Στάθμευση και Φύλαξη Αυτοκινήτου από 1 έως 9 ημέρες με Μεταφορά στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, από την King Parking!

Στάθμευση και Φύλαξη Αυτοκινήτου από 1 έως 9 ημέρες με Μεταφορά στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, από την King Parking! Έκπτωση 41%. 4€ από 6€ για Στάθμευση και Φύλαξη Αυτοκινήτου για 1 Ημέρα, 7€ από 11€ για 2 Ημέρες, 10€ από 16€ για Στάθμευση για 3 Ημέρες, 13€ από 22€ για 4 Ημέρες, 16€ από 27€ για 5 Ημέρες, 19€ από 30€ για 6-9 Ημέρες! Για 2 ή παραπάνω ημέρες ΔΩΡΕΑΝ ένα εξωτερικό πλύσιμο!

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 30/04/2019

Το κουπόνι είναι ΑΜΕΣΑ διαθέσιμο στο λογαριασμό σας μετά την αγορά.


Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 Ι.Χ. αυτοκίνητο και περιλαμβάνει επιλογή από:

Στάθμευση και Φύλαξη Αυτοκινήτου από 1 έως 9 ημέρες με Μεταφορά στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, από την King Parking! Έκπτωση έως 41%.

4€ από 6€ για Στάθμευση και Φύλαξη Αυτοκινήτου για 1 Ημέρα,

7€ από 11€ για 2 Ημέρες,

10€ από 16€ για Στάθμευση για 3 Ημέρες,

13€  από 22€ για 4 Ημέρες,

16€ από 27€ για 5 Ημέρες,

19€ από 30€ για 6-9 Ημέρες!

Για 2 ή παραπάνω ημέρες ΔΩΡΕΑΝ ένα εξωτερικό πλύσιμο!


Ώρες λειτουργίας: 24 ώρες, 7 μέρες


- Κατά την άφιξή σας στο parking το έμπειρο προσωπικό αναλαμβάνει την παραλαβή του αυτοκινήτου σας και σας παραδίδει μηχανογραφημένη απόδειξη παραλαβής

- Αναλαμβάνει τη μεταφορά σας από και προς το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, με mini bus και η εταιρία χωρίς καμία επιβάρυνση σας αποβιβάζει στην ανάλογη πύλη

- Κατά την επιστροφή σας, αφού προσγειωθείτε και παραλάβετε τις αποσκευές σας, με ένα τηλεφώνημα βρίσκονται άμεσα στην πύλη που θα τους υποδείξετε για την παραλαβή σας

- Ο χρόνος μετάβασης από και προς το αεροδρόμιο είναι μόνο 5 λεπτά και η υπηρεσία παρέχεται 24 ώρες την ημέρα 7 ημέρες την εβδομάδα


- Η φύλαξη γίνεται σε ανοιχτό parking


Απαραίτητη επικοινωνία για κρατήσεις 2-3 ώρες πριν πριν την επίσκεψη στο χώρο στα τηλέφωνα που αναγράφονται στο κουπόνι αγοράς δίνοντας ονοματεπώνυμο, ημερομηνίες, πινακίδες οχήματος και κωδικό κουπονιού.

Οι κρατήσεις πραγματοποιούνται βάσει διαθεσιμότητας


Για online κράτηση ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία:

- Μπείτε στο kingparking.gr/online-kratisi

- Συμπληρώστε την ημερομηνία & ώρα άφιξης, ονοματεπώνυμο, αριθμό πινακίδας, αριθμό ατόμων, κινητό τηλ. επικοινωνίας, μοντέλο αυτοκινήτου & email

- Συμπληρώστε στα σχόλια τον κωδικό κουπονιού

- Για να ολοκληρώσετε τη συμπλήρωση της φόρμας πατήστε αποστολή


Μετά την επιβεβαίωση τη κράτησης δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης


Απαραίτητη η προσκόμιση του εκτυπωμένου κουπονιού κατά την άφιξή στο χώρο του parking ή αποστολή του κουπονιού πριν την άφιξή σας στο info@kingparking.gr
 

Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση και απεριόριστα υπό μορφή δώρου.


Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού.Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Special Deal η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση! Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με 8 τρόπους πληρωμής. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ. Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο 210 3617102,103 ώρες 09:00 - 17:00.


Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κάρτα, paypal, viva payments το κουπόνι σας ενεργοποιείται άμεσα και θα σας αποσταλεί στο email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κατάθεση, την ίδια ημέρα έως τις 13:30 μμ σας το κουπόνι σας θα σας αποσταλεί στο email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. (η αιτιολογία του καταθέτη να ταυτίζεται με το όνομα με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή στο specialdeal.gr).

 

 

 

€4.00

Έληξε !!!
Αρχική €6.00
Έκπτωση 35%
Κέρδος €2.00
8 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

Το King Parking αποτελεί την ιδανική λύση για εσάς που επιθυμείτε να αφήσετε το όχημά σας σε ένα ασφαλές σημείο, είτε για μικρή, είτε για μεγάλη διάρκεια παραμονής. Δεδομένης μάλιστα της τοποθεσίας του, που βρίσκεται ακριβώς πάνω στο δρόμο, χωρίς την ανάγκη για παράκαμψη, το King Parking διευκολύνει τους ταξιδιώτες που ψάχνουν μια εύκολη, σίγουρη και οικονομική λύση για το πώς θα πάνε στο αεροδρόμιο και που θα αφήσουν το αυτοκίνητό τους.

ΑΦΙΞΗ ΣΤΟ KING PARKING

Μόλις φτάσετε στο KingParking, το προσωπικό μας θα σας υποδεχτεί και άφου καταγράψουμε τα στοιχεία σας, καθώς και τις ημερομηνίες αναχώρησης και άφιξής σας. Θα σας μεταφέρουμε εντελώς δωρεάν, με δικό μας όχημα, ακριβώς έξω από την πύλη από την οποία πετάτε, μαζί με τις αποσκευές σας.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΣΑΣ

Κατά την διάρκεια του ταξιδιού σας, το όχημά σας (αυτοκίνητο, μοτοσυκλέτα) θα βρίσκεται σε μια απολύτως ασφαλή τοποθεσία, με 24ωρη παρακολούθηση και φύλαξη.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ KING PARKING

Μόλις επιστρέψετε, θα μας τηλεφωνήσετε και θα μας υποδείξετε την πύλη εξόδου σας. Ο οδηγός μας, θα σας παραλάβει ακριβώς έξω από την πύλη εξόδου, θα σας βοηθήσει με τις αποσκευές σας, και θα σας μεταφέρει στο χώρο μας, ώστε να παραλάβετε το όχημά σας.

King Parking

ΒΑΡΗΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ & ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 1
Πατήστε εδώ
για να δείτε το χάρτη.

MAP