 τ.μ.) με τα θαυμάσια ψηφιδωτά βυζαντινής τέχνης και η επιβλητική σαρκοφάγος του Φρειδερίκου Β ', γιου του περιβόητου Μπαρμπαρόσα, που πέθανε το 1250, η οποία είναι από πορφυρίτη, δηλαδή είναι βαμμένη με αυτοκρατορική πορφύρα. Μετά, αναχώρηση για Παλέρμο  και στην συνέχεια, ξενάγηση της πόλης. Θα ξεκινήσουμε με τον εντυπωσιακό εξωτερικά Καθεδρικό ναό, με τους τάφους των Βασιλέων, ο οποίος  ξεπροβάλλει μοναδικά ανάμεσα στα στενά δρομάκια, ένα περίτεχνο κτίριο με πολλά σκαλίσματα και στριφογυριστούς πύργους. Στη κεντρική πλατεία, ξεχωρίζει το νεοκλασικό θέατρο «Politeama Γκαριμπάλντι» με την  εντυπωσιακή του είσοδο, ενώ η πλατεία της Πραιτόρια με το πλήθος από «γυμνά» αγάλματα γύρω από το «σιντριβάνι της ντροπής», όπως αποκαλείται. Μερικά από τα πιο φημισμένα αξιοθέατα του Παλέρμο αποτελούν το Παλάτι των Νορμανδών, διακοσμημένο με θαυμάσια βυζαντινά μωσαϊκά και ένα από τα μεγαλύτερα θέατρα της Ευρώπης το θέατρο «Μάσσιμο», καθώς και η φημισμένη εκκλησία του Παλέρμο «Μαρτοράνα», ένα γοητευτικό «μείγμα» διαφορετικών αρχιτεκτονικών ρυθμών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στη Κεφαλού, δείπνο και διανυκτέρευση . Προαιρετικά σας προτείνουμε  να παρακολουθήσετε την μεταφορά του επιταφίου στη Cefalu.

 

3η μέρα : Ακράγαντας

 

Πρωινό και κατευθυνόμαστε στην πόλη του Ακράγαντα, όπου βρίσκεται η φημισμένη κοιλάδα των Ναών. Η πόλη ιδρύθηκε γύρω στο 580 π.Χ. από αποίκους της Γέλας, που την ονόμασαν Ακράγαντα, από τον ομώνυμο ποταμό. Ο Ακράγαντας αναπτύχθηκε ταχύτατα κι έγινε μια από τις πλουσιότερες και επιφανέστερες ελληνικές αποικίες της "Μεγάλης Ελλάδας". Εδώ, θα επισκεφθούμε τον ναό του Διός, τον ναό του Ηρακλέους, τον ναό της Ήρας Λακινίας και βέβαια τον μοναδικό ναό των Διόσκουρων, ακριβές αντίγραφο του Παρθενώνος, που σώζεται σχεδόν ακέραιος. Αφού ολοκληρώσουμε αυτή την υπέροχη περιήγηση, επιβίβαση στο πούλμαν μας και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στη Κεφαλού . Δείπνο και διανυκτέρευση. Προαιρετικά σας προτείνουμε παρακολούθηση σε καθολικό ναό της  Αναστάσιμης λειτουργίας.

4η μέρα : Συρακούσες   Προαιρετική εκδρομή  

 

Πρωινό και αναχώρηση για την πόλη των Συρακουσών και στα μοναδικά μνημεία της, καθώς θεωρείται η σημαντικότερη πόλη της Μεγάλης Ελλάδας και μια από τις σπουδαιότερες αρχαίες ελληνικές αποικίες. Εδώ θα επισκεφθούμε και θα περιηγηθούμε στους αρχαιολογικούς ναούς της Αθηνάς, του Δία & του Απόλλωνα. Εν συνεχεία, επισκεπτόμαστε τον αρχαιολογικό χώρο των Συρακουσών, όπου μεταξύ άλλων θα δούμε τον μεγαλειώδη βωμό του Ιέρωνος Β’ μήκους 200 μέτρων και πλάτους 23 μέτρων, το ρωμαϊκό αμφιθέατρο των Συρακουσών, το Νυμφαίο αλλά και τα λατομεία μέσα στο αρχαιολογικό πάρκο, όπου καταδικάστηκαν σε καταναγκαστικά έργα,  πάνω από 10.000 Αθηναίοι, μετά την ήττα τους στην εκστρατεία της Σικελίας. Στην συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση

5η μέρα : Κατάνια – Αθήνα
 Πρωινό και γνωριμία με τη πόλη της Κατάνια, που αποτελεί Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, χάρη στην αποκατεστημένη, σε μεγάλο βαθμό, μπαρόκ αρχιτεκτονική του. Εδώ, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε το εντυπωσιακό υπαίθριο θέατρο, που αν και λέγεται ελληνικό είναι, στην πραγματικότητα, ρωμαϊκό. Θα δούμε ακόμη το κάστρο του «Ουρσίνο» που ήταν η κατοικία του Φρειδερίκου αλλά και όλων των διαδόχων του. Το θέατρο Μάσσμο Μπελίνι είναι η φημισμένη όπερα της Κατάνια αφιερωμένη στο συνθέτη Bellini, ο οποίος συνέθεσε την περίφημη Norma και την ανέβασε για πρώτη φορά σε αυτό το θέατρο. Στη συνέχεια, θα βρεθούμε στη κεντρική πλατεία της πόλης «Πιάτσα ντελ Ντουόμο», που στην ανατολική της πλευρά βρίσκεται ο καθεδρικός ναός της πόλης, ενώ στη δεξιά της πλευρά, βρίσκεται το Δημαρχείο. Στο σιντριβάνι που υπάρχει στην πλατεία, πολύς κόσμος πετάει νομίσματα και κάνει ευχές, όπως στη φημισμένη «Φοντάνα ντι Τρέβι» της Ρώμης. Αποχαιρετισμός στη πόλη της Κατάνια πριν τη μεταφορά μας στο αεροδρόμιο για τη πτήση της επιστροφής στην Αθήνα.

€395.00

Έληξε !!!
7 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

Το Special Travel καθημερινά προβάλλει μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων σε Ελλάδα και εξωτερικό με εξαιρετικές εκπτώσεις που φτάνουν μέχρι και 80%.

Στόχος μας είναι να σου δώσουμε την ευκαιρία να απολαύσεις αξιόλογες προσφορές με εξαιρετικές εκπτώσεις, για ξενοδοχεία και τουριστικά πακέτα όλες τις εποχές του χρόνου! Με κύριο γνώμονα την σωστή εξυπηρετησή σου παρουσιάζουμε Μόνο ότι θα θέλαμε και εμείς να αγοράσουμε. Ανακαλύψε την ομορφιά της Ελλάδας με ένα κλίκ... κλείνοντας τώρα το επόμενο ταξίδι σου!

Special Travel

Σόλωνος 60 και Σίνα, ΚολωνάκιΆλλες Προσφορές